Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Per Nielsen efter CL-exit: Jeg er rigtig stolt

 
På trods af exit fra Champions League er Brøndby-kvindernes cheftræner Per Nielsen en stolt mand.

    • Nanna Møller Karlsen
      11. marts 2021 - Klokken 13:24
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    11. marts 2021 - Klokken 13:24

Brøndby IF-kvinderne fik en drømmestart i returkampen mod Lyon, da de kom foran med 1-0, men som kampen skred frem viste niveauforskellen sig. De blå/gule var nemlig oppe mod Lyon, som har vundet Champions League de seneste fem år.

Det blev til et samlet nederlag på 5-1 til Brøndby, men cheftræner Per Nielsen er stolt efter de to kampe, som endte 2-0 til Lyon i Frankrig og 3-1 i kampen på Brøndby Stadion.

- Først og fremmest er jeg rigtig stolt. Jeg er stolt over pigernes og hele holdets indsats. Ikke bare i dag, men i begge kampe mod Lyon, og det har jeg også sagt til dem i omklædningsrummet. Vi arbejder stenhårdt og som et hold i alle 90 minutter igen i dag, og derfor formår vi at komme fra de her to kampe med æren i behold, og det skal pigerne have stor ros for, siger han til Brøndby IF Womens Facebook-side.

- At vi scorer det mål så tidligt, har kæmpe betydning for os og giver troen på, at overraskelsen kunne lade sig gøre, og vi ved jo, at Nanna elsker at score mål, og en Nanna med selvtillid er altid givende og vigtigt for os. Jeg er rigtig stolt over, at vi formår at score mod et af verdens allerbedste klubhold, for det er der ikke andre danske hold, der har gjort før, så det tager vi bestemt med os videre.

Nu skal Brøndby-holdet fokusere på den hjemlige liga og pokalturneringen.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder