Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Niels Frederiksen efter nederlaget i Prag: Vi ville mere

 
Trods nederlaget var det en positiv Niels Frederiksen som udtalte sig til Brondby.com efter nederlaget torsdag aften mod Sparta Prag i Europa Leagues sidste runde i gruppespillet. Brøndby skulle bruge en sejr, men blev sendt hjem fra Tjekkiet med et nederlag på 0-2. Ifølge cheftræneren havde man sat næsen op efter mere.

  • Kasper Pedersbæk
   9. december 2021 - Klokken 23:12
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  9. december 2021 - Klokken 23:12

Niels Frederiksen talte med Brondby.com efter kampen, hvor han fortalte om, hvordan man havde sat næsen op efter mere end nederlaget og et exit fra Europa. For han følte det ikke havde været en urealistisk tanke:

- Jeg synes også, vi havde en mulighed, og kampen i dag viste også, at vi godt kan spille med mod nogle af de her hold i Europa.

Cheftræneren lå dog på linje med sin anfører, da han forklarede sig om hvorfor det ikke blev til mere i kampen:

Men vi mangler kvaliteten i de afgørende situationer i dag. Og det bliver forskellen, for det er jo ikke, fordi vi bliver trykket i bund. Men vi skal mere ud af de sekvenser, hvor det så ud til, at vi kunne skabe nogle store chancer.

Nederlaget torsdag aften betød et farvel og tak til Europa i denne omgang til Brøndby, hvilket skuffede de blågules cheftræner, som havde sat næsen op efter mere.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    10. december 2021   

 • At taktikken indirekte var lagt an på, at fedte en 0-1 sejr hjem på et sent mål, er i min optik vanvittigt, når vi ser på sæsonens performance generelt.

  Jeg håber, at vi ændre approach, til at ville vinde 0-5 i Herning. #KeepAttacking - så kan vi leve med, at det kun bliver en sølle 3-målssejr.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • TorbenM
  • TorbenM   10. december 2021   

  • @Saesonkort Men vi har jo ikke spillerne, til en keep attacking mode.
   Vi er blevet et omstillingshold, der helst ikke vil have bolden.

  Se 1 flere kommentarer

 • Typisk taktisk brøler af NF. Igen...
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Ruddi
  • Ruddi   10. december 2021   

  • @BrianGideon
   typisk nf brøler,? jeg syntes det er hård kritik af nf ,som jeg er 100% sikker på har gjort hvad han kunne,med det matriale han har til rådighed,han har vendt så mange kampe med taktisk snilde,men holdets kvalitet er ikke til mere end vi har set,og det er ikke nf s skyld,det handler om økonomi,vi var det dårligste hold i hele euro l.og får 2 point ,vi vinder lidt hældigt dm sidste år mister 2-3 profiler,hvad kan man forvente,jeg syntes hellere jeg vil glæde mig over at vi ser ud til at blive mere stabile,og forhåbenligt ligger på.så vi kan hente lidt ind på fc klubberne.glædelig jul alle sammen
   3 enige · 1 god kommentar

 • Brøndby har været for dårlig i Europa i år. Jeg troede at kontrastilen ville gavne os der, men tog helt fejl. Nu går der måske 15 år igen....?

 • Joblar
 • Joblar   10. december 2021   

 • Pinlig indsats i EL - hverken Sparta Prag eller Glasgow Rangers var skræmmende - nej vi har underpræsteret big time i Europa, vi har spillet uden mod og den fornødne kvalitet. Det er skræmmende hvor ringe vi er på bolden og når vi skal sætte noget sammen fremad, fatter ikke at det ikke bliver bedre, alle har kunnet se dette de sidste 2 år.
   
  • Ruddi
  • Ruddi   10. december 2021   

  • @Joblar
   underpresteret big time lol,hvis vi havde vundet havde vi overpresteret.sjovt folk glæmmer at de hold vi har mødt,har vores økonomi x5 min,nu har vi prøvet at lege med de lidt støre drenge,og nu håber jeg at se til næste år om man kan ligge på,syntes klart vi har rykket os under cv og nf,men man kan ikke forlange mirakler hele tiden
   1 enig · 1 god kommentar


 • mp80
 • mp80   10. december 2021   

 • Brøndby har været elendige i Europa denne sæson, i SL har man fået en del sejre, som ligeså godt kunne være endt med nederlag. Spillet er rodet, defensivt og fyldt med personlige fejl og dårlige afleveringer,

  Det er ikke specielt attraktivt spil at se som tilskuer, synes også det viser sig i antallet af fremmødte fans på tribunen. Der skal ryddes op på midtbanen.
  1 enig

 • jeffchr
 • jeffchr   10. december 2021   

 • Det er sgu en fornøjelse og dejligt positivt at læse kommentarerne herinde, man bliver i så dejligt humør, sandheden er vel nærmere, at vi havde 2 måske 3 spillere der fjumrede rundt med og uden bold, det kan man vel ikke laste trænere og resten af holdet for, også selvom hele holdet bliver bedømt ud fra det man ser. Hvis de der åndsvage uprovokerede personlige fejl fra de førnævnte spillere ikke havde fundet sted, så havde det ud fra min ringe mening set mere end fornuftigt ud. Jeg tror nu heller ikke, at de spillere valgte at underpræstere i sådan en grad med vilje, men dyrt for os alle sammen blev det. jeg må erkende, at jeg også sad og bandede i min sofa derhjemme. Hvad jeg så ikke forstår er derimod, hvorfor Slimane ikke bliver taget ud PRONTO efter det gule kort, han havde jo ikke engang spillet fantastisk fodbold før og efter, den forstår jeg ikke !!! Faktisk havde jeg efter FCM kampen gerne set en anden på den plads, desværre formår han ikke at overbevise mig efter denne efterårs sæson. Han må jo imponere til træning ellers giver det ingen mening for mig. Ærgerligt er det også, at Hedlund vælger at spille sådan en lorte kamp. Desværre påvirker det hele holdet og dermed også helheds indtrykket af kampen. Så ved jeg godt, at der er nogle herinde som af et godt hjerte er utilfreds med den sportslige ledelse i BIF, og fred være med det. Taktikken var efter min mening den rette, de spillere skulle bare have været bedre med bolden. Det var 2 dårlige præstationer, kommer der en positiv reaktion på Søndag ? Jeg holder og tror stadigvæk på HELE Brøndby :)
  7 enige · 5 god kommentar
   
  • TorbenM
  • TorbenM   10. december 2021   

  • @jeffchr Jeg synes bare vi som helhed, mangler 2 spillere med højt offensiv kvalitet, for at kunne spille med på den internationale scene, defensivt er vi egentlig ok . Brøndby anno efter 2021 er jo offensivt blevet en one trick pony hvor alt drejer sig om, at spille Uhre i dybden. Det kan vi godt vinde på i ligaen, men internationalt, kan ikke vi kun spille på en hest(Uhre), der er brug for flere spillere med kvalitet, der kan noget en mod en eller rent teknisk sætte noget sammen, ellers er det alt for nemt for modstanderen at indstille sig på, den går bare ikke i Europa og 3 mål i 8 kampe viser hvor vi mangler kvalitet. Alt respekt for NF og den måde vi spiller på, men internationalt, kræver det, at vi har flere spillere der er gode venner med bolden og der har vi simpelthen for lidt kvalitet hele vejen rundt. CV har i min verden sammensat et hold der savner kvalitet offensivt og vil vi mere i Europa, så kræver det, at vi finder spillere på en højere hylde, hvis vi skal være med, hvor det er sjovt. CV har i alt offensivt købt sig til 0 mål i liga og Europa i transfervinduet, det er langt under lavmål. Angående Slimane så har jeg givet op på ham, ser ikke en eneste spidskompetence, som er så vigtigt i moderne fodbold. Tror ikke på et julemirakel i herning/ikast spillerne virker trætte, måske trænerteamet er det sammen, det har været et hårdt efterår for en kvalitetsmæssig smal trup.
   
  • Ruddi
  • Ruddi   11. december 2021   

  • @jeffchr
   ja man kan undre sig lidt over slimane,mod fck lignede han en super stjerne,der kan alt med en bold,ingen tvivl om han er god,men mangler fart og stabilitet,det er måske alderen,håber inderligt han brander ligaen af til foråret,for han har det i sig,kritik er sundt,men skal også være sagelig,selvfølgelig er jeg da også skuffet,og havde håbet på mere,men realistisk set er vi på vej,hvis cv kan udskifte jmg.børkiet,paulo,og erstatte dem med etabelerede spillere,så for vi en bedre bænk samt bredde,så burde vi kunne drille fc kluberne,og komme i europa confenrendes l,måske gir det kun 30 mil,men det kunne da øge vores byget til knap 100 mil og så er vi på vej


 • Bjarke
 • Bjarke   10. december 2021   

 • Træk lidt luft ind. Vi blev ikke kørt over af Salzburg, de er videre i champions League, vi henter 2 point hvor der var mulighed for 4-5, lidt ærgerligt - men sådan er det. De eneste kampe hvor vi var sat til vægs var mod Lyon. Med den kampagne der kører i Europa lige nu, så kan vi med placeringen i ligaen godt tro på conference League næste år. Vi skal bygge på og vise mere kynisme.

  Er jeg skuffet, ja selvfølgelig. Er jeg stolt, enormt over at vi henter et mesterskab med så lille et budget og spiller op med store etablerede klubber.
  6 enige · 2 god kommentar


 • MicFys
 • MicFys
  Betalende bruger
    10. december 2021   

 • Der mangler den afgørende kvalitet i BIF-truppen, når der vi spiller i EL.
  Vi spiller efter et koncept, som bygger på spillertruppens kompetencer.
  Det er godt trænerarbejde, at få meget ud af lidt og imponerende, da vi vandt DM.
  Det er bare ikke nok til, at kunne spille sig videre i EL.
  Der mangler lige 1-2 offensive spillere, der kan noget mere individuelt og kan afgøre kampe internationalt.
  I mine øjne virker vores spillertrup trætte i går og det samme mod FCM i søndags.
  Der manglede 15% i de afgørende situationer. De er slidte efter et hårdt program, hvor de har skulle spille Europæisk, pokalkampe og været presset i SL.
  Tidligere havde BIF spillere måske lidt mere individuelle kvaliteter, mere mod og fandenivoldskhed? Lidt ala Frendrup. Er der for mange boldflyttere i BIF?
  3 enige

 • Utroligt så meget folk er efter holdet… det var vel det forventede? Ærgerligt det ikke blev til mere, men forventet.

  Den pinlige del af Europa er for mit vedkommende os fans. Vi lovpriser os selv, men når det kommer til stykket, så kan vi ikke en gang fylde Brøndby stadion til en kval kamp til chl eller i et gruppespil i EL. Det satme pinligt.
  5 enige · 2 god kommentar

 • labech
 • labech   10. december 2021   

 • Synes det startede lovende. Målene blev indkasseret på kiks og manglende organisation i forsvaret/Hermansen. Tænker umiddelbart at ved frisparksmålet, var muren enten for langt ude, eller også var Hermansen forkert placeret. Ærgerligt. Det andet klumpe-dumpe mål, var simpelthen bare for tyndt og passivt af forsvaret.

  Den helt store mangel vi viser er - som flere også skriver - offensivt. Vi har stort set intet at byde på. Kom ikke meget fra WB'erne og blev lukket ned på omstillinger. Vi mangler klart den offensive midtbanemotor vi havde i form af Jobbe og så de meget få øjeblikke, der åbenbart er med Slimane. Synes efterhånden Slimane har fået nok chancer. Enten skal Greve have lidt mere tillid/spilletid, eller også skal der indkøbes nyt. Cappis synes jeg har gode takter - men ser ham ikke som en decideret offensiv motor. Det er klart den plads vi skal investere i, hvis vi kun skulle investere ét sted.
  2 enige


 • Seikers
 • Seikers   10. december 2021   

 • Sejre har mange fædre - Nederlag har ingen. Alle vil gerne have Brøndby-drenge igennem fx Slimane, men vil ikke acceptere, at de ikke er på konstant højt niveau. BIF kan ikke lave en Jobbe hvert år, hvor det går så stærkt og når et sådan niveau. Når Hedlund ikke har kvalitet, så er der ikke mange steder fra, hvor der kan skabes chancer.

  Jeg må lige Citere Dan Hammer: Det er ret nemt at være ambitiøs for andres penge. Det gælder også herinde. Folk kan forstille sig meget og påpege dårlig kvalitet hos enkelte spillere og råbe på nogle bedre, men kan de lave en samlet trup inden for budgettet med alle de hensyn, som skal tages i forhold til alder, performance, kontrakter etc. ?

  Slimane skal nok blive god og give klubben en god indtægt, men lad være med at forvente, at der går så stærkt som med Jobbe.

  5 enige · 3 god kommentar

 • Hans
 • Hans   10. december 2021   

 • https://www.bold.dk/rangliste/uefa_koefficienter_for_klubber/ 7.500 point!! Ingen vundne kampe! 2 uafgjorte! Meget lidt koffecient udbytte!! Hvilket betyder at skal vi spille kvalifikation næste år?? Så skal man op mod TOPMODSTANDERE som er SEEDET hvor vi ikke har en chance for at komme i et gruppespil ? Klubber vi skal slå ud over 2 kampe med en trupværdi som er 6-8 gange så høj som Brøndbys og deres spillerbudget ligeså. Plausible modstandere som …paok thessaloniki Panathinaikos Genk Gent shaktor Donetsk westham Club brügge galatasaray Sparta Prag Celtic og i den dur!! Vi så som useedet skal slå ud! Fuldstændig urealistisk og umuligt ….det varer længe inden Brøndby er at finde i et gruppespil igen….takket være en velspillet Europa cup turnering (ironi kan forekomme) kig på bodø/Glimt og Molde i Norge !! var der noget man kunne lære Niels??

 • Barca
 • Barca   10. december 2021   

 • Ægerligt at vi ikke har været tilstede i Europa, dels mangler vi kvalitet (vi trænger i den grad til et par hurtige og teknisk stærk midtbanespillere, vi lavede overdrevent mange personlige fejl (handler vel om rutine) og naivt.

  En Wass ved siden af Frendrup/Rado, en Blas i storform, og mere kvalificeret konkurrence til bla Hedlund vil løfte vores hold gevallidt.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER