Slimane Vigen Uhre mestre mesterskab jubel fejring glæde
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Optakt fra modstanderens perspektiv: Holdet ser harmonisk ud lige nu - FCN vinder

 
Brøndby tager fredag aften imod FC Nordsjælland til kampen, hvor Aldrig Alene-trøjerne tages i brug. De blå/gule har endnu sæsonens første sejr til gode, mens FC Nordsjælland har set stærke ud i de seneste kampe. Der sidder en del spillere ude for Brøndby grundet Covid-19, men de blå/gule kan fylde hjemmebanen for første gang i halvandet år. Vi har forud for kampen taget en snak med Casper de Linde, som er fan af FC Nordsjælland. Han tror på en sejr til Farum-holdet.

  • Slimane Vigen Uhre mestre mesterskab jubel fejring glæde
  • Jesper Hammeken
   13. august 2021 - Klokken 05:00
 • Jesper Hammeken
 • Jesper Hammeken
  13. august 2021 - Klokken 05:00

Hvad er status for dit hold lige nu og fornemmelsen som fan?

- Efter at være kommet lettere skidt igang med sæsonen rent pointmæssigt, har vi fået 2 sejre i streg. Det har givet os 7 point i 4 kampe, som er okay uden at være prangende. Men fornemmelsen er egentlig god, for vi har spillet til lidt mere, end vi har fået, og vi har solgt mindre ud end tidligere år.

- Alt i alt tegner det meget godt, den store hovedpine er dog at få FCNs offensive tronfølge helt på plads efter at Kamaldeen Sulemana abdicerede. Talent er der dog i bunkevis, men vi mangler at en af prinserne træder frem fra skyggen.

Hvor vigtig er kampen mod Brøndby og hvorfor?

- Kampen mod Brøndby er egentlig ikke vigtigere pointmæssigt end så mange andre kampe, det handler om at få det maksimale ud af alle kampene, for at vi har noget at spille om en gang i foråret. Men når det er sagt, så er det ved at være længe siden, at vi har fået noget med fra Brøndby Stadion, så en sejr ville da lune på den front.

 

Hvem er bedst kørende hos jer lige nu?

- Holdet ser enormt harmonisk ud, selvom det lader ikke til at nogen for alvor er trådt frem som den nye sæsons store stjerne. Vi ser dog endnu bedre ud over wingbackerne med Martin Frese og Oliver Villadsen end i sidste sæson, så jeg tror også det bliver en håndfuld for BIF.

- Derudover har vi nogen lidt andre typer i forreste linje med Simon Adingra og Lasso Coulibaly (som har fået chancen da Oliver Antman og Ibrahim Sadiq har været skadet), de har begge store kompetencer i at stresse modstanderen, så det glæder jeg mig til at se om de også kan gøre mod BIF.

Hvordan tror du I griber kampen an, og hvad/hvem frygter du mest hos Brøndby?

- Jeg tror, at Flemse (Flemming Pedersen, red.) gør som han plejer, han vil slå Brøndby på FCNs præmisser. Så med fart, mange mand foran bolden og med et direkte spil. Personligt var jeg nok gået lidt mere pragmatisk til værks, men med et halvt Brøndby hold ude, så kan det da godt være at Flemses plan A er tilstrækkelig.

- Jeg frygter egentlig, det samme som jeg plejer, at FCNs taktiske naivitet åbner banen for meget i længderetningen, og det er guf for Mikael Uhre og Simon Hedlund.

Hvad tror du, at kampen bliver, og hvad bliver udslagsgivende?

- Jeg tror, at det bliver udslagsgivende, om FCN formår at konvertere flere chancer, end vi har gjort i de første 4 kampe. For selvom det er en uprøvet defensiv for BIF, så plejer jeres system at drille os. Så vi tåler ikke at brænde chancer på stribe som i vores foregående kampe denne sæson.

- Derudover bliver Simon Hedlund vs Adamo Nagalo en interessant duel. Nagalo har taget syvmileskridt for os, og det bliver en manddomsprøve at se, om han kan tøjle Hedlund. Jeg er egentlig ret fortrøstningsfuld.

- Nåeh ja, og så til sidst – FCN vinder 3-1. Der mangler for mange Brøndby-spillere til at automatismerne i holdet sidder, hvor de skal, og jeg har på fornemmelsen, at FCN kommer til at skyde med skarpt.

Kampen sættes igang 21.00, og det er første gang siden 1. marts 2020, at Sydsiden Nedre er stemningstribune. Vi siger tak for optakten til Casper de Linde, som kan følges på Twitter her.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Betalende bruger
    13. august 2021   

 • Kan 3point.dk ikke faktatjekke de her Twitter-krigere, i udspørger om kampene mod BIF: Det er da dybt pinligt at FCN-oraklet hævder, at FCN har brændt chancer på stribe i de foregående kampe, så vidt jeg husker havde de et forkølet spark udefra i anden halvleg sidste gang, de fik stryg på Vilfort Park. Men så vidt jeg kan se, så omhandler 3/4 af hans tweets også Brøndby, FCN er åbenbart ikke synderligt spændende at følge :)
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Nuky
  • Nuky   13. august 2021   

  • @Kimsdan75 Som jeg forstår det snakker han om de første fire kampe i denne sæson. Ellers er jeg helt enig med dig, hvis jeg har forstået det forkert.
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     13. august 2021   

  • @Kimsdan75, igen - læs og forstå! Han omtaler de første kampe i sæsonen.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    13. august 2021   

 • Oliver Villadsen er mit førstevalg i superligaen - og jeg frygter virkelig, hvad han kan gøre ved os.
  1 enig
   
  • Wilde1
  • Wilde1   13. august 2021   

  • @Saesonkort Enig, han har set skarp ud på det seneste!
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER