Nicolai Vallys
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Nicolai Vallys er kåret som Årets Profil i Superligaen

 
Brøndbys Nicolai Vallys er blevet kåret som Årets Profil i Superligaen.

  • Nicolai Vallys
  • Nanna Møller Karlsen
   10. maj 2024 - Klokken 10:49
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  10. maj 2024 - Klokken 10:49

27-årige Nicolai Vallys var blandt tre nominerede til prisen som Årets Profil i Superligaen 2023/2024. De øvrige nominerede var Daniel Wass og Elias Achouri.

Men det er Vallys, der er løbet med prisen. Det skriver Spillerforeningen, som står bag prisen. Det er spillerne i Superligaen, der stemmer på Årets Profil. Spillerne har én stemme hver og det eneste krav er, at man ikke stemmer på en spiller fra egen klub.

- Det betyder meget, at det er spillerne, der har kåret mig. Dem som man konkurrerer mod, dem som man løber inde på banen med og måler sig imod, så det betyder meget, siger Nicolai Vallys til Spillerforeningens hjemmeside.

- Jeg er et sted nu, hvor jeg skal være iøjnefaldende og en stor karakter i superligaen, og skal bevise det hver weekend. Det er en ny test for mig.

På søndag venter der Nicolai Vallys og holdkammeraterne et derby mod FC København, som kan få afgørende betydning for, hvor guldet ender - og ikke ender.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • LJS
 • LJS
  Betalende bruger
    1 måned(er) siden   

 • Stort tillykke og det er så velfortjent.
  7 enige · 2 god kommentar

 • Kepgar
 • Kepgar
  Betalende bruger
    1 måned(er) siden   

 • Fortjent. Stort tillykke til vallys
  6 enige · 3 god kommentar

 • Tillykke Vallys og fuld fortjent du vandt.

  Tillykke til Wass, for den flotte normering, som også var fuldt fortjent.

  I bør begge være stolte over jeres præstationer og sæson, men gør os endnu mere stolte VIND PÅ SØNDAG TAK……. :))) send FCK hjem med et nederlag
  11 enige · 9 god kommentar

---

 • Fodbold er nu engang en unfair størrelse, dem der scorer mål ses som guder mens dem der forsvarer eller løfter en kæmpe arbejdsbyrde uset ikke bliver hyldet.

  Jeg mener at Wass har været årets profil, hans tilstedeværelse på midtbanen og det han bringer holdet gør at andre spillere kan brillere. Vallys bedste øjeblikke mener jeg bliver faciliteret af at Wass står bag ham og giver ham muligheden for at være god.

  Holdet uden Vallys mister en del offensivt (specielt når han er i form), men de kan fungere og kan vinde kampe.
  Holdet uden Wass falder sammen. Midtbanen og angrebet er ikke afstemt, og holdet virker til at miste den spiller der er parat til at æde det gulekort for at stoppe et angreb. Når Wass ikke har mere energi (han virker træt de fleste kampe omkring det 70 minut) så har holdet en tildens til ikke at kunne sætte et ordenligt press sammen. Specielt når den anden person som jeg mener sætter presset er ukampdygtigt (Kvistgaarden).

  Som jeg startede med at sige, så er fodbold unfair. Jeg elsker sporten, men folk virker til at blive forblændet af mål og assist, hvor jeg mener der er andre statistikker der er vigtigere.
  3 enige · 6 god kommentar

 • Sku trist at en artikel som handler om hylde Vallys for den fantastiske spiller han er, og netop kåret til årets profil. At personen ikke har respekt nok til at kunne ønske Vallys tillykke, siger sku lidt om ens karakter

  Vallys er ikke kun kåret som årets spiller på mål og assist

  Han er kåret på meget andet end det, skulle man nævne andre spillere, som Wass også har gjort en kæmpe forskel på holdets succes.

  Så skulle man også nævne Rasmussen, som har været fantastisk og uden hans tilstedeværelse, ville målene være raslet ind.

  Vallys er kåret som årets spiller, fordi han har hele pakken. Hans mål og assists, er bare en del af det.

  Hans ydmyghed, og kæmpe arbejdsraseri i alle kampe er en stor del af hans spil. Han er en af dem som har spillet flest minutter, ingen kan sige at Vallys ikke tager imod tæsk, eller han kæmper alle minutter for holdet.

  Vallys er fortjent kåret som årets spiller, af hans kollegaer som værdsætter hans kvalitet som spiller, de har spillet overfor ham og må trods alt vide en del. Han slås for BIF, som Wass gør og alle vores andre spillere gør det i øvrigt. Giv da i det mindste manden et tillykke med på vejen af respekt.
  5 enige · 4 god kommentar
   
  • @GARFIELD Det brugeren som du har en beef med skriver, er jo på ingen måder forkert?

   Vallys bliver jo ikke svinet til personligt, og brugeren redegør jo faktisk for hans synspunkt, ét som jeg faktisk er enig med ham i.

   Fodbold i dag bliver UDELUKKENDE målt på mål og assist. Hvilket også er derfor, at joke awarden Ballon d'or stort set altid ender i hænderne på en offensiv spiller. Modric og Cannavaro har taget en enkelt, men ellers er det jo altid mål og assist? Haaland bliver jo også kun nævnt i forbindelse med verdens bedste fodboldspiller, fordi han scorer åndssvagt mange mål for verdens bedste hold. Spillede han på et mindre godt hold, ville han være noget mere ordinær.

   Vallys har været afsindig dygtig for os, og jeg har ikke det fjerneste imod, at han får den titel af hans kollegaer, men jeg mener også, at Vallys har underpræsteteret i en lang periode her i foråret, hvor vi har haft brug for ham. Hvorimod Wass har leveret på et kontinuerligt højt niveau med meget få deciderede dårlige kampe eller udsving. Det samme gælder Rasmussen.

   Det er jo heller ikke forkert, at vi har flere spillere i truppen, der kan erstatte Vallys, men vi har absolut ingen, som kan erstatte Daniel Wass og dét han giver vores spil.

   @Garfield, du bliver simpelthen nødt til, at lade folk om at have nogle holdninger til din yndlingsspiller, uden at du fare i flint og behøver at strikke en lang forsvarstale sammen..

   Du virker nærmest som om, at du er større fan af Vallys, end du er af Brøndby. For du kan sagtens kritisere klubben, staben, de andre spillere, fansne eller hvem end du nu lige føler for..

   Men hvis man krummer det mindste negative hår på Vallys' hoved, så får man med dig at bestille..

   Tillykke til Vallys, jeg kunne ikke være mere ligeglad med, hvem der fik den, så længe at han spiller for os.
   7 enige · 6 god kommentar

  Se 7 flere kommentarer
   
  • Solz
  • Solz   1 måned(er) siden   

  • @GARFIELD - Hverken dig eller Brøndby85 skal blande sig i hvad andre må mene. Det er så ødelæggende for dette forum. I må selv bestemme om I er på 24-7, men man skal fandeme ikke diktere hvad andre skal mene.
   6 enige · 5 god kommentar

  Se 16 flere kommentarer

 • LJS
 • LJS
  Betalende bruger
    1 måned(er) siden   

 • Helt ærligt.....
  Stop nu for f..... og ignorer nu bare hinanden.
  Det er jo ikke kun jeres forum herinde. Ønsker jer alle en god aften og begrav så stridsøksen.
  I bliver ALDRIG enige...
   
  • @LJS

   Enig handler om Vallys og jeg skrev ikke til rommetilphiri eller Solz

   Men blev virkelig fortørnet over en bruger, intet tillykke kan skrive, i en artikel der handler om Vallys, men skriver kun om Wass, som er den bedste i superligaen uden Thorrium kan ønske manden tillykke sku respektløst, om han har anden holdning fair nok, men ønsk da manden tillykke i det mindste han spiller for vores klub

   Peæcis det samme gjorde han i en hyldest artikel med Per B hvor han kaldte ham for korrupt, det er ikke kun langt ude men total mangel på respekt for en person der givet klubben alt
   5 enige · 3 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @LJS det handler jo for pokker ikke om, at være enige eller uenige. Det ved du udemærket også godt selv. Det er fint, at du gerne vil være Schweiz og vinke med dit neutrale flag, men når vi pt. har en bruger, der på 256 dage har skrevet 1328 kommentarer (Det er faktisk mere end 5 om dagen i snit), så fylder det simpelthen for meget herinde.

   Når selvsamme bruger så åbenbart har nogle hellige køer, som ingen kritik tåler (Vallys, Bjerregaard) og omvendt har tilsvarende modsatte hadeobjekter, der uanset hvad de gør, så er det aldrig godt nok (JS, Ohi Alpha), så skaber det simpelthen en enorm stor frustration blandt majoriteten af brugerne herinde.

   Hvor mange brugere herinde er vi oppe på, som @Garfield ikke kommunikere sobert med? 6-7 stykker? 9-10 stykker? Jeg har simpelthen tabt overblikket, for det er SÅ mange efterhånden.

   Hvor ville det være forfriskende, hvis man kunne modtage midlertidige karantæner ala en uges varighed eller lignende.. Bare et eller andet.. Alternativt kan vi jo også bare omdøbe hjemmesiden til www.3pointtilgarfield.dk for det er ærlig talt sådan siden føles og har følt i umindelige tider.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 10 flere kommentarer

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder