Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Palmå: Et af de absolutte lavpunkter

 
Brøndby IF kalder den seneste straf fra Disciplinærinstansen for et af de absolutte lavpunkter i den fælles historie og at de få nu har formået at ødelægge det for de mange.

  • Nanna Møller Karlsen
   4. oktober 2022 - Klokken 14:07
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  4. oktober 2022 - Klokken 14:07

Brøndby IF er blevet tilkendt en hård straf af Disciplinærinstansen oven på den seneste udekamp i Viborg. Administrerende direktør Ole Palmå kalder det et af de absolutte lavpunkter i den fælles historie og at de få har formået at ødelægge det for de mange.

- For alle os der har Brøndby IF i hjertet er dette øjeblik et af de absolutte lavpunkter i vores fælles historie. De få har ødelagt det for alle os andre. For medfans. For spillerne. Opførslen fra en gruppe af individer betyder nu, at medfans og klubben bliver voldsomt straffet. Klubben, spillerne og medfans har gentagne gange været ude med klokkeklare udmeldinger om, at sådan opførsel må og skal stoppe, men desværre har man sat sig selv over klubben. Klubben appellerer derfor til selvransagelse i dele af det aktive fanmiljø, siger Palmå til klubbens hjemmeside som reaktion på straffen.

Han fortæller videre, at klubben undersøger muligheden for at gøre de ansvarlige for balladen økonomisk ansvarlige for de store bøder, som klubben modtager. I dette tilfælde 400.000 kroner.

- Vi har aldrig givet så mange karantæner, vi har aldrig annulleret så mange sæsonkort, vi har aldrig haft så mange sikkerhedsinitiativer, og vi har aldrig brugt så mange penge på sikkerhed, ligesom vi netop har afsluttet et forløb med Justitsministeriet, hvor vi nu har identificeret en række konkrete værktøjer, der skal hjælpe med at stoppe den groteske opførsel, som intet har med fodbold at gøre. Derudover, så afsøger vi nu muligheden sammen med vores advokater om at gøre de ansvarlige ballademagere økonomisk ansvarlige for de bøder, vi modtager.

Har man købt billet til en af Brøndbys kommende udekampe, vil man få pengene refunderet.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   4. october 2022   

 • Mon ikke i i klubbens ledelse skulle droppe dialogen med visse dele af fanskaren, den kommer ingen vegne, slå hårdt ned, så må de som ikke følger reglerne finde andre græsgange.
  6 enige · 3 god kommentar

 • 'Et af de absolutte lavpunkter', men også et positivt fremskidt, at der endelig bliver taget hårdere midler i brug.

  Fodbold skal ikke være idioternes holdeplads og Brøndby (og resten af fodbold-Danmark) skal ikke stå model til vold og idioti, men fest, stemning og.. ja, fodbold!

  Fodbold i Danmark er i fremmarch og det skal idioterne ikke have lov til at ødelægge!
  9 enige · 3 god kommentar

 • På tide det sker. For lang tid har man forsøgt at trænge igennem til de her primitive aber via dialog og tåleligt ophold i det store fællesskab som onkel Jan kalder det. Nu må der sættes hårdt mod hårdt.
  7 enige · 3 god kommentar

---

 • Aldrig har så få ødelagt så meget for så mange.... Hvis Alpha brugte energi på at hjælpe klubben og fansne i dette spørgsmål, i stedet for at bruge energi på emner de ikke har fansnes opbakning til, så kunne vi måske se en ende på vold og hærværk begået i klubbens navn.
  7 enige · 1 god kommentar

 • Sunderland
 • Sunderland
  Top debattør
    4. october 2022   

 • Er der gået Socialdemokraterne i Brøndby IF? Man gør absolut ingenting ved hårdt kogt voldelige personer. Sverige er blevet ødelagt af at holde hånden over de hårdkogt voldelige af Socialdemokraterne, det så slut nu, da de har mistet magten. Hvordan kan man i Brøndby IF lade folk fra voldelige grupperinger (Alpha)sidde i Bestyrelsen? Nu har de voldsparate ødelagt det for alle der elsker at se Brøndby IF og det har kostet klubben 2,2 millioner dkr alene i bøder. Så kære Palmå man ligger som man har redt. Ikke at gøre noget i årevis er også at gøre noget, gøre noget godt for de voldelige......
   
  • @Sunderland Imponerende at du kan få blandet partipolitik ind i det her. Det er da et af de mest tåbelige indslag i debatten endnu. Hvilken glæde skulle et parti have af hooligans????
   2 enige

  Se 3 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    4. october 2022   

 • Det er simpelthen middelalder-logik og mangel på omtanke, at et disciplinærudvalg kan komme frem til at straffe tusinde af danskere og den danske fodboldforretning ved at straffe alle over en bred kam. Vidste man ikke bedre, så kunne det ligne bestilt arbejde for at fremme andres sportslige muligheder.
   
  • @Saesonkort jeg er ikke nødvendigvis uenig, men har svært ved at se, hvilke redskaber de efterhånden skal gribe til. Det gætter jeg også på gælder alle øvrige - involverede som ikke-involverede - og derfor er vi kommet hertil.

   Der er brug for at alle ser sig selv i spejlet, og bliver aktive medvirkende i at få balladen stoppet - udpege og fjerne sig fra ballademagere, tage afstand til dem, bakke op om klubbens bestræbelser på at give bøderne videre mv. - samtidig med at man ikke forfalder til at stemple alt, der stikker lidt ud som anløb til ballade, for det er virkelig en stemningsdræber. Men lige nu får strammerne fuld taletid, og det er der desværre en grund til..
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Palmå - det er DIN organisation der TALLØSE gange har ignoreret optrin på eget stadion. Som tidligere skrevet har jeg gentagne gange henvendt mig til vagterne der INTET gør mod pyro. Nu er pyro ikke vold og ballade i den forstand, men den manglende handling imod er kendetegnende for den helt forkerte approach klubben har taget. Endeløs palaver, ingen handling.
  Palmå - du har redskaberne - aktiver vagterne - det er dit eget shit at rydde op i.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Chuck
 • Chuck   4. october 2022   

 • Først nu begynder man at undersøge muligheden for at sende bøden videre? Det skulle de have gjort for flere år siden.
  3 enige · 2 god kommentar

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    4. october 2022   

 • Hvad bliver de penge som Disciplinærinstansen får ind, brugt til??

  Tænk hvis man kunne bruge de penge præventivt/aktivt mod uromagerne, det ville give mening i min verden..

  At blive ved med at stikke bøder ud til klubberne, som ikke rammer dem der laver balladen, løser intet!!

---

 • Jeg skal nok komme til de kampe alligevel.

  Den straf er helt væk.

  Næste gang der snuppes en vanvidsbilist, må al trafik forbydes
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner