Henrik Heggheim
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Norge U/21: Fuld tid til Sebulonsen og Heggheim mod Portugal

 
Både Sebastian Sebulonsen og udlejede Henrik Heggheim fra Brøndby IF fik fuld spilletid, da det norske U/21-landshold tirsdag aften mødte Portugal. Klubkammeraten Håkon Evjen så hele kampen fra bænken.

    • Henrik Heggheim
    • Steen Sørensen
      29. marts 2023 - Klokken 11:12
  • Steen Sørensen
  • Steen Sørensen
    29. marts 2023 - Klokken 11:12

Som et led i forberedelserne til EM-slutrunden senere på året har det norske U/21-landshold i denne landskamptermin været på træningslejr i Spanien, og den blev tirsdag aften sluttet af med en venskabskamp mod det portugisiske U/21-landshold i Portugal.

Af de tre Brøndby-spillere i den norske trup måtte Håkon Evjen denne gang se hele kampen fra bænken, mens både Sebastian Sebulonsen og den til Vålerenga udlejede Henrik Heggheim fik fuld spilletid.

I lørdags havde Norge tabt 3-0 mod Holland, og det resultat blve gentaget i Portugal tirsdag aften. Afonso Sousa scorede i 33. minut, Vitor Ferreira i 66. og endelig Andre Almeida i dommerens tillægstid. Undevrjes fik Heggheim pådraget sig et gult kort allerede i 9. minut.

Træninglejren i Spanien og de to venskabskampe var de sidste forberedelser for Norge, inden de mødes igen den 12. juni til en træningslejr op til selve EM-slutrunden, hvor Norges første modatsnder den 22. juni er Schweiz.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.





Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder