Anis fortæller
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Niels Frederiksen glæder sig over Slimane-forlængelse

 
Brøndby IF-cheftræner Niels Frederiksen er glad for at se Anis Slimane forlænge sin kontrakt. Det handler om at få så mange år med midtbanespilleren som muligt, siger han.

    • Anis fortæller
    • Nanna Møller Karlsen
      4. juli 2020 - Klokken 14:58
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    4. juli 2020 - Klokken 14:58

Midtbanespilleren Anis Slimane har forlænget sin kontrakt med Brøndby IF, så den nu løber til sommeren 2024. Det vækker glæde hos cheftræner Niels Frederiksen, som gav Slimane debut i forårssæsonens første kamp. Klubben tror enormt meget på ham.

- Vi er super tilfredse med ham og ser et kæmpe potentiale i ham. Det er også derfor klubben vælger at forlænge med ham allerede. Simpelthen for at sikre, at vi har så mange år med ham som overhovedet muligt. Det viser, at vi tror rigtig meget på ham, siger Niels Frederiksen til 3point.dk.

Han understreger dog, at den 19-årige midtbanemand langt fra er en færdig spiller, så der vil komme udsving i præstationerne.

- Han har nogle rigtig stærke kompetencer i spillet med bold, og det har han også vist. Det har været lidt svingende for ham på det seneste, men det kommer ikke som en overraskelse for os. Vi skal vænne os til, at når vi bringer disse unge spillere ind, er det ikke færdige spillere på 28-29 år, som bare præsterer kontinuerligt hver gang. Der vil være nogle udsving, og dem skal vi hjælpe dem med at minimere, slutter han.

Anis Slimane og holdkammeraterne skal søndag aften møde AaB i Superligaen.


Medie af: Discovery





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Han bliver så meget bedre med flere kampe i benene. Han har kun spillet få kampe indtil nu, er kun 19, så der er stadig så meget plads til forbedring. Det bliver rigtig godt.
    1 enig

  • mp80
  • mp80   4. juli 2020   

  • Kan han få noget mere fart i støvlerne vil det være helt perfekt.




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder