Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Niels Frederiksen: Jeg er skuffet over vores præstation

 
Brøndbytræneren var både frustreret og skuffet over præstationen mod AaB i 2-1-nederlaget.

  • Thomas Kramer Nielsen
   21. august 2022 - Klokken 21:23
 • Thomas Kramer Nielsen
 • Thomas Kramer Nielsen
  21. august 2022 - Klokken 21:23

Brøndbytræner Niels Frederiksen var skuffet over præstationen mod AaB, men synes alligevel at kampen grundlæggende var ret lige.

- Kampen bølger meget frem og tilbage, men Aalborg slutter den desværre bedst af. Det er derfor de vinder. Det var grundlæggende et ret lige kamp. Bortset fra de sidste 20 minutter, hvor jeg synes AaB de overmatcher os, siger Niels Frederiksen i mixed zone.

- Jeg ved ikke, om de skruer på tempoet. Det kan godt være de gør. De skruer hvert fald på en måde, så vi ikke formår at være med.

- Det er en lorte følelse. Det er dybt frustrerende. Vi kunne godt have fået noget med i den her kamp, men det lykkes vi så ikke med, og det er altid frustrerende. Jeg er skuffet over vores præstation, og jeg er skuffet over at vi ikke får point heroppe.

Som det er set så ofte før, virkede Brøndby ikke helt klar fra første fløjt, og kom også bagud ret hurtigt. Men det ændrede ikke på planen for Brøndby-mandskabet.

- Det er jo relativt tidligt, så der er ingen grund til at ændre en masse ting. Men det gør selvfølgelig, at vi er nødt til at forcere lidt mere, og vi skal jagte og alle de her ting. Aalborg kan hvile lidt mere i spillet og i kampen end vi kan, så det er altid trist at komme bagud, men det bliver kampen jo ikke afgjort af.

- Vi var helt tandløse i første halvleg. Det skal man jo nærmest være blind for ikke at kunne se, tror jeg. Det skuffede mig selvfølgelig.Og så skuffede det sidste kvarter mig, hvor jeg synes vi bliver skubbet langt tilbage på banen og indkasserer den ene standard efter den anden, og man sidder med en fornemmelse af, at det går nok galt på et tidspunkt. De var tættere på at score i den periode end vi var, siger Niels Frederiksen til 3point.dk.

- Der manglede mange ting. Vi kunne ikke holde godt nok fast i bolden, synes jeg. De kombinationer vi havde, var ikke skarpe nok.

Det har været en dårlig start i Superligaen, hvor de blå-gule kun har fået to sejre i seks kampe.

- Jeg tror bare vi skal sige, at det er vores niveau lige nu. Det er sådan vi spiller og det er det vi kan spille til. Og så må vi se, om vi kan få hævet niveauet på den ene eller anden måde.

- Det er på alle måder. Det er klart, vi har nogle profiler, der er ude med skader. Der er også stadig et transfervindue, der stadig er åbent. Og forhåbentlig kan vi også gøre os bedre på træningsbanen.

- Lige nu er vi en situation, hvor vi ikke har så mange alternativer på højreback. Hvis man kigger ordentlig på kampen, så kan man se at Wass styrer rigtig meget af vores spil fra den højreback. Det er nogle gange nemmere, at gøre derudefra end inde på midten, slutter Niels Frederiksen.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jeg er og har fra start af været NF fan, men det virker unægtelig lidt som om hans relation til truppen og ledelsen er blevet lidt metaltræt. Svært ikke at være lidt misundelig på AGF, når man ser den forvandling Rösler har skabt. Den slapsvanse måde vi kom ind til denne kamp på var desværre under al kritik. Vi var ikke klar velvidende at AAB ville spille efterårets kamp mod os. Det falder altså også lidt tilbage på trænerteamet, selvom de sikkert har forsøgt at råbe spillerne op i deres peptalk inden kampen.
  8 enige · 2 god kommentar
   
  • SHM
  • SHM   21. august 2022   

  • @Kristianbs
   Ja må bare sige at, det er en for tynd trup og klubben år efter år, venter med forstærkning, til sidste øjeblik. Så bliver det hovsa løsninger og det tager længe at få dem spillet ind.

   Når det er sagt, mangler vi 3-4 ankermænd idag. Max, Herman, Mensah, Hedlund og Riveros. I en forvejen smal trup
   3 enige
   
  • @Kristianbs AGF kollapser efter vinter pausen som altid

 • Joblar
 • Joblar   21. august 2022   

 • NF din tid er desværre forbi, der mangler output i alle henseender, de sidste 21 kampe indikere en 8/9 plads i ligaen, tiden er løbet ud og du har haft 1,5 år på træningsbanen, uden man har kunnet spore noget fremskridt, tak for alt...
  8 enige · 1 god kommentar
   
  • SHM
  • SHM   21. august 2022   

  • @Joblar
   
  • @Joblar
   Inden for det sidste 1,5 år har NF mistet Jung, Bruus, Uhre, Lindstrøm, Frendrup, Vigen, Hermansson, Schwäbe, plus det løse.

   Erstatningerne kan vi vist godt være enige om er af vekslende kvalitet.

   Derudover er Hedlund, Maxsø, Hermansen, Riveros skadet.

   Det er forrygende unfair at klage over manglende fremgang i det tidsrum under de forhold.
   6 enige · 4 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Trods alt befriende at høre NF kommunikere. Han kan også godt se at niveauet er for lavt.

  Jeg tvivler bare på at han er manden der for alvor kan vende det for os.
  4 enige

---

 • SHM
 • SHM   21. august 2022   

 • Man kan ikke lave lækkert mad uden gode råvare. Den får Niels ikke og dem han får er måske blevet lidt billig
  1 enig · 3 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   21. august 2022   

  • @SHM det bliver jo en subjektiv diskussion, og jeg er enig i at CV også har en stor del af skylden, men NF og resten af træner teamet har ikke formået at flytte holdet nogen steder de sidste 1,5 år tværtimod, derfor går det ikke at blive ved med at holde hånden over NF - David Nielsen endte også med at ryge i AGF, og se hvor de er idag.
   7 enige · 2 god kommentar

 • Nu er CV kendt for at være stratetisk dygtig, derfor tror jeg chancen for at NF bliver fyret er stor om det sker i morgen eller med et nederlag ved jeg ikke, men tænker strategisk ville være bedst for CV selv at gøre det.

  Med en ny træner der vender spillet og sejre vil folk herinde og andre steder skriver det var NF der ikke var god og CV købte rigtigt
  Ind.

  Jeg håber CV har så meget karakter at han trods alt giver ham chancen til at vende det, som ledelsen og JBA har holdt hånden over CV med manglende indkøb

  Skal CV have chancer bør NF også have det
  2 enige · 1 god kommentar

 • Den kamptrup vi stiller med i dag, er ikke god nok til at forvente en top 6. Da vi skal jagte en udligning er det med Kvistgaarden, Salech og Schwartau. Der er intet at skyde med fra bænken.

  NF overpræsterer bestemt ikke med materialet, men det her hold er ikke bedre end resultaterne.
  4 enige
   
  • @Klipklapperen
   Helt enig. Men derfor kan NF nu godt holde op med at benytte Rado og Rosted. Når de begge er på banen bliver der leveret mindst er fuckup der giver en 100% chance imod pr kamp.
   Der går altså ikke.
   6 enige · 4 god kommentar

---

 • Uka
 • Uka
  Betalende bruger
    21. august 2022   

 • Hvordan Fanden kan Aab skrue på tempoet, så vi ikke kan være med? Vi er Brøndby, vi burde ikke kunne trynes på tempo. Jeg græmmes....
  2 enige
   
  • @Uka den der med vi er Brøndby gælder ikke længere. Jeg genkender følelsen, men det er meget meget lang tid siden vi har været en storklub man kunne regne med. Riget fattes penge og så er den ikke meget længere. Vi har ikke midlerne til at kunne tiltrække de klassespillere der for alvor ville kunne brænde banen af for os. CV gør sikkert hvad han kan, men det er bare ikke Man C han repræsenterer.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Det kan undre at fuldstændig samme 11 startere i sidste uden problemer slog OB med et super flot kombinationsspil. De samme 11 kæmpede idag med det offensive spil. Hvor forsvaret i sidste uge virkede solidt, gav vi I dag alt forvmange chancer væk. Jeg har på fornemmelsen at AAB havde succes med at presse Rado og Bell og derigennem ødelægge vores opspil.
   
  • @DoctorEnigma
   Det er fordi OB er røv fucking dårlige og ryger ud af ligaen med et brag.

   Lad os håbe at vi ikke ryger samme vej. Det er der en reel risiko for.

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    21. august 2022   

 • Ustabilt og svingende er vel de to ord man kan hæfte på kampene efter sommerferien. Der har været store præstationer fra mange spillere, men udover Mads H har ingen kunnet holde et konstant højt niveau.

  Oveni er skaderne haglet ned over vores bedste og i mange tilfælde også mest erfarne spillere. Anføreren sidder ude, vice-anføreren er langtidsskadet, vores bedste og nærmest eneste rigtige venstre back er skadet, vores mest erfarne angriber (Hedlund) er ude og så bliver vores klare førstevalg i målet også skadet. Vi mangler bare Wass og Rado, så er stort set alle over 25 år ude af billedet. Det ER bare svært, hvis næsten ingen er ældre og erfarne og hvis for mange af dem, som plejer at starte inde sidder på tribunen. Sådan er det i alle klubber.

  Vores aktuelle angreb består af egne tidligere U-spillere krydret med en indkøbt Divkovic, som også er forholdsvis ung og uprøvet på superliga-niveau. Det er tandløst, men hvem er det ellers NF skal sætte ind til at score målene? Frederik Alves?


---

 • Du mener Rosted og Radosevic igen igen spiller som en pose lort. Er så TRÆT af at se dem rende rundt som hovedløse kyllinger. Vi kommer ikke tilbage på sporet før de fjernes fra start 11'eren...
  1 enig

 • 1964
 • 1964
  Betalende bruger
    22. august 2022   

 • Det kan godt være Niels ikke har meget at arbejde med, men synes stadig godt vi kan forlange et langt bedre pres på banen, vi blev most igår.
  Og vores dødbolde er stadig elendige. Og vores pasnings spil.
  Enig i at CV sidder og sover, hvor bliver de forstærkninger af?…
  Men det er ikke hans skyld at vi ikke kan aflevere eller sparke dødbolde eller presse lidt mere, den må sgu ligge på træner teamet. Hold da op jeg savner Jesper, synes godt nok der er nogen mangler i det team nu.
  Og med al den rotation mm, hvorfor kan Rado så ikke få en pause, vi behøver vel ikke at spille ham i hver kamp.
  Jeg synes ihvertfald ikke at træner teamet pt formår at sætte holdet op til kamp, alle vidste hvordan AAB ville komme ud igår. Det lignede alt for dårlig forberedelse.
  1 enig

 • Rado OG RoSted = UroSted skal på bænken næste kamp
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • NF er skuffet og udtaler at AAB overmacher os de sidste 20 min. hvad er så lige ideen med at skifte Greve ud med Bjur, hvorfor ikke konsolidere sig noget mere på midten evt- rykke Wass op for at holde i bolden, ud med kvistgaaden og ind med defensiv type,Alves,Heggheim. NF udskiftninger bærer præg af at være for rutinepræget og han skuffer sammen med holdet
  3 enige

 • Kapper
 • Kapper   22. august 2022   

 • Få nu et spilkoncept ind på det hold, så vi ikke falder så meget i niveau kamp efter kamp.

  Niels og træner teamet har ikke kompetencerne. Det bør skiftes hellere nu end til sommer.

  Vi skal spille holdet sammen i år. Ikke spilde det som forrige år. Niels fejler i alle facetter.
  1 enig

 • Vi har altid haft det svært i Ålborg.
  For mig at se er det bare at komme op på hesten igen så tror jeg at det nok skal komme til sejr.
  Og det er nu at vi skal støtte holdet.Jeg vælger at være positiv,det går op og ned i forhold,sådan er det med msnge ting

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder