Daniel Wass
Foto: 3point.dk ©
NYHED

Officielt: Daniel Wass er Atletico Madrid-spiller

 
Daniel Wass er torsdag aften blevet præsenteret som ny spiller i den spanske storklub Atletico Madrid.

    • Daniel Wass
    • Nanna Møller Karlsen
      27. januar 2022 - Klokken 21:10
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    27. januar 2022 - Klokken 21:10

Det har været en lang transfersaga om Daniel Wass denne vinter, men nu har den fået en ende. Valencia og Atletico Madrid er nået til enighed og 32-årige Wass er torsdag aften blevet præsenteret som ny spiller i Atletico.

Daniel Wass har skrevet under på en kontrakt til 2023 (sommeren, ifølge Fabrizio Romano), skriver klubben på sin hjemmeside.

Wass har været rygtet til Brøndby ved kontraktudløb med Valencia til sommer, men nu er han altså i stedet rykket til de spanske mestre i stedet for de danske mestre.

 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Jensen
  • Jensen
    Betalende bruger
      27. januar 2022   

  • Det er satme flot, at han i den alder, ender på sådan en adresse.
    Jeg ville gerne have set ham i gult og blåt, men når han ender i Atletico Madrid, kan jeg godt leve med det 'tab' for os.
    2 enige

  • Philip
  • Philip
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      27. januar 2022   

  • Øv, men det er ingen garanti for, at vi ikke ser ham i Brøndby inden for 1 år. Hvis opholdet i Aletico ikke bliver en succes og det er der vel en ok chance for at det ikke bliver, så kunne jeg godt se ham i Brøndby om 1 år. Hvis det går godt så glæder jeg mig til, at se ham i Brøndby om 2 år.

    Det sagt så stort tillykke til Daniel jeg håber han bliver en succes !!
    2 enige · 1 god kommentar

  • Han er selvfølgelig for god til Brøndby, og når man læser udtalelser fra Agger om at han nærmet fortrød returen, så er det jo det rigtige valg. Håber dog, at se ham om 2 år. Umiddelbart har han en super fysisk, som burde kunne præstere længe, hvis han er motiveret.

---

  • 19Magic64
  • 19Magic64
    Betalende bruger
    Top gode
      27. januar 2022   

  • Heldigt man er også er Atletico fan, men havde nu gerne set Wass til sommer..

  • Selvfølgelig ærgerligt da man jo altid håber på den lille chance som der jo var, men jeg tror stadig vi ser Daniel komme tilbage til BIF. Han er en af de første fra en generation, som faktisk levede fuldtids professionelt og nok har passet på sin krop. Jeg tror, at vi de kommende år ser en del fodboldspillere stadigvæk kunne spille langt ind i deres 30'ere. Thiago silva klarer den da fint.

    Lige en hurtig en til Tobias Børkeeiet da jeg har været væk ;) . Synd han ikke slog til i BIF, men han manglede fart også var han på et hold som ikke kunne bruge hans kompetencer, som lå i pasningsspillet og det opbyggende, nogle ligheder med Jorginho.
    Der er stadigvæk et lille håb om guld, men det er klart at med Wass og Uhre havde chancen været større, men den er vel altid højere end 1%
    1 enig

  • del Piero
  • del Piero
    Betalende bruger
      28. januar 2022   

  • Kæmpe stort tillykke til Daniel Wass med det skifte!

    Selvom jeg gerne så ham i Brøndby kan vi alle forstå at dette er et drømmeskifte, der giver mening på alle planer: Han kommer til at spille med om de sjove pladser i la liga og er sikret Champions League både i år og efter sommerferien. Samtidig undgår han at ende på bænken i Valencia (pga. kontraktudløb til sommer) og sikrer sin plads på det danske landshold, der står overfor et VM til November 2022. Oveni kan han sætte yderliger 20-30 millioner kroner i banken.

    Som flere bemærker er Wass velsignet med en fysik, som har gjort at han stort set hele karrieren har spillet fast for de klubber han har været i, uden at rende ind i alvorlige skader. Kan han forsætte det forløb, kan jeg sagtens se ham i Brøndby fra januar eller sommer 2023 i Brøndby (efter VM i Qatar). Da vil han være blevet 34 år, men netop fordi teknik, placeringsevne, spilintelligens er så stor en del af hans pakke tror jeg stadig at han vil kunne være en markant profil i Brøndby. Til den tid er pengekassen også så fuld hos Wass at han reelt kan være ligeglad med lønnen i Brøndby...den vil være en dråbe i havet hos ham.

    Vi så med Kahlenberg og Agger, hvad niveau, teknik, placeringsevne og erfaring betyder. Da Kalle vendte tilbage blev han øjeblikkeligt den bedste midtbanespiller i superligaen, ligesom Agger med afstand var den bedste forsvarer. Når de spillerede. For desværre døjede de begge med skader, som ødelagde rytmen og i sidste endte gjorde karrierestoppet uundgåeligt. Vi så derfor kun topniveauet i glimt. Her er jeg mere forstrøstningfuld omkring Wass, den danske Zanetti :-)
    1 enig · 1 god kommentar
     
    • @del Piero sjov kommentar om kahlenberg …vi så da på ingen måde noget der blæste ligaen af …han var skadet 2/3 del af tiden, det samme med elmander og agger …lad nu være med at satse hele butikken på gamle spillere der bare vender hjem for at spille hygge bold ….wass fik chancen i år …please glem ham

    Se 1 flere kommentarer

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder