Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Niels Frederiksen: Vi giver ikke op

 
Niels Frederiksen var skuffet over at komme bagud, men tilfreds med at Brøndby ikke gav op og udlignede til sidst, da det blev til et point mod FC Midtjylland torsdag aften.

  • Jesper Hammeken
   13. maj 2022 - Klokken 08:00
 • Jesper Hammeken
 • Jesper Hammeken
  13. maj 2022 - Klokken 08:00

Brøndby besøgte torsdag aften FC Midtjylland på MCH Arena, og selvom de blå/gule var foran størstedelen af kampen og endte med et point, var der stadig tilfredshed at spore hos cheftræner, Niels Frederiksen. Brøndby indkasserede to mål hurtigt mod slutningen af kampen, men formåede at udligne dybt inde i tillægstiden og få 2-2 med hjem.

Da der er spillet 77’, og vi fører 1-0, der udvikler kampen sig fuldstændigt, som vi forventede, den ville gøre. Vi vidste, de skulle jagte med næb og kløer, derfor vidste vi, at hvis vi havde et resultat der, ville risikoen for at vinde stige enormt. Men i den periode er vi ikke dygtige nok til at køre de omstillinger, som vi får muligheden for. Vi er heller ikke dygtige nok til at holde fast i bolden, så vi kan tage presset af. Presset bliver derfor bare for stort på et tidspunkt, og så scorer de. Det var en naturlig udvikling af kampen, men så er vi glade for at komme igen. Vi er skuffet over at komme bagud 2-1, men vi er glade for at komme igen og få et point, fortalte Niels Frederiksen i mixed zone efter kampen. 

Der skete meget i kampens sidste kvarter, og Niels Frederiksens puls nåede derfor også at svinge, men Brøndby-træneren troede på udligningen, da presset blev meget stort på FC Midtjylland. 

- Jeg tror, min puls svinger en hel del. Jeg er ret meget oppe at gøre ved udligningen, men den er også ret høj omkring 2-1 målet, og så tror jeg, den falder lidt, da vi diskuterer, hvad vi kan gøre til sidst for at sætte et tryk ind.

- Man er da irriteret (da Brøndby kommer bagud, red.), men jeg kan da ikke lade følelserne tage over på det tidspunkt. Der skal jeg prøve at hjælpe spillerne og finde ud, hvad vi kan gøre for at komme tilbage. Vi vidste udmærket godt, da jeg selv har prøvet det flere gange som træner, at når du er kommet foran med et mål i slutningen og skal vinde, så opstår der panik, der sker noget i hovedet på spillerne, som gør at jeg vidste, der var god chance for, at vi ville få et eller andet. De stiller sig helt tilbage, og vi begynder at spille lidt mere primitivt, og det er nærmest logisk, ikke at vi scorer, men at der stadig er muligheder.

Det er efterhånden længe siden, at Brøndby har forladt banen med tre point, men de seneste to kampe er det blevet til udligninger i overtiden mod Superligaens to tophold, og det blev efter kampen brugt som et pejlemærke til de sidste to kampe, hvor de blå/gule skal besøge AaB og tage imod Silkeborg. Niels Frederiksen var godt tilfreds med, at spillerne ikke gav op, men blev ved og hang i.

- Jeg synes, det er stærkt af drengene. Det er en voldsom stærk præstation. Vi var presset i dag, og vi møder et godt hold, og de er også bedre end os, og har de fleste chancer. Men vi hænger i og giver ikke op. Jeg sagde til drengene i omklædningsrummet, at hvis man kan få point mod FCK og FC Midtjylland, som er de bedste hold med alt respekt for de andre hold, så kan man også få point mod alle de andre, og så kan vi også vinde i Aalborg og mod Silkeborg i den sidste, selvom det ikke bliver nemt. Men det kan man, og det giver da et rygstød, og tro på det kan lade sig gøre.

Brøndbys næste opgave bliver søndag, hvor de skal en tur til Aalborg Portland Park for at besøge AaB i en kamp, som er afgørende for de blå/gules muligheder om at få en placering, der giver muligheder for at spille i Europa næste sæson.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Stor respekt til hele holdet for at kæmpe til det sidste

  Vinder vi ude mod AAB, som er et hold vi generelt har det svært imod, så har Silkeborg intet at spille for, i deres sidste kamp mod os

  TIL henrik HERINDE: NIELS FREDERIKSEN BLIV…………
  6 enige · 4 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    13. maj 2022   

 • Jeg savner, at Niels Frederiksen bliver spurgt mere ind til detaljerne om sin start-11 og særligt udskiftningerne undervejs. Det sædvanlige medie bullshit, gengivelse og floskler passer bedre til mainstream medierne og ikke 3Point.dk
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Saesonkort tror det ville være svært for ham at svare lige ud af posen, uden ikke at udlevere spillere eller ledere, som du selv i en anden artikel i går skrev meget rigtigt.

   Han har ikke de muligheder og må tydeligt ikke tro nok på det materiale som han har, vil gøre en større forskel.

   Tænker han stiller op med Divkovic, Kvistgaarden samt Hedlund for at få nogen hurtige folk på kontraspillet, da NF havde forudset presset ville komme som det gjorde fra FCM, og det var godt set for vores første mål kom netop på denne måde, som også var Hedlunds.

   Synes snart Greve fortjener en startplads , men tror NF havde forudset presset der kom fra FCM, og valgte folk med fart. 1 point ude mod FCM kan vi ikke klage over, og slet ikke måden det blev gjort på. Jeg havde gerne set at vores angribere var nogen af dem der kom på tavlen, synes det er meget bekymrende, så lidt mål der kommer fra den del
   5 enige · 3 god kommentar

 • Jeg håber ikke, at JBA bliver forblændet af kampene mod fusionerne, når sæsonen skal evalueres. Vi spiller godt nok dårlig fodbold, der skal den helt store hovedrengøring til.

  Det bliver dyrt, men er nødvendigt.
  2 enige · 1 god kommentar

 • NF siger - Men i den periode er vi ikke dygtige nok til at køre de omstillinger, som vi får muligheden for.

  NF hjælper heller ikke holdet her. Eneste mand der lå lidt fremme var Greve. Synes NF må kigge indad her. Svært at kører omstillinger uden en angriber på banen. Slimane skulle drive bolden selv helt nede fra eget felt- det var lidt håbløst.
  2 enige
   
  • Solz
  • Solz   13. maj 2022   

  • @Ville bliv vild ! Tænker kvaliteten af vores angribere er en stor del af forklaringen, da vi ikke rigtig har angribere med mål i støvlerne.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER