Brøndby besejrer AGF i sæsonens sidste kamp
Foto: Lasse Lagoni ©
PODCAST

Ny sæson: Hvem skal score målene, Brøndbys position og optakt til FCN-kampen

 
Denne uges BrøndbyLyd ser nærmere på Superliga-premieren mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland. Endelig vender den bedste danske række tilbage!

  • Brøndby besejrer AGF i sæsonens sidste kamp
  • Nanna Møller Karlsen
   9. september 2020 - Klokken 16:35
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  9. september 2020 - Klokken 16:35

En ny Superliga-sæson står for døren. Nye drømme, nye mål, nye skuffelser og nye overraskelser. Men hvordan står Brøndby IF rustet og hvor forventer panelet, at Brøndby ender i tabellen? Hvor stærk er truppen? Hvem skal score målene? Hvad hvis der kommer salg?

Panelet varmer også op til Superliga-premieren mod FC Nordsjælland. Hvad bliver det for en kamp og hvor står FCN forud for sæsonen efter endnu en sommer med salg af profiler?

Ugens panel består af Mikkel Frey, Klaus Byr og Casper de Linde, som er FCN-fan og ivrig iagttager af Superligaen.

Partner er Oddset.

Du kan lytte til afsnittet her eller finde BrøndbyLyd, hvor du normalt lytter til podcast:

 

BrøndbyLyd · Ny sæson: Hvem skal score målene, Brøndbys position og optakt til FCN-kampen
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Meget stærk debut af Casper de Linde. Hurtig og skarp i udtalelserne. Ja, nærmest inspirerende at høre på.

  Og nu siger jeg så noget – jeg håber det er ok at være helt ærlig: Jeg synes sgu ikke de to tunge Brøndby-drenge i panelet var særlig gode i dag.

  Bevares, der kommer pointer og jeg deler mange af deres tanker. Men det var generelt en meget løs stemning og snakke-snak uden virkelig substans eller solide pointer. Især på det taktiske. En af dem havde heller ikke sat sig ind i VAR – altså, come on. Det burde da være almen pensum til forberedelserne af en udsendelse om superligaen. Og hvem kan glemme at BIF fik en 7-0 røvfuld af Hoffenheim for få år siden? Derudover: De der low-effort jokes om Brøndbys-økonomi bl.a. Hermannson-jokes til Leeds for 100 millioner (EURO! tø-hø) og at vi køber Sulimani for 70 millioner. Fair nok at sidde og joke - intet problem! Men ingen jokes er sjove når de bliver genfortalt gang på gang på gang.

  Min hårde dom: Jeg synes det var en ærgerlig Brøndby-omgang når man havde en veloplagt Casper de Linde overfor. Og så synes jeg at det er meget ærgerligt, at paneldeltagerne (en af dem i hvert fald) ikke havde set Crystal Palace-kampen. Vi kan alle se highlights, men hvordan synes panelet den sidste test var? Hvad kan vi forvente at overføre fra CP til FCN-kampen? Som en af dem der ikke så CP-kampen håbede jeg at blive lidt klogere på netop denne generalprøve. Det blev jeg ikke.

  Beklager hvis jeg træder nogle over tæerne. Det er ikke meningen. Men det er min ærlige holdning til dagens udsendelse.

  Derudover: Jeg forstår ikke hvordan to Brøndbyfans kan TRO at Radosevic pludselig starter fremfor Frendrup. Nuvel, hvis man som fan har lave forventninger, så bliver man ikke skuffet. Men NF er jo ikke idiot. Vanvittig antagelse, og jeg kan ikke forestille mig andet, end at Frendrup er blandt de mest sikreste overhovedet i startopstillingen.

  Panelet havde afslutningsvis en kort debat om hvorfor man ligger FCK – BIF i runde 2. At det nærmest var hul i hovedet, nu der ikke kan komme tilskuere. Her er jeg – endnu engang – dybt uenig med den ene af disse Brøndby-gutter. Kampprogrammet skal ALTID planlægges ud fra en sportslig præmis. Her generet via en computer ud fra et tilfældighedsprincip. Eneste undvigelse skal være at undgå Europa League-kampe en torsdag og superligakampe en fredag og des lignende. Ikke fordi ’det kunne være fedt’ med mange tilskuere til et derby med mange mennesker i marts. Så ville alle klubber jo kræve, at få Brøndby eller FCK på hjemmebane til aller sidst, så de kan få så mange tilskuere på stadion som muligt. Derudover ville man samtidig kunne spekulere i alle mulige sportslige teorier om hvorfor BIF og FCK skulle møde hinanden midtvejs eller til slut fremfor i runde 2. Det undgår man ved at lade tilfældighederne og programplanlæggerne bestemme. Jeg kan godt forstå tanken bag den holdning/kritik, men det giver altså ikke meget mening for mig når det kommer til stykket.

  Et lidt surt opstød fra min side. Det håber jeg der kan være plads til. Men tak til Nanna for gode spørgsmål krydret med en masse facts løbende (bl.a. at BIF rent faktisk HAR spillet uden Maxsø i opstarten) og tak til Casper de Linde for en rigtig stærk og saglig debut. Ham må I meget gerne invitere igen en anden god gang.
  4 enige · 5 god kommentar
   
  • Lasse P
  • Lasse P
   Betalende bruger
     13. september 2020   

  • @Broder Salsa Enig i meget af det du siger. Jeg blev egentligt også mest overrasket over deres forudseelse om, at Josip skulle starte inde i stedet for Morten. Det håber og tror jeg ikke sker. Det var egentligt også derfor jeg gik ind på denne tråd, for lige at se om der var andre end mig der bed mærke i det.

 • Gæsten er helt fremragende! Hiver niveauet gevaldigt op.
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder