Glade børn fans
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Nyt initiativ: Brøndby-børn på udebane

 
Nyt initiativ vil skabe et netværk af fans med børn, der ikke bor på Vestegnen. Børn der gerne vil være en del af fællesskabet men pga geografi ikke så let kan deltage i arrangementer i klubben.

  • Glade børn fans
  • 3point.dk
   5. juni 2022 - Klokken 20:26
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  5. juni 2022 - Klokken 20:26

Rasmus Udby er en Brøndby-fan fra Aarhus-området, og han oplever, at knægten er lidt alene, når han går med sin Brøndby-trøje. Det var han frustreret over, og efter at have skrevet om det på Twitter, så fandt han ud af, at han ikke var alene. Så nu har han taget et initiativ, som hedder Brøndby-børn på udebane, og som du kan finde HER på Twitter og HER på Facebook.

- Det var en lidt spontan ide, der opstod pga et tweet om min dreng der oplevede drillerier på sin skole fordi han havde Brøndbytrøje på. Og den efterfølgende debat om andres oplevelser. Jeg tænkte at her var måske et behov, som relativt nemt kunne adresseres, udtaler Rasmus Udby som nu har taget handling.

 

På Twitter og Facebook

- Så jeg har oprettet en gruppe på Facebook og en profil på Twitter, og vil prøve at få noget op at stå på den måde. Tanken er at skabe et netværk af fans med børn, der ikke bor på Vestegnen. Børn der gerne vil være en del af fællesskabet men pga geografi ikke så let kan deltage i arrangementer i klubben. Jeg vil gerne lave nogle samlinger, måske et par gange om året, og prøve at finde en måde at flere små fans kan se kampene sammen. Mange kan af den ene eller anden grund ikke komme til hjemmekampe og der er sjældent familieafsnit på udebane. Derfor kunne det være fedt at kunne se kampene sammen på andre måder. Ideen er at skabe og fastholde en interesse og et tilhørsforhold til klubben for de børn der er på udebane til dagligt.

Søger ligesindede

- Projektet har fået en god modtagelse, men det er stadig meget nyt og jeg står selv for det hele. Så kunne helt sikkert godt bruge flere frivillige, spredt rundt i landet, til at støtte op, lyder det afsluttende.

Du kan finde Brøndby-børn på udebane på udebane på Twitter ved at klikke her og på Facebook ved at klikke her.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Hvad med at stift Brøndby Junior Support Midtjylland?? En under afdeling af BIF Support?
   
  • 3point.dk
  • 3point.dk
   Administrator
     7. juni 2022   

  • @Rasmus Stephansen Kontakt endelig initiativtagerne med ideen :)
   1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER