Oscar Schwartau og Noah Nartey og Clement Bischoff
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Oscar Schwartau med to mål og Clement Bischoff med ét da Danmark U19 sejrede mod Tyskland

 
Brøndbytalenterne, Vraa, Nartey, Schwartau og Bischoff viste sig flot frem, da det danske U19-landshold onsdag aften vandt den sidste testkamp inden sommerens EM-slutrunde med 5-1 over Tyskland.

  • Oscar Schwartau og Noah Nartey og Clement Bischoff
  • Jakob Kjærgaard
   23. maj 2024 - Klokken 19:41
 • Jakob Kjærgaard
 • Jakob Kjærgaard
  23. maj 2024 - Klokken 19:41

Det danske U19 landshold var onsdag samlet i Haderslev til den sidste testkamp inden den forestående EM-slutrunde, som afholdes i Nordirland i perioden 15. juli - 24. juli. Modstanderen var Tyskland og Brøndby I.F. var vanen tro rigt repræsenteret på U19 landsholdet idet Ludwig Vraa-Jensen (årgang 2005), Oscar Schwartau (årgang 2006), Clement Bischoff (årgang 2005) og Noah Nartey (årgang 2005) alle havde fået genvalg ift. den trup, der sikrede kvalifikationen tidligere på året med en afgørende sejr over Portugal.

I den danske startopstilling figurerede Ludwig Vraa i det centrale forsvar, Noah Nartey på den dybdeliggende 6'er og Oscar Schwartau som højre kantangriber, hvor især Noah Nartey var meget dominerende på den centrale midtbane.

Oscar Schwartau skulle kun bruge tre minutter på et bringe Danmark i spidsen i en hæsblæsende start på opgøret. Danmark kom yderligere i front på et selvmål inden Tyskland reducerede til 2-1. Efter 24 minutter var Oscar Schwartau endnu engang var på pletten med sit andet mål i kampen til 3-1, som også var stillingen ved dommerens pausefløjt.

Landstræner, Morten Eskesen, brugte pausen til at foretage hele otte udskiftninger. Ud gik Vraa, Nartey og Schwartau efter veludført arbejde imens Clement Bischoff modsat blev sendt på banen til de sidste 45 minutter. Siden Bischoff begyndte at blive en etableret del af ungdomslandsholdet har en bidraget med en mange mål og assist - og kampen mod Tyskland var ingen undtagelse, da han i minut 88. sendte bolden i mål til slutresultatet 5-1. Inden da havde Adam Daghim fra Salzburg gjort det til 4-1.

Danmarks første kamp til EM-slutrunden spilles d. 16 juli. mod Spanien, hvor vi forhåbentligt vil se Brøndby flot repræsenteret. Der er dog den usikkerhedsfaktor, at slutrunden spilles samtidig med den danske ligastart, Europa-kvalifikation og midt i transfervinduet.

 

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Dejligt med den succes vores talenter oplever

  Håber CV arbejder benhårdt for at få forlænget aftalen med Oscar som jeg frygter smutter

  Han har også leveret godt på u-19 på det sidste, en spiller med stor fremtid i.

  Som vi bør sikre os mange år frem
  1 enig
   
  • @GARFIELD tror desværre også han smutter men håber inderligt at jeg tager fejl, men det må vel også være svært at se en fremtid i klubben når man ikke får noget spille tid , selv om jesper har meldt ud at han nok skulle få noget spilletid her i foråret

  Se 9 flere kommentarer

 • Der kommer mange kampe i næste sæson og OS skal nok få sin spilletid til at gribe chancen i både pokalen og ligaen til at komme ordenligt ind i A truppen.
  Han skal selvfølgelig underskrive en ny kontrakt, andet giver ikke mening.

  Han er altså kun U19 spiller, der har vist et flot top niveau, men der mangler en del i bundniveauet.
  Jeg vil heller spørge, hvor skal han tage hen for at få førsteholds-minutter på Brøndbys niveau, toppen af SL, med muligheden for at spille i europa?
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder