Christian Nørgaard
Foto: Privat ©
NYHED

Nørgaard understreger: Kommer aldrig til at skifte til FCK - det er ikke tomme ord for mig

 
Christian Nørgaard synes Kamil Wilczeks forbudte skifte er en hån mod Brøndby og giver lovning på, at han aldrig vil gå samme vej. Det er ikke tomme ord, understreger han.

  • Christian Nørgaard
  • Nanna Møller Karlsen
   2. september 2020 - Klokken 10:38
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  2. september 2020 - Klokken 10:38

Christian Nørgaard er i disse dage samlet med det danske A-landshold i Helsingør, men det er naturligvis ikke gået midtbanespillerens næse forbi, at hans tidligere holdkammerat Kamil Wilczek er skiftet til rivalerne fra FC København.

Et skifte, som Nørgaard på ingen måde forstår.

- Jeg synes, det var underligt. Det var ikke rigtig ham eller Brøndby værdigt. Som jeg også har udtalt tidligere, da jeg blev linket op med FCK, så synes jeg det er at pisse lidt på folk, der har symboliseret dig som en gud. Hvis du kysser logoet, afskærer du dig selv fra nogle valg, du skal træffe senere i karrieren, siger Nørgaard til 3point.dk.

- Det var en hån mod Brøndby og jeg synes ikke det klæder Kamil, som jeg aldrig har haft et ondt ord at sige om i fortiden. Han er en fantastisk professionel spiller, men det valg var en ommer.

Med ovenstående citater in mente, og tidligere udtalelser fra Nørgaard, giver svaret næsten sig selv, men på spørgsmålet om hvorvidt Nørgaard nogensinde kunne finde på at foretage samme klubskifte, svarede han prompte:

- Nej, det kan jeg godt love aldrig nogensinde kommer til at ske. Det er ikke tomme ord, som det måske vil være for nogen.

Nørgaard forlængede i går sin kontrakt med Brentford, så den nu løber til sommeren 2024. Men inden den igen står på Championship-bold, handler det altså om det danske landshold, hvor Nørgaard jagter sin debut.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Tiden må vise, om man nu også kan stole på Nør. Vi stolede jo alle sammen på polakken...

  Misforstå mig ikke, jeg har den dybeste respekt for Nør, men polakkens skifte ændrede nogle ting ved troværdigheden af udtalelser i denne stil.

  Kære Nør: Der er kun én spiller fra jeres tid i klubben, som vil gøre mere ondt at se i fck end polakken. Og det er dig. Tyg lidt på det.

  Du ønskes rigtig god vind i det engelske. Og tillykke med landsholdsudtalelsen. Der er helt sikkert mange som stolt følger med på sidelinjen.
   
  • @Broder Salsa Fortjener Nørgaard virkelig en lykønskning blot for at have udtalt sig fra landsholdslejren?
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     2. september 2020   

  • @Broder Salsa - Jeg tror en stor forskel på Nør og Wilczek er nationalitet.
   Nør er dansk og er vokset op med rivaliseringen imellem de to klubber.
   Wilczek Ville formentlig ikke lavet det samme ‘’forbudte’’ skifte hjemme i Polen.

   Når det så er sagt, har jeg aldrig set Wilczek som en der reelt havde Brøndby i hjertet. Jeg tror han har følt sig presset til at sige og gøre de ting, blandt andet fordi han blev givet anførerbindet.
   Han tænker kun på penge. Og hans tur til BIF var han forsøg på at kickstarte han penge-indtjening.
   At vi så fik en topscorer til sidst, var da bare fedt for os.

  Se 2 flere kommentarer

 • Betalende bruger
    2. september 2020   

 • Tror så mere på nør end kamil. Og troels bech har jeg tabt alt for. Efter hans forklaring i tipsbladet i dag. Tror desværre Rønnow godt kunne finde på at skifte til fck,

 • SSN
 • SSN
  Betalende bruger
    2. september 2020   

 • Nør er en legende og kulturbærer i BIF selvom han ikke spiller for klubben længere.

---

 • Ægte legender er loyale, indenfor 10 år spiller han for brøndby igen
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder