Fodbold live resultater
Niels Frederiksen
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Niels Frederiksen: Det ser bedre og bedre ud

 
Der er stadig ting, der skal forbedres – men Niels Frederiksen var yderst tilfreds efter udesejren over Viborg: Vi spillede en ret god kamp, og det ser i det hele taget bedre og bedre ud, lød det fra cheftræneren efter kampen.

  • Niels Frederiksen
  • Nanna Møller Karlsen
   31. oktober 2021 - Klokken 21:46
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  31. oktober 2021 - Klokken 21:46

Inden sidste søndags derby mod FCK tænkte Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, at det nok skulle lykkes at slå FCKerne på hjemmebanen i Brøndby, mens derimod Viborg ugen efter på udebane ville blive den helt svære opgave.

Og det blev rigtig svært i Viborg, men heldigvis kunne Brøndby trække sig tilbage med sæsonens første udebanesejr efter et sent mål af indskiftede Christian Cappis.

- Nu var det jo ikke ligefrem en walkover mod FCK, men den her var også svær. Det vidste vi, den ville blive. Viborg er et rigtig godt hold, lød det fra Niels Frederiksen efter kampen søndag aften.

- Det var en svær kamp, men når det er sagt, så synes jeg, at vi tiltvinger os et overtag i 2. halvleg, hvor jeg virkelig synes, at vi får pushet dem tilbage i store dele af halvlegen – mens 1. halvleg var mere lige og åben. Så jeg synes, at det er fortjent nok – hvis er der et hold, der skal score – at det så bliver os. Vi havde på forhånd snakket med spillerne om, at hvis vi gerne vil kigge opad i tabellen, så skal vi også formå at vinde på udebane, tilføjede cheftræneren.

Han mente, at kampens til tider rodede udtryk med mange tekniske fejl hang sammen med, at både Viborg og Brøndby gik ind til kampen med en strategi, der går ud på at være aggressive i presset fra start. Niels Frederiksen var godt tilfreds med spillernes indsats.

- Der er stadig ting, vi kan gøre bedre, men jeg synes egentlig, vi spiller en god og fin kamp, sagde han.

Og med den tredje sejr i træk begynder han også at kunne se fremskridt i spillet.

- Vi står bedre og bedre. Det ser bedre og bedre ud. Jeg synes, at vores relationer med bolden bliver bedre og bedre. Vores defensive relationer bliver bedre og bedre. Det går fremad, og det går også fremad med vores nye spillere og med at få dem integreret. Så lige nu glæder vi os over, at vi ser fremgang, både spillemæssigt og resultatmæssigt. Resultatmæssigt ser vi virkelig en markant fremgang i øjeblikket, sagde Niels Frederiksen.

Men det får ham ikke til at begynde at spejde mod tabellens top tre, understregede han.

- Vi er ikke i nærheden af at kigge top tre. Vi kigger top seks. Uanset hvad. Det er dér, vi skal kvalificere os, det er vores ambition. Det så besværligt ud for halvanden måned siden, og nu ser det lidt bedre ud, men der er stadig mange point på spil, og vi er ingenlunde sikre. Vi skal ud og have mange point endnu for at komme i top seks. Men jeg er bestemt mere fortrøstningsfuld nu.

Niels Frederiksen havde store roser til nye spillere som matchvinder Christian Cappis, Marko Divkovic og Henrik Heggheim – ligesom han også udtrykte stor tilfredshed med forsvaret, der tidligere har haft det svært over for indlæg og standarder.

- Her ved vi jo, at Viborg er rigtig stærke, men det fik vi håndteret godt. Det er jeg meget tilfreds med.

Også Anis Slimane, der spillede en rigtig dårlig kamp i Glasgow for nylig, fik masser af ros af cheftræneren.

- Han har jo slået tilbage på bedste vis. Han har virkelig løftet sig og spiller en rigtig fin kamp. Han arbejder ekstremt hårdt og er involveret i mange ting. Han får mange svære bolde, som han beskytter godt.

- Og så spiller han modent og køligt og sikkert på egen banehalvdel, og tager flere risici på modstanderens banehalvdel. Og det er jo lige sådan, vi gerne vil have, at han skal spille.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Bravo NF. Tillad mig at komme med et kreativt forslag. Prøv Radosevic som del af 3-mands forsvaret i stedet for Rosted. Rado er bare ikke særlig gode venner med bolden, dog er han marginalt bedre end Rosted, som efter min ydmyge mening er og bliver det tynde øl på holdet. Det vil give plads til en mere offensivt orienteret spiller på den centrale midt. Cappis eller Greve f.eks. Det klæder jo åbenlyst vores hold at få en mere fremadrettet spiller ind på den midtbane - og gerne i startelveren og ikke kun som indskifter.
  1 enig
   
  • @Kristianbs
   Radosevic og Frendrup kombien har en vigtig opgave i at nedslide modstanderen. Når modstanderne så er trætte efter 75 min slår NS’s indskiftere til.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Kristianbs ah det vil jeg ikke være enig i. Rado er - nu hvor Zeca er ude - den bedste 6'er i hele ligaen, jeg ved i hvert fald ikke hvem jeg hellere ville have på den position. Rado er vores pit-bull der jagter alle bolde på den centrale midt hvilket stresser vores modstandere helt enormt. Derudover er han blevet bedre til at skille sig af med bolden og skyder ikke længere på mål (for det kan han ikke). Rado var en vigtig forlængelse - jeg håber han kan fortsætte med at være vores defensive anker lang tid endnu
   4 enige

 • Divkovic kan virkelig blive en spændende spiller. Næste skridt må være at spille som i dag men at score.
  Godt jeg ikke var en del af hylekoret der dømte ham ude uden rigtig at have set ham
  6 enige · 5 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     1. november 2021   

  • @Marc Johnson ja eller hylekoret da vi købte Heggheim og Cappis. Så skal Greve bare stemple ind også, og det skal han nok gøre.

  Se 5 flere kommentarer
   
  • Mik
  • Mik   1. november 2021   

  • @Marc Johnson hvem er det der har hylet?

   Synes han spillede en godkendt kamp senest men at kalde ham allerede nu en succes synes jeg du overdriver

   En angriber måles på mål han har spillet 211 mål i superligaen i 5 kampe med 0 mål og 0 assist + 1 kamp i Europa 0 mål og 0 assist med et indhop der.

   Så vil ikke kalde det endnu en succes historie det kan vi gøre når han gør det han er lejet til score mål.

   Kan se du har 6 personer der giver dig ret så jeg er
   Nok mod flertallet eller
   Fordi nogen gør alt for give CV kredit så snart en spiller levere.

   Ingen nævner pavlovic, Lumb, samt de flere andre indkøb der end ikke har fået debut på holdet

   Heggheim er absolut CVs bedste handel længe, og det er den type mAn savner en der holder højt bundniveau og performer fra dag 1

   En der som CV tidligere sagde løfter holdet der er Heggeheim den eneste der bevist han formår holde bundniveauet, selvom det er få kampe han har vist det i tegnet det godt og absolut en spiller med kvalitet

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Betalende bruger
     2. november 2021   

  • @Marc Johnson gad vide hvem der føler sig ramt her.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Mik
  • Mik   2. november 2021   

  • @Marc Johnson skulle stået spillet 211 min i superligaen + X antal minutter i Europa med 0 mål og 0 assist, det kan man endnu ikke kalde for en succes.

   Han har haft kampe hvor han ikke har været synlig og der skrev I sjovt nok ikke.

   anerkender og giver dig helt ret i, at han i sidste kamp så han rigtig god ud med fart og fight. Så tænker målene og assist kommer forhåbentlig snart for det er trods alt det du måles på som angriber i sidste ende.

 • Hvad sker der med Greve?
   
  • Mr.D
  • Mr.D   31. october 2021   

  • @Skævben
   Tilsyneladende ingenting.....
   Men man kan jo håbe han fanger systemet når han har trænet med holdet længe nok. Måske vi først for ham at se for alvor efter vinterpausen.
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Skævben jeg tror at når vinterpausen er ovre får Greve en større rolle og vi kommer til at spille 4 3 3, så kommer Greve mere ud på en kant og får en rolle der ligner mere den han havde i Randers det er bare mit gæt,
   2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Niels Frederiksen: Det ser bedre og bedre ud hmmm ...... så mangler vi bare at Træneren også ser og forstår at Kevin Menzah overhovedet ikke hører til på VORES 1.hold, alle kan løbe fra ham , og han taber eller smider boldene væk hele tiden og havde jo håbet at når vi fik en ægte Højre Back RIVEROS ,ville Kevin blive sat på bænken og ikke på venstre Back, men Kevin gør åbenbart en masse godt på træningsbanen som han bare GLEMMER at tage med ud til kampene :O(
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Sarikaya
  • Sarikaya
   Betalende bruger
     2. november 2021   

  • @GameBoy Du får vist byttet rundt på de to backs positioner.
   Riveros er venstre back.

   Om ikke andet, så forsøger Mensah da at tage 1v1 udfordringerne ude på kanten i modsætning til Bruus der af og til virker til ikke at turde spille med risiko.

   Vi kan være enige om, at når Bruus formår at tage de 1v1 situationer, så er han hurtigere end Mensah.
   Defensivt synes jeg de er lige slemme, men offensivt synes jeg nu det hælder til Mensah, han går nemlig efter at skabe chancer, og ikke bare stoppe op i banen og spille bagud i banen.

  Se 1 flere kommentarer


 • Betalende bruger
    2. november 2021   

 • Joe Biden til COP26-konference
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER