Foto: Nanna Møller Karlsen ©
NYHED

Ny plakat i shoppen: Stoltheden er kolossal

 
Vi har fået en ny plakat i vores webshop. Den er håndtegnet af tatovøren Hans Rathgen Fagervold og har fået titlen Stoltheden er kolossal.

  • Nanna Møller Karlsen
   5. januar 2021 - Klokken 11:26
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  5. januar 2021 - Klokken 11:26

En ny plakat har ramt 3point.dks webshop. Den har fået titlen Stoltheden er kolossal og er helt særlig på den måde, at den er håndtegnet.

Den er tegnet af tatovør og Brøndby-fan Hans Rathgen Fagervold. Han fortæller om tankerne bag motivet:

- Min tankegang omkring plakaten startede med at temaet skulle være Brøndby IF møder den traditionelle tattoo æra. Alene i det ligger et skjult "imod moderne fodbold" statement. De traditionelle elementer er tydeligt til stede: Svalerne, spindelvævet, oldschool tattoo roser, den store stjerne, som gerne snart skal tilføjes de to vi har i forvejen over vores logo, og så med et anderledes logo som midtpunkt.

- Jeg har valgt at tilføje Sydsiden og Svinget i de to nederste hjørner af plakaten, da de er de to vigtigste områder på stadion, når vi snakker stemning til kampene, og fordi jeg selv står i Svinget. Det ville heller ikke være en rigtig Brøndby-plakat uden et par romerlys og "Stoltheden er kolossal" centralt i toppen.

10% af beløbet for hver solgt plakat af denne type doneres til Brøndby Tifo. Plakaten fås i én størrelse, som er A1, og trykkes i et begrænset oplag til 264 kr. stykket.

Du kan finde den i vores webshop HER.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • .

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    5. januar 2021   

 • Jeg synes at den er lækker, men jeg kan ikke fordrage den antagelse at Sydsiden og Svinget er det vigtigste af et fællesskab. Der sidder folk andre steder på Stadion, der får de 2 sektioner til at fremstå som konfirmander! Jeg ville personligt bytte “Sydsiden” og “Svinget” ud med “Brøndby” “Stadion”.
   
  • @Saesonkort Det siger han heldigvis heller intet om. Han siger til gengæld, at det er de stemningsmæssigt vigtigste afsnit, hvilket du får meget svært ved at argumentere imod.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021