Faxe og Palmå til pressemøde
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Palmå og Brøndby lytter til fansene: En kompleks situation uden vindere

 
Brøndby IF lytter til fansenes opfordring og fordeler søndagens 225 billetter mellem klubbens partnere og sponsorer, fortæller administrerende direktør Ole Palmå.

  • Faxe og Palmå til pressemøde
  • Nanna Møller Karlsen
   22. september 2020 - Klokken 11:21
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  22. september 2020 - Klokken 11:21

Brøndby Support, Fanafdelingen og Alpha er gået sammen og har meddelt klubben, at fansene ikke synes, klubben bør åbne et fanafsnit til søndagens hjemmekamp mod AC Horsens, hvor blot 225 tilskuere kan lukkes ind. 

Klubben har lyttet og følger opfordringen. De 225 billetter vil derfor blive fordelt mellem klubbens partnere og sponsorer, siger administrerende direktør Ole Palmå, der samtidig kalder det en kompleks situation uden vindere.

- Brøndby Support, Fanafdelingen og Alpha har opfordret os til, at vi til kampen på søndag tildeler alle billetter til partnerne, og at man ikke åbner et fanafsnit, da de på grund af regeringens restriktioner ikke kan se sig selv være en del af kampen. Vi har stor forståelse for deres beslutning. Vi har lyttet til deres ønske om at tildele de godt og vel 150 billetter til vores partnere. Derfor vil vi nu række ud til vores partnere og finde en løsning med de nu i alt ca. 225 billetter, der vil være til rådighed til kampen på søndag, siger Palmå til Brøndbys hjemmeside.

- Det er en utrolig svær og kompleks situation, vi står i, hvor der ingen vindere er. Vi har nogle uforholdsmæssige store omkostninger ved at afvikle kampe med de gældende restriktioner, men vi håber, at vi igen fra 4. oktober får mulighed for at åbne for flere tilskuere. Vi klubber og vores fans har igennem flere måneder bevist igen og igen, at vi kan håndhæve og håndtere de strikse protokoller med fans på stadion.

Brøndby møder AC Horsens på Brøndby Stadion på søndag klokken 16.00.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Lige hvad jeg håbede. Stærk udmelding fra BS, fanafdelingen og Alpha. Og ligeså stærkt af Brøndby IF at lytte og give billetterne til sponsorere og partnere. 150 fans giver ingen mening.
  6 enige · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021