Pavlovic første billede i Brøndby
Foto: Brøndby IF ©
NYHED

Pavlovic: Vil tage ansvar og gøre en forskel

 
Den nye Brøndby-angriber Andrija Pavlovic har en fortid i Superligaen og hos rivalerne fra FC København. Det er han bevidst om ikke sælger trøjer på Vestegnen nødvendigvis. Men han vil gøre en forskel for Brøndby.

  • Pavlovic første billede i Brøndby
  • Nanna Møller Karlsen
   19. september 2020 - Klokken 14:27
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  19. september 2020 - Klokken 14:27

Brøndby IF har lørdag præsenteret 26-årige Andrija Pavlovic som ny angriber i klubben. Efter at være røget ud i kulden i Rapid Wien, er han nu på plads på Vestegnen med en kontrakt til sommeren 2024. Serberen glæder sig til at komme i gang i sin nye klub:

- Jeg ser meget frem til at komme i gang og begynde træningen med mine nye holdkammerater. Jeg har været i Rapid Wien i et par år, hvor det egentlig startede godt, men af forskellige årsager gik det ikke, som jeg havde håbet. Jeg var lejet ud i sidste sæson, hvor jeg fik scoret mål igen, men så kom Coronaen og lukkede det meste ned. Jeg vendte retur til Rapid Wien her til sommer, men udsigten til spilletid var fortsat lille. Jeg er derfor glad for at komme til Brøndby IF, siger han til klubbens hjemmeside.

- Jeg brænder for at komme ud og spille fodbold igen, og jeg kan godt lide den sportslige retning, der er sat i Brøndby IF med offensiv fodbold og pres på modstanderen. Jeg har udviklet mig som fodboldspiller og menneske, siden jeg sidst spillede i Superligaen, og i en trup med mange talenter er jeg overbevist om, at jeg er en af de ældre, som skal vise vejen, og det ansvar glæder jeg mig til.

Fra sommeren 2016 til sommeren 2018 spillede Pavlovic i Superligaen, nærmere betegnet hos rivalerne fra FC København. Det er han bevidst om, men holder fokus på at præstere for dee blå/gule.

- Jeg har stor respekt for, at det muligvis ikke er min trøje, der vil blive solgt flest af på grund af min tid FC København, men det ændrer ikke på, at jeg kommer til Brøndby IF, fordi jeg vil vinde kampe, og jeg tror på, at jeg kan bidrage, og at jeg kan gøre en forskel for klubben. 

Pavlovic har fået tildelt trøje nummer 9 i Brøndby.
 


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    1 måned(er) siden   

 • Det ville være fedt, velkommen til...håber på det bedste, men frygter det værste, jeg giver alle en chance, og den skal han også have, men intet overbevist mig om det her er klassesigning CV hele tiden udtalt kun ville komme, jeg forstår SLET IKKE alle der nu skriver klasse og godt CV og bla bla ved brække mig over jer rygklappere.

  Jeg håber så meget jeg tager fejl, og han får kæmpe succes, men kalde en mand der score kun i 25 % af kampene for stort og flot CV det er godt nok give ham lidt for meget kredit, indtil han har leveret varen.

  En angriber der er sat til andet holdet, og score med et snit på kun hver 4 kamp, er ikke noget jeg finder som klasse, men håber VIRKELIG jeg tager fejl, og skal være den første til stå på stadion og støtte ham.... det gjorde jeg også med Erceg og Gammelby indtil jeg fik nok
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • Ruddi
  • Ruddi   1 måned(er) siden   

  • @BIF til jeg dør

   til vores økonomi kan det jo godt være klasse
   5 enige · 1 god kommentar

  Se 8 flere kommentarer
   
  • Vi har ikke råd til den slags klasse spillere som scorer 15-20 kasser hver sæson- denneher slags signing er det bedste vi kunne håbe på. Faktisk, ville vi ikke engang kunne få Pavlo, hvis ikke det var fordi de gerne ville af med ham...
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 7 flere kommentarer
   
  • Chuck
  • Chuck   1 måned(er) siden   

  • @BIF til jeg dør - du kan ikke lide cv bare fordi han ikke skrev kontrakt med din ynglingespiller Fisker....suk.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder