Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Niels Frederiksen: Håber det her er et vendepunkt

 
Niels Frederiksen var glad for sejren og håber den kan være et vendepunkt.

  • Thomas Kramer Nielsen
   30. oktober 2022 - Klokken 22:48
 • Thomas Kramer Nielsen
 • Thomas Kramer Nielsen
  30. oktober 2022 - Klokken 22:48

Det var en glad Niels Frederiksen, der mødte den skrevne presse efter sejren mod AaB. Brøndby-træneren var samtidig også uforstående overfor at de ikke kan tåle at komme foran.

- Vi kan ikke tåle at komme foran, desværre, og det er noget lort. Jeg ved ikke, hvad det er, siger Niels Frederiksen i mixed zone.

- Mit indtryk er, at vi bliver for passive og for forsigtige. Det er ikke noget med, at vi løber tør for kræfter efter 20-25 minutter. Vi kommer foran, og så bliver vi for forsigtige i vores pres og boldomgang. Det var det hele anden halvleg var et udtryk for. Jeg ved ikke, om spillerne bliver nervøse eller bange, siger Niels Frederiksen.

- Vi har ikke tabt i mange kampe, men vi har heller ikke vundet nok. Vi har stået i mange kampe, hvor vi er foran, men ikke har vundet, og har smidt det til sidst. Jeg tror, at det sætter sig i hovederne, og jeg håber, at det her kan være et vendepunkt for os, for det er helt tydeligt, at vi er bedst, når vi spiller frem i banen og tør spille med et aggressivt pres. Det er først, da Aab udligner til 2-2 at vi begynder for alvor, at spille fremad igen og tage fat, siger Niels Frederiksen.

- Jeg følte mig ikke helt tryg. Kampen bølgede meget frem og tilbage i anden halvleg. Vi skiftede offensivt ind og gik efter sejren, og AaB havde vel også en fornemmelse af, at de også kunne vinde, så de gik vel også efter den. Vi har fire gange i denne sæson mistet point til sidst, hvor vi egentlig har følt at vi var bedst. Vi var ikke nødvendigvis bedst i dag mod AaB, hvert fald ikke i anden halvleg, men vi fik tre point, siger Niels Frederiksen.

Det var tre vigtige point. Både i forhold til at komme væk fra bunden, men også i jagten på top-6.

- Hullet lukker sig stille og roligt, og på den måde er det positivt, men det er stadig åbent og det bliver et hundeslagsmål til det sidste i grundspillet. Forudsætningen for at tro på top seks er, at vi begynder at vinde nogle fodboldkampe, og der tog vi et skridt i dag, slutter han.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Det var desværre ikke et vendepunkt - for kampen udstillede de sædvanlige svagheder som vi har set hele efteråret. Det bliver et vendepunkt nå vi over en række kampe kører sikre sejre hjem - det er vi ikke i nærheden af at gøre pt.
  7 enige · 1 god kommentar
   
  • @Benjamino
   Præcis. Det vender ikke før der kommer styr på defensiven. Havde den været blot middelmådig,havde BIF været kandidat til mesterskabet. Men den sejler.
   3 enige

 • Solz
 • Solz   30. october 2022   

 • Præcis. Længe er vi netop blevet passive og for forsigtige, når vi er kommet foran. Er glad for Niller bekræfter dette, samt konstaterer at det ikke er intensionen, hvilket jeg bestemt heller ikke forventede. Holdet er naturligvis skrøbeligt, da vi har vundet alt for få kampe og ikke mindst har et stort pointmæssigt efterslæb fra starten af sæsonen - altså før Wass, Ohi og Vallys. Jeg håber og forventer egentlig også at en kamp eller to mere, hvor marginalerne går vores vej, ville kunne fjerne en stor del af den usikkerhed vores spillere viser, hver gang vi er foran.

  Vi har længe været i spillemæssig fremgang, men det mentale har haltet - og gør det stadig. Håber at dagens sejrsmål i overtiden giver så meget ro og selvtillid, at frygten for pointtab bliver overskygget af glæden ved at vinde.
  5 enige · 5 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    31. october 2022   

 • Det er svært at kritisere en træner som lige har vundet, men jeg troede undervejs, at Niels Frederiksen bad om en opsigelse.

  Han var igen alt for reaktiv og ventede til minut 70’ og stillingen 2-2 før han skiftede. Og fandeme om han ikke finder en bus frem i Rosted til sidst - det eneste taktiske move som konsekvent har kostet os point i 4 kampe tidligere.
  6 enige · 1 god kommentar
   
  • @Saesonkort Sad og tænkte det samme mht. at være passiv, forudsigelig og reaktiv. Men at skifte en træt Hedlund med Rosted i det 90. minut kunne vel ret beset give mening, hvis han ville øse bolde ind i AAB’s felt. Rosted har jo tidligere vist sig, (også) at være farlig i modstandernes felt.
   2 enige

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Saesonkort Enig. Det virkede virkelig som om han gjorde rigtig meget for at blive indkaldt til en samtale hos CV. Jeg forstod intet af Villys og Greve udskiftningen. Syntes større kandidater var Gammelby og Slimane. Gammelby virkede nærmest endnu mere nervøs efter han havde scoret.
   1 enig

 • mimor1
 • mimor1   31. october 2022   

 • Tror simpelthen ikke vores spillere er i form til at presse. Mindes under AZ at vi kunne presse meget mere. Burde være umuligt at man kan spille 20 intense minutter for derefter ikke at kunne mere.
  Er så overrasket over at en spiller som Wass, som har spillet i større ligaer og i noget højere tempo, kan se så træt ud til sidst.
  Mener bestemt det er noget vi skal kigge på
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @mimor1 Det kunne være sjovt at se antal km de løber. Jeg synes Wass er rigtig mange steder på banen så kan egentlig godt forstå hvis han bliver lidt træt Han skal jo både spille back samtidig med at være midtbanespiller.

  Se 1 flere kommentarer


 • Uka
 • Uka
  Betalende bruger
    31. october 2022   

 • Det utroligt vi skal score 3 mål for at vinde, hvis vi dog for fanden bare kunne få styr på det forsvar.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • mimor1
  • mimor1   31. october 2022   

  • @Uka de kommer jo kun med pres på vores forsvar, fordi vi ikke selv er i form til at fortsætte med at presse
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Uka Men idag var det heldigvis nok. Tænk at 3 mål mod lyngby kun gav uafgjort , vildt nok. Jeg syntes de ret hurtigt så at det var siden mod Gammelby der skulle udfordres og det burde NF have reageret på tidligere.
   1 enig · 1 god kommentar

 • fabi
 • fabi   31. october 2022   

 • Det er jo ikke rigtig niels du skiftede ikke offensivt ind. DU ventede helt vildt lang tid med at gøre noget, og så kom aab tilbage ind i kampen. Efter vi havde afgivet alt momentum. Så lavede du 1 - 1 udskiftninger.

  Endnu en kamp hvor vi er dårlige på bolden, og ikke har nogle spilmønstre. Vi er decideret elendige i spillet imod bolden i største delen af kampen. total passive. Vi presser højt i starten med intensitet, og aab er ikke oppe på vores halvdel, og så stopper vi fuldstændig i resten af kampen.

  Gammelby bliver på banen hele kampen, selvom han sejler rundt og er stærkt medvirkende i alle aabs store chancer.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @fabi Ja, jeg gad godt vide hvad NF’s argumenter er for at holde ham på banen. Jeg forstår det virkeligt ikke? Syntes Cappis er det helt oplagte valg i øjeblikket i mangel af bedre.
   1 enig

 • Dejligt at Niels indrømmer det... vi spiller fantastiks de første 20 min og så går det hele ligesom lidt i stå og jeg fatter ikke at man ikke skifter før end vi når til 70min, det er mig en gåde og jeg syntes godt nok også at Wass så meget træt ud, spiller man ikke i højt tempo i Spanien?

  Jeg syntes det var tydeligt at når vi ikke har Rados fysik på midten så mangler vi noget når der skal erobres bolde... og hvor når vi spiller som de første 20 til 25 min så er det fantastiks at have en Wass på midten som er så god på bolden.

  Mit største ønske til vores hold er en 6er som både kan spille fodbold og som også kan finde ud af sine defensive pligter, så han både hjælper med at beskytte sine 2 midterforsvars kollegaer (og p.t. spiller Maxsø kun fordi han er anføre og vi ikke har bedre, hans niveau er virkelig svingende) og kan dirigerer med 8erne både i presset og i forsvaret...

  Gerne Kanté lite

  Jeg ser også vores problem som vist blev påpeget i Brøndbylyd at balancen på vores hold lige nu er ude af kurs... i går hvad vi vel kun 2 spiller på banen der kan betegnes som forsvares spiller og derfor går det også super de først 20 - 25 min for der forsvare vi os med bolde og køre jo AAB ud af stadion... når vi så skal til at forsvare og stiller os tilbage så har vi ikke spillerne på banen til den type fodbold...

  Og så syntes jeg i øvrigt at Wass så virkelig træt ud i går, og det var der flere af spillerne der gjorde... måske var det bare den usikkerhed som mental sidder i holdet som viste sig som træthed...

  P.s. jeg tror at jeg blev 5 år ældre på den 2 halvleg
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @magnuto Hvis 5 år kan gøre det. Det var ulideligt og kunne nemt være blevet 3-3.
   2 enige


 • Barca
 • Barca   31. october 2022   

 • Det KAN blive vendepunktet, selvom vi var nedspillet i lange perioder....fodbold handler som alt andet, meget om det mentale (hvilken tro har man på sejr, hvilken historie slæpper de rundt på (mange dumme pointtab ) osv.).. Jeg siger ikke at det nødvendigvis bliver et vendepunkt, men at sætte lighedstegn mellem spillet i dag og kommende præstationer er at simplicificere tingene.....
  1 enig

 • Super indstilling fra trænerteamet, den mest offensive opstilling som vi kan stille med. Jeg må sige at indskiftningerne var perfekte, Schwartau og Cappis, er vel de to på bænken med flest mål i støvlerne og det gav igen bonus. Hvorfor vi stopper med at presse AAB er en gåde, men trænerteamet får vendt kampen. Vi får igen scoret på en standard og står imod i den anden ende. AAB kommer frem til alt for mange chancer, hvor jeg har svært ved at vurdere om det er midtbanens skyld eller dårligt forsvarsspil. Under alle omstændigheder så jeg en kamp hvor venstre siden med Tshiembe, Blas og Greve som de svageste led i kampen. Jeg kunne godt tænke mig at se Rosted i stedet for Tshiembe og Gammelby i stedet for Blas.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER