Brøndby hold jubel fans
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Niels Frederiksen jubler over fans: De hjalp os - fuldstændig fantastisk

 
Brøndby Stadion var endelig velbesøgt igen, og de knap 7.500 tilskuere kunne se Brøndby snuppe en 2-0-sejr over Randers FC.

    • Brøndby hold jubel fans
    • Daniel Mads Andresen
      25. april 2021 - Klokken 20:06
  • Daniel Mads Andresen
  • Daniel Mads Andresen
    25. april 2021 - Klokken 20:06

Det var ellers ikke fordi, Brøndby dominerede kampen voldsomt, men sejren var alligevel fortjent nok. Det mente cheftræneren i hvert fald.

- Det er jo så frygtelig kedeligt hver gang, jeg skal stå og sige det, men jeg er voldsomt tilfreds med, at vi får en sejr i en rigtig svær kamp for os. Jeg er nødt til at give noget cadeau til vores modstandere i dag, jeg synes Randers er et svært hold at spille mod. De har en masse power og en masse energi, og de har virkelig rykket sig rigtig meget som hold i denne sæson. De gjorde det svært for os. Det var ikke en kamp, hvor der var kontrol, hverken fra vores eller deres side. Det var meget frem og tilbage, mange dueller og mange tabte og løse bolde. Når jeg gør regnskabet op på bundlinjen, så synes jeg stadig, at vi er det hold, der skaber de største chancer og de bedste muligheder, for vi lykkes med at få sat en stopklods i Randers' angreb oppe omkring feltet. Desværre ofte først dér, siger Niels Frederiksen til 3point.dk.

Brøndby har flere gange i sæsonen mødt hold, som vælger at stå lavt og lade Brøndby kreere kampene, hvilket Brøndby til tider har haft problemer med. Den tilgang valgte Randers igen i dag, og Brøndby-træneren erkender da også, at de gerne ville være bedre til det scenarie.

- Det er sådan, det er, og sådan er det for alle hold. Hvis du tager Champions League-holdene, de har det også svært mod hold der står lavt. Men det er da noget, vi kæmper med, men det er vi ikke ene om. Jeg synes egentlig, vi i starten af kampen fandt nogle gode løsninger, men så faldt det lidt ud.

Kampen markerede samtidig tilbagevenden til lægterne for knap 7.500 tilskuere, som havde indløst billet til dagens kamp. Det er første gang i over et halvt år, der har været fans på tribunerne, og det var da også noget af det, Niels Frederiksen brugte i sit oplæg inden kampen.

- Ikke i det taktiske oplæg i forhold til hvordan vi skulle spille kampen, for hvordan skulle man gøre det? Så skulle man spille lidt mere fremad og få tilskuerne med, men det er altid den tilgang, vi har, så det er der ikke noget nyt i. Men i forhold til det mentale, så sidder der 8.000 mennesker for første gang i et år, nu skal vi ud og have dem med os. Selvfølgelig bruger vi det.

Fansene levede op til forventningerne, og Brøndby-spillerne var glade for at kunne tilbagebetale med en sejr.

- Det var bare en fantastisk oplevelse. Det er fuldstændig fantastisk. Jeg synes, vores fans er enormt gode til at larme som om, der er dobbelt så mange som der egentlig er. Vi havde svære perioder i kampen i dag, og der synes jeg, de hjalp os. Det var en fed fornemmelse. Det med at score mål og så kunne juble med fans, det er specielt.

Om en uge spiller Brøndby IF og Randers FC den omvendte kamp i Kronjylland.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Dejligt med en sikker sejr og MED LÆNGDER Danmarks fedeste fans. Kæft I sørgede for en fed kulisse i dag!
    3 enige · 1 god kommentar

  • Philip
  • Philip
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      25. april 2021   

  • Super flot opbakning. Men hold kæft hvor er jeg skuffet over de 500 fans der trækker en billet og som så vælger ikke at møde op. Det er bare ikke i orden og det burde give karantæne til næste kamp.
    5 enige · 3 god kommentar

  • Tilskuer på stadion er super vigtigt for præstationen. I dag fik publikum hevet spillerne op til sejr. Tror virkelig på yderligere 2 hjemmesejre, så må vi se med udebane kampene :-)
    1 enig

---

  • Zutcorp
  • Zutcorp
    Betalende bruger
      25. april 2021   

  • Var lidt bekymret for at historien efter kampen ville blive lille-sydsiden i swinget. Men, uden at se på dem hele tiden, tror jeg faktisk de overholdt restriktionerne, sådan nogenlunde.
    1 enig · 1 god kommentar




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder