Foto: Nanna Møller Karlsen ©
VIDEO

Nyt taktisk program: Halvrummet - se første afsnit her

 
Nu kan du se første afsnit af vores nye taktiske program Halvrummet med Kasper Pedersbæk som vært.

  • Nanna Møller Karlsen
   12. marts 2022 - Klokken 15:55
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  12. marts 2022 - Klokken 15:55

I længere tid har vi arbejdet på et nyt videokoncept. Nu er første afsnit klar. Byd velkommen til Halvrummet.

Kasper Pedersbæk er vært i dette nye månedlige format, hvor vi går i dybden med Brøndby rent taktisk. Vi ser nærmere på aktuelle tendenser i spillet, formkurven, en spiller der måske er gået under radaren og de kommende modstandere.

Dette ville aldrig være blevet til noget, hvis det ikke var for erhvervsnetværket 3pointholdet, hvor virksomheder, små som store, støtter op om vores arbejde. Vil du og din virksomhed også være med, så send en mail til 3pointholdet@3point.dk og hør mere.

I første omgang håber vi du vil nyde første afsnit af Halvrummet:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Mega mega fedt program. Jeg vil opfordre alle til at bruge de 22 minutter det varer. Jeg glæder mig allerede til næste episode.
  1 enig

 • Kasper
 • Kasper
  Betalende bruger
    12. marts 2022   

 • Fremragende!
  Jeg har gået tænkt over at det kunne være fedt med en videoanalyse og her kommer den så

  Tak Pedersbæk
  1 enig

 • Tak Kasper for din meget enkle måde at forklare nogle af de begreber som jeg har haft lidt svært ved at forstå i dine skriftlige anlyser. Det gav rigtig god mening at se din videoanlyse. Jeg kan varmt anbefale alle bif fan at se denne video ;)
  1 enig

---

 • BrianV
 • BrianV
  Betalende bruger
    13. marts 2022   

 • Rigtig spændende video. Næsten for teknisk i starten, men når først man lige er kommet med så kører det.

 • Rigtig fedt program! Godt arbejde, 3point!

  Jeg tillader mig at foreslå nogle småjusteringer som - tror jeg - vil højne oplevelsen hos jeres seere: Graferne. Lad os tage 06:16 som eksempel:

  # Y-aksen går fra -3 til +3. Men de detaljerede værdier opererer i spændingsfeltet mellem -0,75 og +1,25. Hvis Y-aksen bliver sat til eksempelvis -1,50 til +1,50, så vil grafen være mere kompakt og udsvingene lettere at se.

  # Den lille stiplede blå streg er ikke særlig synlig. En mere kontrastfyldt farve (end blå til mørk/grå baggrund) vil jeg anbefale.

  # Skriftstørrelsen - og især på forklaringen af akserne nederst - kunne godt være en anelse større.

  Overstående er selvfølgelig bare detaljer - man kan godt se pointen i grafen: At det går fremad. Men jeg synes, at med nogle små justeringer, så vil grafen fremstå endnu mere tydelig for jeres seere når en sådan kastes på skærmen.

  Intet brok - bare forslag. Igen, tak for et fedt program!

 • LØK
 • LØK   13. marts 2022   

 • Hej Kasper
  Rigtig fint initiativ I/du har taget her, og jeg synes også du kommer fint fra start.
  Der er andre der har lidt forslag til hvordan det kan blive endnu bedre - og det vil jeg også gerne give.
  Jeg synes at du skal nørde så meget som muligt igennem på sigt. Selvfølgelig skal det holde sig indenfor rimelighedens grænser og ikke gå videre end at det kan kommunikeres let forståeligt.
  Så synes jeg at du skal nøjes med at forklare begreber og nøgletal en gang. I denne udsendelse kommer du fint rundt om expected goals. Hvad med at tage den sekvens og putte ind i en anden video, som du så kan bygge på med efterhånden som der komme mere til. På den måde kan du opbygge et taktik 'grundkursus' som du kan referere til, i stedet for at bruge tid på det gang efter gang (som i dine skriftlige analyser). Jeg forstår godt at tingene skal forklares, men jeg synes at det i et videoformat vil blive ret tungt med gentagelserne - der er væsentlig nemmere at skippe nogle linier i tekst, end at spole fremad til lige nøjagtig det sted hvor du fortsætter analysen.

  Så har jeg også et spm til dig om xG: Hvad er grundlaget for analysen. Er den f.eks. opgjort efter den danske liga, de enkelte hold eller spillere? Eksempelvis er det jo ikke lige sandsynligt at Messi scorer fra et skud fra kanten af feltet end at (host) Hedlund gør det. Heller ikke f.eks. om det er med foretrukne ben eller ej.

  Glæder mig til næste afsnit :-)
  1 enig

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder