Fodbold live resultater
ohi omoijuanfo
Foto: Freja Borne ©
NYHED

Norsk landstræner om Ohi: Han viste sig godt frem

 
Ohi Omoijuanfo var i november med det norske landshold, hvor han scorede et mål i en venskabskamp mod Irland. Brøndby-angriberen høster ros fra den norske landstræner Ståle Solbakken.

  • ohi omoijuanfo
  • Nanna Møller Karlsen
   9. december 2022 - Klokken 14:20
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  9. december 2022 - Klokken 14:20

Ohi Omoijuanfo er 28 år gammel, men på trods af en fin karriere har han ikke væltet sig i A-landskampe for Norge. Det var blot blevet til en enkelt, inden angriberen i november blev udtaget til en venskabskamp mod Irland, hvor der blandt andre var afbud fra Erling Haaland.

Men Omoijuanfo fik vist sig godt frem og blev matchvinder med sit mål til 2-1 mod Irland. Han får ros af den norske landstræner Ståle Solbakken.

- Jeg synes, han har været rigtig god i Brøndby. Han er i hård konkurrence på landsholdet, men han var med sidst, og man må sige, at han viste sig godt frem i det kvarter, han fik på banen mod Irland, siger Solbakken til Tipsbladet.

- Når jeg har set ham for Brøndby, har han virket farlig og i en god fysisk forfatning. Han er ikke altid så meget med i spillet, men han er god i boksen, hvor han absolut har sine spidskompetencer. Hvis Brøndby skaber chancer, og Ohi fortsætter med at være i god form, skal han nok score en masse mål.

Omoijuanfo kom til Brøndby sent i transfervinduet, men er alligevel Brøndbys topscorer med sine fem Superliga-kasser i ni kampe.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Oh har gjort det fremragende er den rigtige angriber som vi har savnet længe. Håber at der kan blive plads også til både Hedlund og Kvistgaarden omkring ham.

 • Vil en kvistgaard og ohi i toppen ikke fungere meget godt? Eller er han en for stor mundfuld for kvistgaard. Tænker en god boks spiller og en hurtighed som kvistgaard vil skabe forvirring nede i forsvars kæden på modstander
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner