Frederik Alves Ibsen
Foto: Brøndby IF ©
PODCAST

Podcast: Alves sagde ja til Brøndby - og broderen jublede

 
Her kan du se og høre et interview med den nye Brøndby-stopper Frederik Alves Ibsen om tiden i Brasilien, Silkeborg, England og skiftet til Brøndby IF.

  • Frederik Alves Ibsen
  • Nanna Møller Karlsen
   6. februar 2022 - Klokken 11:14
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  6. februar 2022 - Klokken 11:14

22-årige Frederik Alves Ibsen skiftede denne vinter fra West Ham til Brøndby IF. Der var ikke meget betænkningstid, der blev bare sagt ja. Det vakte stor jubel på sofaen hos Alves' bror, som er kæmpe Brøndby-fan.

I dette interview, som findes både som video og podcast, kan du lære Alves lidt bedre at kende og blandt andet høre om tiden i Brasilien og England.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter
Partner: StoreDrenge.dk

Se og/eller hør interviewet her:

 

BrøndbyLyd · #362 Alves sagde ja til Brøndby - og broderen jublede
 

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Læste lige Frederik Alves’s udtalelses om at han slet ikke var i tvivl da agenten ringede om et skifte til Brøndby.

  Han nævner et ærligt og fedt synspunkt her om at sidde på bænken i PL, synes det er godt sagt:

  Han sagde:

  “Der er jo mange dygtige forsvarsspillere i West Ham med Kurt Zouma, Angelo Ogbonna, Craig Dawson, Issa Diop og så videre kontra - med al respekt selvfølgelig - Maxsø, Heggheim, Wikström og Rosted. Så der overvejede jeg, hvad mine chancer var, for jeg vægter spilletid mest. Det kan godt være, at man har et fedt image ved at sidde på bænken i Premier League, og man ser de største stjerner fra sidelinjen. Det er bare ikke det, der driver mig. Det er mere at spille. Så jeg ser en mulighed i at komme tilbage til Brøndby og få spilletid. Det er ikke et step nedad overhovedet. Jeg synes, det er et step opad”, siger Frederik Alves.

  Er med på at vi lever også af at sælge spillere som fodboldklub..
  Men mange som har gjort det super godt i superligaen havner jo oftest på bænken i Europa, og netop ser stjernerne spille.. (de får naturligvis også en kæmpe løn i udlandet, hvilket også er grundlag for at prøve sig af.)

  1 god kommentar

 • Jeg tror, at Frederik Alves bliver god i Brøndby

 • Sunderland
 • Sunderland
  Top debattør
    8. februar 2022   

 • Vores 3 back kæde i defensiven er i mine øjne Superligaens bedste.
  Rosted-Maxsø-Heggheim med Wikstrøm, Tchiembe og Alves som supplement.
  Så Superligaens bedste forsvar står foran Superligaens bedste Keeper Hermansen med alternativerne i Mikkelsen og fremtiden i Ægidius.
  Holder Bell det høje niveau, ja så vores midtbane i Top3, måske endda Top2 og Kan Divkovic fortsætte hvor han slap suppleret med mål af Bjørk, Hedlund og Pavlovic. Ja så ser jeg en glæde til os Brøndby fans i foråret.
  Hold ydmygheden og benene på jorden, suppleret med benhårdt arbejde hver dag, så kan alt ske. Shhhhhhh Vi er langt langt bedre en hvad medierne og Fodbold eksperter tror. Vent og se :-)

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder