Agnete Nielsen
Foto: Brøndby IF ©
NYHED

Ny Brøndby-angriber: Jeg vil vinde The Double og komme langt i Champions League

 
Agnete Nielsen er skiftet fra Fortuna Hjørring til Brøndby IF for at udvikle sig og blive en bedre fodboldspiller. Målet er at vinde The Double og komme langt i Champions League i denne sæson, og på sigt vil hun sikre sig en uddannelse og gerne spille i Premier League.

    • Agnete Nielsen
    • 3point.dk
      12. august 2020 - Klokken 10:17
  • 3point.dk
  • 3point.dk
    12. august 2020 - Klokken 10:17

Brøndby IF har fået en ny angriber i Agnete Nielsen, som har foretaget et interessant skifte. De blå/gules nye nummer er nemlig skiftet direkte fra Fortuna Hjørring, der vandt guld sidste sæson og som har vundet mesterskabet de år, hvor Brøndby ikke har vundet det siden 2003. I alt har Brøndby 12 mesterskaber, mens jyderne har 11. Nielsen var meget nervøs, da hun skulle dele nyheden, men er sikker på, at det er i Brøndby at hun kan udvikle sig mest. 

- Mit skifte Fra Fortuna til Brøndby har været rigtig godt. Jeg valgte selv at sige det til folk i klubben/på holdet, da jeg synes, det var vigtigt, at de hørte det fra mig og ikke bare læste om det på nettet en dag. Jeg var meget nervøs, da jeg stilede mig op foran alle og sagde det fordi jeg jo rykkede til de evige ærkerivaler, men det blevet taget godt imod.  Jeg har ikke følt, at der har været nogle sure miner omkring det. I Fortuna har jeg fået venskaber for livet og en masse minder jeg ikke ville være foruden, udtaler Agnete Nielsen til 3point.dk og fortsætter;

- Efter tre gode år i Fortuna søgte jeg nye udfordringer og var sikker på at jeg ville komme til at udvikle mig mest i Brøndby, da jeg følte at mine kompetencer ville passe godt ind Brøndbys spillestil. Jeg håber at kunne forsætte min udvikling i Brøndby og at de kan gøre mig til en bedre fodboldspiller, da der er rigtig mange erfarne spillere, som jeg kan lære utrolig meget af. Det kan også være springbrættet til udlandet for mig, hvor man kan se at Brøndby har haft mange spillere de seneste år, som er rykket til udlandet. Jeg er virkelig glad for at være i klubben, hvor jeg nu har været i fire uger. Jeg trives rigtig godt på holdet med nogle fantastiske holdkammerater og alle i og omkring klubben har taget virkelig godt imod mig, så jeg har følt mig velkommen lige fra start.

Kæmpe forløsning at score i debut

Som angriber handler det om at score mål, hvilket Agnete Nielsen da også gjorde i sin debut. KoldingQ blev besejret med 2-1 på udebane, og det var Brøndbys nummer 11 naturligvis tilfreds med.

- Det var en kæmpe forløsning at score i min debut. Især når man er angriber - så er man ligesom i gang. En holdkammerat spiller mig dybt lige mellem deres venstreback og midterforsvar, og da den ligger til mit venstre ben, så er det med venstreskøjten at jeg skyder bolden imellem benene på KoldingsQ-keeperen, som kommer blæsende ud af målet. Jeg synes det var en rigtig god kamp fra vores side på trods af at det var ufatteligt varmt at spille i 30 graders varme på en kunstgræsbane. Mange af de ting vi har øvet i træningerne og træningskampene fungerede i denne kamp, hvilket man også kunne se på de to flotte mål, der blev scoret. Det starter begge gange med noget opspi fra bagerste kæde, hvor vi ellers hurtigt spiller os op i den anden ende.

Vil vinde The Double og komme langt i CL

Nu vil Agnete Nielsen bevise sit værd for sine holdkammerater, og målet er at vinde The Double og komme langt i Champions League. Og selvom fokus er på Brøndby nu, så er drømmen Premier League på sigt.

- Jeg er allerede godt igang med at indfri mine ambitioner. Min første store ambition var at iføre mig den blå/gule spillertrøje, og det gjorde jeg i weekenden og krydrede det både med en scoring og en assist. Dernæst ønsker jeg nu at fokusere på holdet og mine individuelle mål for min udvikling. Jeg er en holdspiller, som er vant til at gå gennem ild og vand for mine holdkammerater, så det håber jeg mine nye holdkammerater kommer til at opleve. Dernæst arbejder jeg meget på den offensive del, hvor jeg vil frem til mange chancer og selvfølgelig score en masse afgørende mål. Målet er også at vi som hold bliver ved med at udvikle os i løbet af sæsonen - der er altid noget, man kan forbedre. Men vi går helt sikkert efter The Double og at komme så langt i CL som muligt, siger Nielsen og fortsætter;

- Selvfølgelig er det en drøm at komme til udlandet og spille, men som tingene er lige nu er det utrolig vigtigt for mig personligt at få en uddannelse, så jeg har noget at falde tilbage på efter fodbold. Jeg rev korsbåndet over i 2018, så jeg ved hvor hurtigt ens karriere kan tage en drastisk drejning. Dermed ikke sagt, at hvis det helt rigtige tilbud pludselig opstår, at jeg så ikke ville være åben for det, men lige nu er mit fokus i Brøndby. Jeg har ikke nogen specifik favoritklub, men drømmer om at komme til at spille i den engelske liga en dag og prøve mine kræfter af der.

Agnete Nielsen er 21 år og spillede i BSF inden skifte til Fortuna. Hun er noteret for 30 ungdomslandskampe, hvor det er blevet til 10 mål. 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.





Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder