Oskar Fallenius
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Officielt: Fallenius udlejes til IK Start

 
Torsdag først på eftermiddag blev det annonceret, at Brøndby udlejer den unge svenske angriber, Oskar Fallenius, til norske IK Start. Lejemålet løber for resten af indeværende år.

  • Oskar Fallenius
  • Kasper Pedersbæk
   31. marts 2022 - Klokken 13:03
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  31. marts 2022 - Klokken 13:03

Torsdag eftermiddag blev det officielt at Oskar Fallenius tiltræder hos norske IK Start for resten af 2022, som er lig med den norske sæson der følger kalenderåret. Den svenske offensivspiller har haft begrænset med spilletid for Brøndby hidtil i sæsonen, og lejemålet er derfor en kærkommen mulighed for at få græs under fødderne i skarpe ligakampe.

IK Start spiller til dagligt i den norske første division, som er den næstbedst række.

Lejemålets varighed er som nævnt resten af 2022, men Brøndby har dog en klausul der gør det muligt for de blågule at give Fallenius retur til Vestegnen i de sidste to uger af August, såfremt man skulle ønske dette. Der er ingen købsoption i lejeaftalen.

Til Brøndbys hjemmeside siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen om lejeaftalen:

- For at fortsætte sin udvikling, så skal Oskar dog have mere regelmæssig spilletid. Vi har derfor indgået en aftale med IK Start i den norske 1. division om udleje for resten af 2022 - dog med mulighed for at vi kan hente Oskar tilbage til sommer.

Oskar Fallenius udlejes frem til årsskiftet til norske IK Start.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Givet, norsk 1. Division lyder ganske usexet, men måske det er netop dét Oskar har behov for? Kontinuerlig spilletid om rigtige point i seniorfodbold, fremfor sporadiske reserveholdskampe.

  Mange skreg jo også på udlejninger af vores alt for store trup i vinters (Bl.a. Af Fallenius), så jeg håber, at Oscar brænder Norge af, får noget selvtillid, noget succes og dermed vender styrket retur til os.

  Jeg glæder mig i hvertfald over udsigt til fast spilletid for ham og vil se frem til, at følge hans forhåbentlige fortsatte udvikling.

  Held og lykke Oskar!

  4 enige

 • Godt for os, godt for ham. Ærgerligt at vi ikke fik mere ud af ham. Sandsynligheden for at han nu brænder Norge af og kommer tilbage til os bagefter som del af en BIF start 11'er er nok mindre end 10%. For han bør jo ikke komme tilbage, medmindre han er blevet markant bedre og dermed klar til spille førsteholdsbold for os. Svært at se det skal ske i den norske første division..
  1 enig
   
  • @Kristianbs Det er måske også et lidt usandsynligt mål, du sætter på hans vegne. Mindre kan også gøre det, end at han træder direkte ind i vores startopstilling efter endt lejemål.

 • Glimrende aftale. Fin klub med gode faciliteter han kommer til. Ret fedt stadion, dog kunstgræs hvis jeg husker ret
  1 god kommentar

 • Til Sommer har han været hos os i 1,5 år. Kære Fallenius, det nu eller aldrig. I Norge skal du score mål på samlebånd, minimum hver 2 kamp i snit og gerne mere. Norsk 1.Division er vel på niveau med Dansk 2.division. Ønsker man at spille i Superligaen, ja så må man være en klar forstærkning i en Norsk 1.Divisions klub. Så 120% til træning og kamp i Norge, så ses vi i start 11-eren i Brøndby IF til Sommer :-)
   
  • @Sunderland ser du meget fodbold i Obos-ligaen, siden du så skråsikkert kan udtale dig om niveauet? Det er jo fuldstændig håbløst, at du forventer et mål i hver anden kamp.

   Start er ikke nogen storklub nej, men det er heller ikke Aarhus Fremad. De har et stadion med kapacitet på 11:000 (Hvem har det i den danske første division?), deres ungdomshold spiller i den bedste norske ungdomsrække, og der er flere danske spillere i de norske divisioner (både første og anden division) , som også har gjort sig i den danske første division.. Så du kan ikke simplificere det på den måde.

   Er norsk klubfodbold ligeså stærkt som den danske? Ikke helt, men norsk fodbold er på ingen måder så dårligt, som du gør det til. Det nuværende bedst spillende skandinaviske hold er norsk. Det eneste tilbageværende skandinaviske hold i europæisk fodbold er selvsamme norske hold. Skandinaviens ubestridte største talent/bedste angriber er norsk. Desuden har Oskar ikke spillet kontinuerligt førsteholdsfodbold i al den tid, han har været hos os.

   Han skal gerne gå ind og være en forstærkning for dem jovist, men knægten er altså blot 20 år gammel og skal også lige falde ind i rytmen på et nyt hold, med en ny spillestil, i en ny liga, i en ny by og i et nyt land.

   3 enige · 5 god kommentar

  Se 7 flere kommentarer


 • kewell
 • kewell
  Betalende bruger
    1. april 2022   

 • Det handler ikke om at Fallenius skal op og brænde Norges næstbedste række af.
  Det handler om at han udvikler sig som spiller og får lagt nogle vigtige procenter på sit niveau.
  Kan han det kan han stadig nå at blive en spændende og brugbar spiller for os.
  Personligt er jeg ærgerlig over at han ikke er med i planerne for næste sæson (Han kan dog stadig hentes retur til sommer). Det havde jeg håbet han var.
  Men en Fallenius der kan ligge et niveau ovenpå det niveau han har nu, bør være interessant for os.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • @kewell Er for så vidt enig. Fallenius Scorede 16 mål I 28 kampe i 2020 (3.Bedste række I Sverige).
   Så ikke noget under om han kan lave et lidt dårligere mål snit på 0,5 i Norge.
   Men korrekt det vigtigste er han udvikler sig, men som sagt han har Målnæse og han er en langt bedre spiller en hvad mange går og tror, han er dygtig foran mål, hvis trænerne tror på ham.......
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER