Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Niels Frederiksen: Det bliver en balance

 
Brøndby IF har et resultat at forsvare i Basel, men vil ikke stille sig ned og forsvare i 90 minutter. Niels Frederiksen tror de blå/gule skal score for at gå videre.

  • Nanna Møller Karlsen
   11. august 2022 - Klokken 10:23
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  11. august 2022 - Klokken 10:23

Torsdag aften venter der Niels Frederiksen og Brøndby IF en vigtig europæisk kamp. Det skal afgøres om Brøndby IF eller FC Basel skal videre til playoff-runden i Conference League-kvalifikationen og det afgørende slag skal stå på St. Jakob Park i Basel efter Brøndbys 1-0-sejr på Brøndby Stadion for en uge siden.

Cheftræner Niels Frederiksen forventer et mere intensivt Basel-hold i returopgøret, fortallte han på onsdagens pressemøde, hvor 3point.dk og TV2 stillede spørgsmålene.

- I Brøndby var de lidt mere afventende i deres spil, end hvad jeg forventer de er i morgen (i aften, red.). Vi ved jo af erfaring, at der er stor forskel på at spille disse europæiske kampe på udebane og på hjemmebane. Så jeg forventer et mere intensivt Basel-hold i morgen end det vi så i Brøndby, lød det fra Brøndby-træneren.

Brøndby har en 1-0-føring at forsvare, men har ikke i sinde at den skal forsvares hjem i 90 minutter. 

- Det bliver en balance. Men hvis vi kan spille en kamp ligesom vi gjorde på Brøndby Stadion, så vil vi helst det. Jeg har egentlig det udgangspunkt at jeg tror vi skal score for at gå videre. Så det bliver ikke sådan at vi bare stiller os ned i eget felt og forsvarer, og pludselig scorer Basel et par mål. Vi skal ud og spille en relativt lige kamp ligesom i Brøndby.

Da Brøndby mødte Pogon Szczecin på udebane tidligere i kvalifikationen var det med en tre-back-kæde. I Superligaen har Brøndby ellers spillet med fire nede bagved. Det er en overvejelse at spille med enten tre stoppere eller to stoppere i Basel.

- Ja, det kan være en mulighed. Jeg kan ikke sidde her og sige, at det gør vi bare, men vi skal selvfølgelig vurdere, hvordan vi gør det bedst muligt. Både i forhold til hvordan vi selv vil have kampen til at udvikle sig, men også i forhold til modstanderen. 

- Men vi skal også passe på med at vi ikke kommer ind til kampen med et meget defensivt udtryk, for som sagt tror jeg vi skal score. Derfor skal vi også sørge for at angribe kampen. Det kan man også gøre med en tre-back-kæde. Vi blev danske mestre med en tre-back-kæde, så selvfølgelig kan det lade sig gøre. Men det er en balance.

Kampen mellem FC Basel og Brøndby IF spilles torsdag aften med kickoff klokken 19.00. 3point.dk er til stede på stadion og dækker kampen.

Du kan se hele gårsdagens Brøndby-pressemøde her:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Det lyder fornuftigt, Niels

 • Vi må håbe der er handling bag ordene. Så holdet ikke står og pakker sig i samtlige 90 minutter.

  Håber vi starter i 3-5-2 og bruger oskar og Hedlund på toppen.

  Glemmer alt om søndagens kamp hvis vi går videre i dag. Hvem havde i øvrigt regnet med vi ville have vundet over FCK ikke mig. Sindssyg vigtig kamp som man bare glæder sig til. Kom så BIF
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Kapper
  • Kapper   11. august 2022   

  • @CV fan side hvorfor Oscar (som vel ikke har vist noget), fremfor fx. Divkovic?

  Se 1 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   11. august 2022   

 • Det bliver helt sikkert et meget defensivt udtryk man ser fra start.

---

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner