Oliver Jeppe
Foto: Privat ©
NYHED

Oliver Jeppe vil bide sig fast på holdet fra start

 
Oliver Jeppe er denne vinter vendt tilbage fra FC Midtjylland til Brøndby IF. Det er hans ambition at bide sig fast på holdet allerede fra start, fortæller han.

  • Oliver Jeppe
  • Nanna Møller Karlsen
   15. januar 2021 - Klokken 17:30
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  15. januar 2021 - Klokken 17:30

Her i pre-season kan du lære spillerne fra Masterclass lidt bedre at kende. Vi har stillet spørgsmål til spillerne på U/17- og U/19-holdet.

Nu kan du høre fra midtbanespilleren Oliver Jeppe, der fra januar 2021 er vendt hjem til Brøndby IF efter et ophold i FC Midtjylland.

Udover dig selv - hvem af dine holdkammerater skal vi holde øje med i foråret?

- Det er svært at sige, når jeg er helt ny og ikke kender holdet så godt endnu, så nu må vi se, når vi kommer helt i gang.

Hvorfor valgte du at spille i Brøndby Masterclass?

- Brøndby er gode til at udvikle og hjælpe de unge spillere. Og så er hele konceptet meget interessant og med det ambitionsniveau der er i klubben udvikler man sig måde personligt og på banen.

Hvad er dine forventninger til dig selv og holdet i foråret? Hvilke mål har du sat dig?

- Forventningerne til mig selv er at jeg får spillet mig fast på holdet fra start og derfra er med til at løfte holdets både top- og bundniveau, så vi kan spille med i den sjove ende af ligaen. Og så selvfølgelig hele tiden ligge på fysisk og teknisk.

Hvad har dit bedste/største minde på fodboldbanen været?

- Det er svært at vælge, da der er så mange gode minder, men vil klart udpege kampen mod Barcelona som U/15-spiller, hvor der stod flere hundrede mennesker rundt om banen.

- Og selvfølgelig landsholdsdebuten for U/16. Selvom det kun var U/16 og der er lang vej endnu, var det en god følelse at stå derinde og repræsentere sit land. Det er den følelse og den oplevelse man jagter hver dag man kommer til træning.

Hvilke spillere som spiller samme position som dig selv ser du op til?

- Hmm, den er svær... Men jeg vil sige Sergio Busquets på sine gode dage, hvor han lå og styrede midtbanen både som oprydder og spilopbygger.

Hvad gør du, uden for banen, for at sikre du bliver professionel fodboldspiller? - er det hårdt?

- Er tidligt blevet afklaret med hvad jeg vil og har opsøgt personer, jeg tror der kan hjælpe mig til at lægge de ekstra lag på. Jeg har taget en masse fravalg, men derimod også taget en masse tilvalg, som jeg har været glad for at have taget.

- Selvfølgelig har det nogle gange været hårdt, men det er jo en del af det sjove.

Fakta:

Højde: 187 cm.
Vægt: 73 kg.
Position(er): Midtbane og forsvar
Tidligere klub(ber): Fremad Amager, Brøndby IF, FC Midtjylland
Kontraktlængde: 30. juni 2023
Fødselsdato: 7. januar 2003

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER