Christian Nørgaard hilser på Brøndbys fans
Foto: Lasse Lagoni ©
NYHED

Nørgaard om mulig retur til dansk fodbold i fremtiden: Brøndby føles mere som hjem

 
Hvis Christian Nørgaard skal tilbage til dansk fodbold i fremtiden, bliver det sandsynligvis i Brøndby IF. Det føles mere som hjem end barndomsklubben Lyngby Boldklub, lyder det fra midtbanespilleren.

    • Christian Nørgaard hilser på Brøndbys fans
    • Nanna Møller Karlsen
      17. november 2022 - Klokken 14:02
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    17. november 2022 - Klokken 14:02

Christian Nørgaard udviklede sig til en kæmpe profil og fanfavorit i Brøndby IF, da han blev omskolet til defensiv midtbanespiller med stor succes. Han var god på banen og vellidt uden for banen.

Siden blev han solgt til Fiorentina og slår nu sine folder i Premier League for Brentford med stor succes. Lige nu er han dog samlet med det danske landshold i Qatar, hvor første VM-kamp for Danmark venter i den kommende uge.

Her har Nørgaard sammen med Yussuf Poulsen svaret på spørgsmål fra seerne på DBUs live og et af spørgsmålene gik på, om de to, som begge har spillet i Lyngby Boldklub som unge, kan se sig selv vende retur til De Kongeblå en dag. Poulsen ser ikke nødvendigvis sig selv vende retur til dansk fodbold, mens svaret fra Nørgaard pegede mere i retning af en retur til Vestegnen:

- For mig brød jeg igennem på seniorscenen i Brøndby, så det føles lidt mere som hjem. Så hvis man tænker på en dansk klub, så slår jeg folderne i Brøndby igen, før jeg slår dem i Lyngby. Selvom Lyngby er et fantastisk sted især som ung spiller, der skal udvikle sig, lød det fra Nørgaard.

Christian Nørgaard er 28 år gammel og har kontrakt med Brentford til sommeren 2025.

Du kan se hele videoen fra DBU her (spørgsmålet om Lyngby-retur omkring 5:55):

 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.





Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder