Niels Frederiksen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Niels Frederiksen: Vi fik oplevelsen af at kunne komme igen

 
Det var ikke en jublende cheftræner som 3point.dk talte med i mixed zone efter 1-1 i derby opgøret mod FCK, omend det dog stadig i den grad var en tilfreds cheftræner. For han havde netop set sit hold komme fra bagud 0-1 til 1-1 i de døende minutter af kampen, og det var en vigtig følelse ifølge cheftræneren. Nemlig følelsen af at kunne komme igen.

  • Niels Frederiksen
  • Kasper Pedersbæk
   9. maj 2022 - Klokken 14:56
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  9. maj 2022 - Klokken 14:56

Det var ikke en sejrsjubel som 3point.dk blev mødt med i mixed zone efter Brøndbys 1-1 resultat mod FCK, da cheftræner Niels Frederiksen trådte frem foran den forsamlede presse, men dog stadig en markant mere tilfreds cheftræner.

- Det var da tæt på en forløsning. Ikke at det virker som en sejr, men det var da lidt mere end en halv sejr med et mål i overtiden. Jeg synes det var fuldt fortjent vi gjorde det. Men det er klart, at når vi kommer ind til den her kamp med syv nederlag i streg, så betyder det ekstremt meget, fordi vi går herfra med et point.

Om selve præstationen var der også tilfredshed at spore, og en positiv udvikling at spotte hos Frederiksen:

- Jeg synes igen vores præstation var rigtig fin langt hen ad vejen. Vi skaber nogle pæne muligheder, vi skaber flere og flere chancer i vores kampe. Flere end FCK gør i dag. Og jeg synes også vi kunne have taget sejren, når jeg kigger på afslutningen af kampen.

Om præstationen mod FCK var der positivitet at spore hos manden med ansvaret, men også en erkendelse af at Pep Biel er en topspiller i denne sæsons Superliga:

- Vi starter godt i dag, men så kommer der en top top kvalitetsaktion fra Pep Biel, og så sparker han den guddødme op i krogen igen. Men spillerne skal have ros for at hanke op i sig selv, for at komme tilbage.

Det har været en resultatmæssig hård periode for de blågule, men holdet har ikke lagt sig til at dø endnu, og der er stadig en ambition om at erobre pladser højere i tabellen trods det at tredjepladsen er uden for rækkevidde:

- Vi er ikke færdige i den her Superliga. Vi har stadig en ambition om at krybe en plads eller to op i tabellen. Vi vil gerne ud og spille europæisk. Tredjepladsen er vist uden for rækkevidde nu med de flotte resultater Silkeborg har præsteret. Men vi har stadig en ambition om at skulle højere op i tabellen.

Trods det sene comeback i opgøret søndag mod FCK var Niels Frederiksen også tydeligt bevidst om træerne ikke vokser ind i himlen, for trods pointet mod FCK var det stadig et stykke tid siden sejrens sødme sidst var smagt på Vestegnen:

- Men nu skal jeg heller ikke stå og lyde som om vi har vundet i dag. Vi er nødt til at kigge på hvad vi kommer fra, og på at have respekt for at vi har tabt syv i træk.

Inden cheftræneren også pointerede, at nok havde pointtavlen sagt 0, men at spillet havde været til mere, så at tingene nødvendigvis ikke var så sorte som pointhøsten ellers kunne indikere:

- Vi har spillet til flere end de 0 point vi har fået, og måske var kampen i dag starten på at vi begynder at få lidt flere point. Om vi har fortjent sejren i dag ved jeg ikke, men vi havde hvert fald fortjent det ene point.

Hvilket også fik cheftrænerne til at analysere på perioden i efteråret med ni sejre i træk:

- Vi fik en oplevelse af at kunne komme igen. Min point er, at kigger vi på den række af kampe vi har tabt, så fortjente vi markant flere point end det vi fik. Jeg siger ikke vi fortjente at få 14 point, men kigger vi på statistikken havde vi fortjent at få en 6-7 point som minimum. Og så havde verden været en helt anden. Ligesom vi i øvrigt ikke fortjente at få 9 sejre i streg som vi spillede i efteråret, der var også kampe vi ikke burde have vundet der.

Brøndby spillede søndag aften 1-1 i rivalopgøret mod FCK efter en sen udligning af Mathias Greve.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • sirtrip
 • sirtrip
  Betalende bruger
    9. maj 2022   

 • Og oplevelsen af ikke at tabe.... Det kunne jeg godt lide for det har været nogle lange lange uger..........
  1 enig

 • Nej NF, verden havde ikke været en hel anden, hvis og hvis. Denne sæson har været en lang katastrofe, Cv har svigtet monumentalt på transfermarkedet og NF på trænerænken. Vi har spillet to gode kampe på en hel sæson (FCK hjemme i efteråret og AAB hjemme i foråret), resten har været dårlige, ekstremt lavt teknisk niveau, ingen tydelige opspilsskabeloner og ild i bolden i modstandernes straffesparksfelt. Sæsonen er og bliver dumpet med et brag, ikke et mesterhold værdigt.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Ruddi
  • Ruddi   11. maj 2022   

  • @Uche91
   hvad ville du selv havde gjort anderledes.den store udskiftnig i truppen er vi ikke selv herre over,på de hylder vi kan handle på,er der ingen garenti for de brænder i gennem første dag,vi kunne jo også som fck bruge 30 mil på en spiller, i stedet for 4,men sår står vi meget dårligere hvis den enkelte ikke prestere eller bliver skadet,før vi vandt dm,mente de fleste vi skulle stræbe efter en sund økonomi.nu vandt vi så dm kun pga fcm og fck fejler stort,skal vi så endre strattegi,jeg syntes det ikke,keep up the good work cv og hold dig til planen,

 • Dejligt med point på kontoen igen og ganske fortjent. Langt fra den bedste kamp af de seneste 8. Spillet har været ganske fint i de seneste 3-4 kampe med kampovertag I lange perioder. Men vi har lukket for mange mål ind og ikke scoret på vores chancer.
  1 enig
   
  • @DoctorEnigma
   Ja, det går helt klart fremad. Specielt spillet med bolden. Og efter et dyk i chanceskabelsen i nogle kampe, går dette også markant bedre nu end for 5-6 kampe siden.
   Og individuelt er der efterhånden en håndfuld spillere, som bliver bedre og bedre.
   Den sene udligning mod PSE burde også give noget moral og selvtillid til holdet.

   Nu må vi se om det er nok mod FCM.
   1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER