Foto: Nanna Møller Karlsen ©
NYHED

Podcast: 20 år siden Mads Jørgensen scorede dét mål i Parken

 
Mads Jørgensen scorede den 12. maj 2002 et historisk mål i Parken. Det fortæller han om i denne podcast.

  • Nanna Møller Karlsen
   13. maj 2022 - Klokken 22:13
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  13. maj 2022 - Klokken 22:13

På 20-års dagen for Mads Jørgensens mesterskabsmål i Parken, mødte Jørgensen sin tidligere træner Tom Køhlert. Det er ikke tit de to render ind i hinanden, så måske var der guddommelig indblanding. De mødtes nemlig helt tilfældigt i Søndermarken den 12. maj 2022. Præcis 20 år efter Køhlert fra sidelinjen kunne se Jørgensen hakke bolden i mål til 1-1.

Dét mål blev historisk og formede Jørgensens karriere. Brøndby IF endte med at køre mesterskabet hjem efter en begivenhedsrig sæson med farvel til Åge Hareide og et forspring, der bare skrumpede og skrumpede.

Mads Jørgensen leverer sin første podcastoptræden i BrøndbyLyd, hvor vi markerer at det er 20 år siden, han scorede dét mål.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter
Partner: StoreDrenge.dk

Lyt til afsnittet her eller hvor du foretrækker at høre dine podcast:

 

BrøndbyLyd · #399 20 år siden Mads Jørgensen scorede dét mål i Parken
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Du skulle aldrig have taget til Italien, Mads, det ødelagde din karriere. Husker stadig din debut-kamp: 5-0 mod AGF! Ps. Jeg var så tæt på at have forladt Siloen, da drukkenbolten, Mykland, spillede dig fri og du sparkede den ind, glemmer det aldrig :)
  1 god kommentar

 • Sympatisk gut Mads J.

  Husker særligt en episode i en kamp, hvor Mads havde mistet bolden.

  Han jagtede bolden banen rundt to gange, det gav et kæmpe jubelbrøl fra fans ned mod Mads. Han havde stor vilje og respekt for klubben, og kæmpede til det sidste, det giver og viser respekt. Med til historien er at han i de næste 5-10 min ingen luft havde :)

  Den detalje med hans jagt på bolden, står stærkt hos mig, men også at han var en sympatisk og altid arbejdende BIF med en god teknik som hans bror Martin

  Kan godt lide spillere der giver sig 110 %, det viser respekt for den trøje du løfter over hovedet.

  Præcis som BIF fans, de sover, spiser og går til bold med trøjen på.

  Modsat andre fans der tager den kun ud af skabet og bruger den, når de skal til stadion. Det er den stolthed, historie og ære, som vi skal bygge vores fremtid på både blandt spillere og fans, det er vores DNA og derfor vil vi altid være Danmarks bedste fodbold klub.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • Uka
  • Uka
   Betalende bruger
     9 dage siden   

  • @Mester okay Mester, jeg er vist ikke en helt ægte Bif fan. For den med trøjen kan jeg ikke helt leve op til. ;-)
   1 enig · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    9 dage siden   

 • Det her er fandeme fedt Nanna!

  Et kuriosum når vi taler talentudvikling og tålmodighed er, at Thomas Kahlenberg blev rykket op i denne sæson som 18-årig, men først brændte igennem 3 år efter i 04/05.

 • Det er stadig det øjeblik i mit liv, hvor jeg har oplevet den mest monumentale lykkefølelse. Jeg hoppede ud i badebassinet i haven med tøj på og bare skreg glæden og forløsningen ud.

  Mads Jørgensen var simpelthen fantastisk i den sæson. Da vi slår AGF 5-0 i første kamp, sad man nærmest og måbede over, hvor god han var. Bevares, han havde været god i AGF, men i efteråret 2001 var han Superligaens bedste spiller.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @Klipklapperen meget enig, han var bedst i BIF og super sympatisk person.

   Husker du den detalje han gjorde det tit, men der var en særlig kamp hvor jeg aldrig i hele mit liv har set en spiller jagte bolden rundt.

   Folk gik helt amok og Mads var ved at segne om, lige den detalje samt flere fede kasser glemmer jeg ham aldrig for, samt var han ydmyg og arbejdsom. Udover mange mål som midtbane mand var han også assist konge.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021