Faxe og Palmå til pressemøde
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Økonomisk fremgang i Brøndby trods corona

 
Torsdag fremlagde Brøndbyenes IF A/S en delrapport for første halvår i 2020. På trods af hele situationen med corona viser den en økonimisk fremgang sammenlignet med samme periode sidste år.

    • Faxe og Palmå til pressemøde
    • Steen Sørensen
      27. august 2020 - Klokken 09:49
  • Steen Sørensen
  • Steen Sørensen
    27. august 2020 - Klokken 09:49

Det var med stor spænding - og nok også en pæn protion nervøsitet hos de blå/gule - at der blev set frem til den delårsrapport, som Brøndbyernes IF A/S havde meddelt vill blive offentliggjort idag. Her til formiddag kom den så i en selskabsmeddelelse, og det ser langt bedre ud, end de fleste nok havde ventet.

Mest iøjnefaldende har det første halvå i 2020 givet et resultat før skat for årets første seks måneder på -11,9 mio. kr. mod -41,7 mio. kr. i samme periode sidste år. En markant fremgang på trods af samfundets nedlukning i mere eller mindre halvdelen af den periode og oven i købet den periode med forventet flest indtægter. Se hele meddelelsen her.

- Vi er tilfredse med, at vi kommer ud med et forbedret resultat i forhold til samme periode sidste år i et første halvår præget af voldsom uvished. Vi har haft et klart strategisk fokus, og det hjalp os, da COVID-19 ramte. Vi har været meget omkostningsbevidste og optimeret forretningen, siger Brøndbys administrerende direktør Ole Palmå i et længere interview til brondby.com og fortsætter:

- Da 3F Superligaen blev suspenderet, tilpassede vi hurtigt vores omkostninger og hjemsendte medarbejdere, samtidig med at vi afdækkede mulige initiativer, der kunne sikre indtægter. Læs hele interviewet på brondby.com her.

Hele halvårsregnskabet som pdf-fil





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Tanken
  • Tanken   27. august 2020   

  • Jeg er spændt på hvordan EB spinder den her til vi er ved at gå konkurs
    1 enig
     
    • Kenneth
    • Kenneth
      Betalende bruger
        27. august 2020   

    • @Tanken Det er let nok. (de er i gang på twitter)
      Brøndby fik 19,5 mio i hjælpeparke havde det ikke være for det så ....... ;)

    Se 4 flere kommentarer

  • Betalende bruger
      27. august 2020   

  • Pis. Vi skulle have købt en masse dyre spillere som ikke vil dø for BIF og beholdt Mukhtar, Domme og polakken som heller ikke vil dø for BIF så vores underskud havde været større og vi stadig ikke havde kvalificeret os til europæisk gruppespil grundet manglende engagement fra en flok dyre spillere der hver især mener de er den absolutte stjerne på vores hold. Er det nødvendigt at nævne det er sarkastisk ment? Nu er det under alle omstændigheder nævnt.
    3 enige · 5 god kommentar

  • Meget flot regnskab når man medregner seneste års halvårsregnskab og Corona. Tak til CV og Co for at flytte Brøndby IF A/S i en sundere retning.

    Det er ikke urealistisk at vi om 2 år har et BIF i balance. Med en masse aktiver i unge spillere. Først derefter kan vi begynde at overveje, hvordan vi udfordrer Club 1 og Club 2.

    Fremtiden tegner lys. Kære BIF: Godt arbejde - fortsæt venligst præcis samme stil.

    Kære skeptiske medfans: Tålmodighed og opbakning - især omkring de unge spillere. De kan blive vores økonomiske redning.
    6 enige · 2 god kommentar

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder