Andreas Bruus
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Motiveret Bruus: Fedt med konkurrence

 
Andreas Bruus ser en god konkurrencesituation på alle pladser i Brøndby, og hilser konkurrencen på sin egen højre wingback mere end velkommen.

    • Andreas Bruus
    • Jesper Hammeken
      29. januar 2021 - Klokken 06:27
  • Jesper Hammeken
  • Jesper Hammeken
    29. januar 2021 - Klokken 06:27

Inden sæsonen blev skudt igang, var der nok ikke mange, som havde regnet med, at de blå/gule ville overvintre på en andenplads, hvor kun målscoreren holdt dem bag FC Midtjylland. Men det er ikke desto mindre, sådan det er. De blå/gule er derfor også stadig med i kapløbet om det danske mesterskab, og selvom man er ikke favoritter, vil Andreas Bruus gerne påtage sig, at Brøndby er bejlere til guldet. Den unge højreback mener dog, at det er en god ting, at man ikke er favorit, da det kan blive en fordel. 

- Vi tænker en kamp af gangen, men vi skal heller ikke læne os for meget tilbage. Vi tror på det, og vi synes, at vi kan udfordre de fleste, uden jeg siger, at vi har vundet mesterskabet. Men jeg synes, at vi kan udfordre alle i Superligaen på et relativt højt niveau. Jeg synes, at vi er i en god position. 

Andreas Bruus fik selv sit gennembrud for Brøndby i løbet af 2020, og han ser frem til et forår, hvor han udover at deltage i topkampen, skal konkurerre med Kevin Mensah om pladsen på højrewingback. Det er en konkurrence, som ifølge Andreas Bruus tidligere er blevet hæmmet lidt af skader. Det er ifølge Bruus et fælles tema for truppen, at der er god konkurrence. 

- Der er god konkurrence nærmest alle steder på banen. Jeg synes, at det er fedt med noget konkurrence for mig personligt. Der har været en del skader, og jeg vil ikke sige, at jeg har været selvvalgt, men det er klart, andre positioner har haft mere konkurrence end højrebacken. Jeg glæder mig til konkurrencen med Mensah. Jeg tror, det vil gavne os begge. 

Brøndby har aktuelt 27 point efter tretten kampe. Det har FC Midtjylland også, men midtjyderne er to mål bedre i målscoreren. 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Bruus skal finde tilbage til sit niveau fra foråret 2020. Og det skal han finde ret hurtigt.

    Det er godt at han bifalder konkurrencen, for selvom alles syndebuk - Mensah - er i ekstrem lav kurs iblandt os fans, så tror jeg ikke, at Mensah er langt fra at erobre pladsen fra Bruus. Det har bestemt ikke været godt i efteråret og Mensah må have stor motivation for at få sin 'rigtige' plads tilbage i højresiden.

    På med arbejdshandskerne, Bruus. Ellers mister du din plads.
    2 enige
     
    • Saesonkort
    • Saesonkort
      Betalende bruger
      Top kommentator
      Top enige
        29. januar 2021   

    • @Broder Salsa, jeg var ved at skrive det eksakt samme. Jeg vurderer Mensah/Bruus som en 60/40 pt. Hovedsageligt pga. af den manglende attitude og vinderinstinkt fra Bruus. En tur til Carl Mar, et par rockertatoveringer, en hanekam og en kæreste, der er ved at gå op i syningerne... Han skal have ild i øjnene, hver gang han går på banen! Jeg springer ham over i denne sæson på mit managerhold.
     
    • @Broder Salsa Menza er ikke i ekstrem lav kurs iblandt "os fans", Jeg har for eksempel stor respekt for ham. Han har hjertet med sig og yder altid maksmalt. Forstår ikke den hetz som nogle af "os fans" udsætter ham og Rado for - imens man klapper af Hedlund der sjasker alt væk med en lidegyldig attitude...
      1 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer

  • Betalende bruger
      29. januar 2021   


  • Betalende bruger
      29. januar 2021   

  • Vil til hver en tid vælge bruus over mensah. Mensah er kun berettiget spille tid hvis det er som indskifter på toppen men selv her virker hans niveau desværre stadig ikke helt højt nok. Sidst jeg synes han spillede en god kamp var ude mod nordsjælland i 2018 og her var det på top.

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder