Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Brøndby halter på banen og salgsrygter blusser op igen

 
Her kan du lytte til den seneste udgave af BrøndbyLyd.

  • Nanna Møller Karlsen
   19. september 2022 - Klokken 23:31
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  19. september 2022 - Klokken 23:31

På banen går det ikke strygende for Brøndby IF. Søndag blev det 0-0 ude mod Viborg - isoleret set et okay resultat, men hvor peger udviklingen hen? Hvem peger pilen på? Panelet diskuterer også de verserende salgsrygter, som er blusset op igen. Kan Brøndby være Brøndby på udenlandske hænder? Hvor efterlader det klubben og fanmiljøet?

Panelet består af Peter Froulund (branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Brøndby-fan), Peter Brüchmann (chefredaktør på Mediano), Aske Stentoft (Brøndby-fan, bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen) og Patrick Weiss (Brøndby-fan). Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: StoreDrenge.dk

Du kan lytte med her eller finde afsnittet, hvor du bedst kan lide at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • ClausM
 • ClausM   20. september 2022   

 • Får I penge hvergang i roser Hermansen haha han står en okay kamp alligevel så bliver han rost som om han er kamp afgørende... De 2 Brøndby fans er åbenbart tilfreds med middelmådigheden..
  1 enig

 • Tak for endnu en god podcast og en god diskussion omkring ejerforhold.
  En af paneldeltagerne har synspunktet at der slet ikke er behov for en ny investor - for skal vi overhovedet konkurrere med FC1 og FC2?

  Jeg er ikke sikker på Jan B vil have en ny investor ind for at vi skal kunne konkurrere med FC1 og FC2 - jeg tror også han tænker det er alt for sårbart, at det kun er ham BIF står og falder med - det er ikke holdbart i det lange løb - hvad sker der hvis Jan B får en mursten i hovedet? Er vi blevet en sundere forretning - ja men reelt har vi leveret 2-3 positive regnskaber de sidste 20 år så supernemt er det nok ikke at overtale potentielle investorer.

  Og ift. ønsket om at det skal være en fortrinsvis dansk ejer og ingen flerklub-ejer - det kan jo ikke afvises, at Jan B har støvsuget samtlige danskere med mere end 1 mia. på kontoen, og de alle har sagt nej tak til at blive medejer af BIF. Og det har måske heller ikke været muligt eller ønskeligt at finde en investor der ikke har investeret i andre klubber.

  Summasumarum jeg synes man skal passe meget på at kritisere Jan B's valg af medinvestor - vi aner ikke hvad alternativet er - men det er ikke en reel løsning, at Jan B sidder alene på posten til den dag han ikke er her mere.

  Vil man ikke være med til moderne fodbold må man holde med FREM - BIF er qua vores aktie-struktur en moderne fodboldklub - det må man altså acceptere.

  Og i øvrigt tak til panelet for at nævne at BIF historisk set var firstmover og vores DNA er at vinde.

  3 enige · 2 god kommentar

 • Jeg er ikke færdig med podcasten endnu, men jeg kan mærke at det irriterer mig at vores mesterskabssæson gang på gang bliver brugt som forsvar af Niels Frederiksen. ''Manden har jo vist han ka'' osv.

  Vi skal passe på her. Mesterskabet i 20/21 var en freaksæson. Dermed ikke sagt, at mesterskabet var billigt. Vi vandt og var mindst ligeså gode/stabile/dårlige/ustabile som FCK, FCM og AGF. Men vi baserer for meget på den ene sæson.
  Når jeg hører folk inddrage 20/21 i deres argumentation, så er handler det stort set altid om, at alting var bedre i 20/21. Spillestilen var tydeligere. Niels havde Lindström. Jesper Sørensen var der.
  Vi vandt med 61 point...........

---

 • mimor1
 • mimor1   21. september 2022   

 • Skønt program og ikke overraskende at Aske fra Alpha og Patrick ser brøndbys værdier forskelligt fra de 2xPeter
  Utroligt man kan være så forskellige. Måske noget med alder og civil status???
  Man kan ihvertfald konkludere at Aske og Patrick ser Brøndby mere som et fællesskab, end en professionel fodboldklub med ambitioner.
  Som Frølund så rigtigt sagde. En af Brøndbys værdier er at vinde og stadionet er ikke bygget til danmarkseriefodbold. Dette kan de 2 fans ikke se ud af værdierne, men tænker kun fællesskab, på godt og ondt.
  Hvis fanbasen skilles i 2 ved dette, så tror jeg også vi kommer til at se en anderledes opførsel udenfor banen. Tænker noget af stemningen aftager og klart størstedelen af volden og ulovligheder forsvinder
  Personligt er jeg til flot fodbold og fede ture til Europa kontra øl og fællessang for enhver pris
  1 enig · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder