Andreas Bruus
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Andreas Bruus tog endelig skeen i den anden hånd

 
Her kan du høre en podcast med Andreas Bruus om hans tid som ungdomsspiller, udlejningen til FC Roskilde, endelig at tage skeen i den anden hånd, mesterskab og hans videre udvikling.

  • Andreas Bruus
  • Nanna Møller Karlsen
   4. marts 2022 - Klokken 16:27
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  4. marts 2022 - Klokken 16:27

Du skal tage skeen i den anden hånd. Det fik en ung Andreas Bruus at vide af nærmest samtlige af sine trænere tidligere i karrieren. Alexander Zorniger og et hårdt lejeophold i FC Roskilde hjalp ham på rette vej og nu er mentaliteten som forandret.

I denne podcast kan du lære Bruus bedre at kende og høre om hans ungdomstid, udlejningen han så som et nederlag, omskolingen, mesterskabet og hans videre udvikling.

Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter
Partner: StoreDrenge.dk

Du kan lytte til podcasten her eller finde den, hvor du foretrækker at lytte til podcast:

 

BrøndbyLyd · #371 Andreas Bruus tog endelig skeen i den anden hånd
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Et godt interview, hvor Nanna er godt forberedt og får skabt en fortrolig stemning, og Bruus folder sig ud. Fedt at han er klar i kommunikationen, at han ikke bare er ung, men vil være en der trækker holdet i en god retning og selv performe.
  Jeg kunne godt tænke mig, at han bliver bedre med venstre, så han kan gøre det til visse afslutninger.
  1 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    5. marts 2022   

 • Det her er så absolut et godt interview, som kommer Bruus til ære - og jeg husker tydeligt, hvordan Rasmus Grosen [98] røg ud til højre, da Bruus kom bulderne op igennem ungdomsrækkerne.

  Det skal ikke være en hemmelighed, at det hyppigste udbrud man har hørt i de seneste år på GSV Nord er: “BRUUS FOR HELVEDE!”. Men snakken er netop begyndt at vende til Bruus’ fysiske form med et generelt udtryk om håb. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at Bruus er beviset på, at den nuværende kultur er et vigtigt og uerstatteligt element i vores nuværende succes - og den skal der værnes om for enhver pris.

  Jeg er personligt spændt på, om Bruus kan løfte sit spil til et realistisk udlandseventyr. Jeg tror dog samtidig, at han skal være meget påpasselig med stedet, da et snævert taktisk syn er forskellen på succes og fiasko for hans spillerprofil.

  Slutteligt til @Bruus, så er feedback vigtigt. Men den kan dog både være konstruktiv og destruktiv.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Skøn podcast, hvor der bliver berørt mange interessante emner.

  Bruus er en person som i den grad har lært sig at selvreflektere, og det er en fornøjelse at høre på hvor målrettet han virker til at være. Han kan godt blive en kulturbærer for os, hvis han ikke allerede er det.

  Særlig interessant var snakken omkring hvordan kulturen var på u19 inden Zorniger. Det bliver tiltagende glasklart for mig, at den fornemmelse mange fans havde, inklusiv mig selv, om at miljøet var for afslappet og ikke elitært nok dengang, var korrekt. Det var nok en af de mest positive påvirkninger Zorniger kom med, at han fik hævet konkurrencementaliteten over en bred kam i klubben.

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder