Podcast: Brøndby IF har influenza!

Her kan du lytte til denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

• Nanna Møller Karlsen
      19. april 2022 - Klokken 21:53

Femte nederlag i træk og en målscore for de fem kampe på 0-10 blev mandag eftermiddag en realitet med 2-0-nederlaget til FC København.

Panelet i BrøndbyLyd analyserer kampen og ser nærmere på Brøndbys spillemæssige udfordringer, særligt på den sidste tredjedel af banen. Hvem skal vi hænge vores hat på rent offensivt?

Vi tager også det lidt længere lys på og fjerndiagnosticerer Brøndby IF, og bare rolig, det er kun en slem influenza. Brøndby skal nok blive rask igen og komme tilbage på sporet.

Panelet består i denne uge af Kasper Pedersbæk og Jonathan Lorenzen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter
Partner: StoreDrenge.dk (brug rabatkoden 3point)
Partner: HelloFresh (brug rabatkoden HelloLyd)

Lyt til afsnittet her eller find det, hvor du foretrækker at høre podcast:

BrøndbyLyd · #389 Brøndby IF har influenza!

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• mp80
  • mp80   19. april 2022

• Pedersbæk gennemgang af kampen om man stiller sig tilbage og bare tager imod, spillerne virkede trætte, total fejlplaceret Bruus mv. Det er en direkte kritik af NF, da det er ham, som har ansvaret for at sætte holdet op, sætte taktikken og udtage de enkelte spillere.

NF skaffede et mesterskab, men synes også det er helt fair at komme med kritik af ham, spillerne udvikler sig ikke, tværtimod er en del gået helt i stå.

• Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      19. april 2022

• Dejligt comeback af Kasper, som gør det fremragende! I øvrigt stor ros til panelet for at notere sig de udvalgte Brøndbyånd og Bollespark.
    1 enig

• Kan iøvrigt anbefale mediano podcast, de har en ganske fin analyse af kampen.
    Min egen analyse er at vi er godt med i 1. halvleg og dominerer i enkelte perioder, men i 2. halvleg er vi bagefter, men dog ikke mere end at der var håb om uafgjort indtil 2-0 målet.