Faxe og Palmå til pressemøde
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Palmå hylder aktive fans: De har ikke fået nok kredit - vil personligt støtte Brøndby Tifo

 
Ole Palmå kigger tilbage på 2020 og roser i den forbindelse Brøndbys aktive fans.

  • Faxe og Palmå til pressemøde
  • 3point.dk
   22. december 2020 - Klokken 11:04
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  22. december 2020 - Klokken 11:04

Brøndbys aktive fans frasagde sig billetter til kampe, så klubben kunne få flere penge i kassen ved at invitere partnere. Den gestus har gjort stort indtryk hos Brøndbys ledelse, og Ole Palmå har store roser, når han kigger tilbage på 2020.

- Når vi i dag kigger tilbage på sommeren og efteråret, må jeg bare sige, at tilskuerne vi har haft inde på stadion, har vist absolut eksemplarisk adfærd. Man har fulgt anvisningerne og retningslinjerne med et smil på læben og godt humør. Det skal alle have en meget stor ros for. Når det er sagt, så føler jeg, at de aktive fans, der i mange år har givet os det største rygstød inde på banen med tifo’er og slagsange, ikke har fået nok kredit i 2020. De aktive fans har støttet klubben gennem et svært år, og i efteråret opfordrede de os til, at vi til efterårets kampe tildelte alle billetter til klubbens partnere, og at man ikke åbnede fanafsnit, da de på grund af regeringens restriktioner ikke kunne se sig selv være en del af kampen, udtaler Ole Palmå til brondby.com og fortsætter;

- Jeg må bare sige, at det er et fantastisk overskud at vise, og I skal vide, at klubbens partnere og vi er utrolig ydmyge over den gestus. Jeg vil derfor gerne opfordre dem, der har mulighed for det, til at give et bidrag til tifo-gruppen via mobilepay på 27305, så vi igen kan få nogle fantastiske oplevelser, når vi kan åbne op for jer alle igen. Jeg har i hvert fald selv sendt mit eget personlige bidrag deres vej. Tak for opbakningen!

Brøndby Tifo kan støttes via MobilePay på 27305.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder