Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Bittersød sidste kamp, Brøndbys standarder og forventningerne til 2022

 
Her kan du lytte til den seneste paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Nanna Møller Karlsen
   15. december 2021 - Klokken 11:47
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  15. december 2021 - Klokken 11:47

Julefreden er ved at sænke sig over Brøndby IF, som går på juleferie med en bittersød fornemmelse efter en flot sejr i årets sidste kamp, men også exit fra to turneringer på få dage.

I denne udgave af BrøndbyLyd ser vi tilbage på efterårssæsonen, årets sidste kamp, Brøndbys standardsituationer og taler forventninger til 2022, hvor foråret kommer til at byde på halvt så mange kampe, som efteråret gjorde.

Panelet består i denne uge af Kasper Pedersbæk og Jonathan Lorenzen. Niklas Nürnberg, chefanalytiker i Kolding IF, er med i indslaget om Brøndbys standarder. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter
Partner: StoreDrenge.dk

Lyt til afsnittet her eller find det, hvor du foretrækker at lytte til podcast:

 

BrøndbyLyd · #345 Bittersød sidste kamp, Brøndbys standarder og forventningerne til 2022
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    15. december 2021   

 • Jeg synes faktisk at det er et af de bedre afsnit!

  Der er virkelig gode diskussioner og det er faktisk berigende at panelet ikke er enige. Det give blot yderligere perspektiv og dynamik.

  Jeg undre mig også over Sunes afsked med klubben. Hvad der ikke blev nævnt er, at Brøndbys håbløse kommunikationsafdeling i tavshed har fjernet Sune fra hjemmesiden - og opdateringer af denne sker ellers kun sjældent, ukoordineret og sporadisk. Lars Høgh er f.eks. i skrivende stund stadig en del af trænerstaben på trods af, at han er død og begravet.

  Hvad angår den fremragende diskussion om vinterens transfervindue, så sad Kasper lidt fast i at fjerne dødvægt. Her var udfordringen om udvikling befriende og en bekræftigelse af modsætninger i panelet skaber dynamikker.

  Til sidst vil jeg anbefale alle denne episode, men luk ned 5 minutter før udløb, hvis du ikke orker den, i panelet, obligatoriske moralprædiken og voksenskældud. Det er simpelthen enerverende efterhånden - og direkte flabet at postulere over en bred kam, at alle kan gøre det lidt bedre.
  2 enige

 • Super podcast, som jeg nu endelig fik lejlighed til at høre, og kan ligesom Sæsonkort anbefale den varmt. Pedersbæk er som altid en kæmpe fornøjelse at lytte til.

  Men særlig synes jeg dødboldsdiskussionen med Tapins mand var helt genial. Det er altid godt at udfordre de aktuelle narrativer, som i øjeblikket er at vores offensive dødbolde er helt håbløse. Jeg var også selv med på den vogn, men nu går det op for mig at der er mange begavede tanker og tilvalg/fravalg bag hvorfor vi ser det vi gør. Tak for den opklaring. Synes dog stadig at vores indkast er for langsomt sat i gang, og det hæmmer vores flow og den aggressive og tempofyldte måde vi ønsker at spille på.

  Med dette taget i betragtning kan man måske overveje om Retov virkelig ikke kunne være en dygtig træner for os på sigt. Synes han virker lidt undervurderet hos mange.
  2 enige · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder