Morten Frendrup
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Peger pilen op på trods af nederlag i Herning?

 
Her kan du lytte til paneldebatten oven på det snævre nederlag i Herning.

  • Morten Frendrup
  • Nanna Møller Karlsen
   3. marts 2021 - Klokken 09:47
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  3. marts 2021 - Klokken 09:47

Brøndby IF tabte søndag 1-0 til FC Midtjylland i Herning, men panelet er alligevel overvejende positive. Peger pilen i virkeligheden op efter en god præstation med et dårligt resultat?

Hvad skete der omkring FCM’s mål? Var Schwäbe mere eller mindre skyldig?

Hvad siger kampen om Brøndbys position i topstriden i Superligaen?

Panelet ser også frem mod torsdagens hjemmekamp mod Randers FC. Det kan være et Randers-hold på krykker, da de fik en del skader mod OB, men hvordan slår man dem og hvorfor har de haft så stor succes i denne sæson?

I denne udsendelse består panelet af Mikkel Frey, Jonathan Lorenzen og Morten Svan. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Hovedpartner er Arbejdernes Landsbank.

Du kan lytte til afsnittet her eller finde det, hvor du normalt lytter til podcast:

 

BrøndbyLyd · Peger pilen op på trods af nederlag i Herning?
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Uha jeg sidder med en underlig følelse.

  Jeg synes vi spillet en fantastisk kamp. og virkelig fortjente, at få noget med fra Herning. Og begræder virkelig den kæde af fejl som der blev lavet ved målet som man kan starte med Mensah som skal banker den ud over siden eller op af linjen, Maxsø kan lige stikke benet ud så rammer han den og kommer ikke ind til Schwäbe, Schwäbe skal jo naturligvis gøre mere bolden selvom det er svær bold der kommer, Jung eller Bjur burde og være fulgt med Isaksen.
  Nok om kampen.


  Også til min bekymring som jeg gerne kunne tænke mig at hører jer om angår den kommende sæson

  Hvem skal være anføre.?.
  Lad os se det værste scenarie.

  Schwäbe væk
  Hermansson væk
  Jung væk
  Maxsø væk
  Vigen væk

  Skal Mensah så skifte vice anføre ud med anføre?.
  Hvem er klar til at tage det erhverv. Hvem står ellers køen.

  Er vi ovre i Rosted, Radosevic eller er det Frendrup
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @TonyE-J Ikke alle de bekymringer. Hvem skal dog score mål for os nu hvor Kaiser, Mukhtar og polakken er væk? Kan du genkende noget? Ja, helt rigtigt. Negativ tankegang. Tro dog på der er en plan for fremtiden. Det er der helt sikkert. Børkeeiet skal forhåbentlig tage over efter Maxsø i midterforsvaret hvis han smutter. Omkring anfører vælger truppen deres angørergruppe og blandt dem findes anføreren. Kan ikke huske om det bliver ham med flest stemmer. Men rolig nu. Det skal nok gå helt fint.
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • Philip
  • Philip
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. marts 2021   

  • @TonyE-J jeg tænker det bliver Rosted. Men hvis ingen af ovenstående er i klubben (jeg tror Jung er), så hentes der helt sikkert en/ flere rutineret spiller ind. Min drøm er lidt at vi får Wass tilbage fra Valencia på en kontrakt der er på niveau med Maxsøs kontrakt. Derudover tror jeg Gartenmann er et godt bud på en kommende Brøndby spiller.
   4 enige · 3 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     4. marts 2021   

  • @TonyE-J - Af dem du frygter væk, så tror jeg kun Jung bliver.
   Men som @GuldtilBIF skriver, har vi før stået i samme situation og der findes altid en løsning.
   Schwäbe ser jeg ikke som det store tab. Vores 2 unge målmænd skal nok kunne udfylde den plads.
   Hermannsson har nået hans topniveau, så jeg ser heller ikke det store tab der. Med Skippers erfaring fra Hobro, kommer han forhåbentlig tilbage og slås for sin plads.
   Maxsø vil bestemt blive savnet. Men jeg er sikker på, at CV igen begynder at lukke lidt op for pengeposen, så der vil være budget til at hente en god erstatning. Alternativ han Rosted tage over. Gartenmann, som @Phillip nævner, har jeg ikke kigget nok på, til at vide om han er en mulighed. Men jeg synes det lyder spændende.
   Vigen vil jeg heller ikke savne voldsomt. Jeg var lykkelig da han kom til, men han har aldrig helt fået forløst sit potentiale. Desuden har vi allerede hentet Kappis, som en lille erstatning.

   Derudover tror jeg Rado ryger til sommer. Så kunne man passende sætte Frendrup på 6'eren og give ham anførerbindet. Han er en født leder, en rigtig klubdreng og så ville det sende et stærkt signal, at en så ung spiller bliver anfører. Desuden vil det være ideelt men anføreren centralt på banen.

 • Chuck
 • Chuck   3. marts 2021   

 • Ham der Frey er for negativ og det bliver for meget.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    3. marts 2021   

 • 3 i panelet bliver for meget snik snak og talen i munden på hinanden til min smag. Jeg vil dog rose Nanna, for at holde panelet i nogenlunde kort snor. Der bør indføres en bødekasse for afbrydelser for hvem man ser ud af vinduet og andre “Live” kommentarer, de virker ikke i en podcast.

  Personligt så jeg den dårligste præstation af Niels Frederiksen. Han udspiller sine taktiske muligheder ved udskiftningen af Radosevic for Børkeeiet, hvilket efterlader ham med meget få muligheder, da presset falder fra hinanden.

  Jeg kan ikke skamrose Nanna nok for at udfordre holdningen til keeper-situationen for resten af sæsonen. Jeg ser gerne den fair konkurrence betyde, at Hermansen spiller i næste runde - det vil dog sætte Ægidius lidt tilbage i køen, hvis Hermansen bider sig fast.
  1 enig
   
  • Philip
  • Philip
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. marts 2021   

  • @Saesonkort Jeg tænker planen er at Mads skal stå fra sommer, måske allerede i denne sæson. Hvis han viser sig ikke at være god nok får Jonathan chancen. Hvis Mads slår igennem, sælges han nok efter et par år og så er den yngre Jonathan klar i kulissen.
   4 enige · 4 god kommentar

---

 • Ser os stadig på vej, dog ikke helt forløst endnu...
  Mangler et par kvalitets spillere ind, så kan det bliver rigtigt godt
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder