Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Brøndby-kabalen i angrebet og på den længere bane

 
Her kan du lytte til den seneste udgave af paneldebatten fra BrøndbyLyd.

  • Nanna Møller Karlsen
   4. april 2022 - Klokken 23:32
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  4. april 2022 - Klokken 23:32

Brøndby IF tabte for anden kamp i streg uden at score. Ifølge Niels Frederiksen kunne man have spillet 12.000 minutter uden at score søndag mod Randers FC - det endda selvom Brøndby sluttede med nærmest alle truppens angribere på banen.

Men hvordan skal trænerteamet lægge den offensive kabale? Hvad med Brøndby-holdet på den lidt længere bane? Ser vi nu de spæde skridt i opbygningen af et nyt stort hold, eller mangler der simpelthen kvalitet?

Det og meget mere debatterer panelet i denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd. Panelet består i denne uge af Michelle Denbak, Henrik Madsen og Adam Mossin. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter
Partner: StoreDrenge.dk
Partner: HelloFresh 

Lige nu kan du få 30 procent rabat på dine første to måltidskasser hos HelloFresh og ti procent på nummer tre og fire, hvis du bruger rabatkoden HELLOLYD her.

Lyt til BrøndbyLyd her eller hvor du foretrækker at høre dine podcast:

 

BrøndbyLyd · #382 Brøndby-kabalen i angrebet og på den længere bane
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Grevep
 • Grevep   5. april 2022   

 • Hej Brøndbylyd.

  Jeg er fast lytter - nu på 3. år - og jeg har aldrig været mere uenig med jer, end jeg er oven på det her afsnit…

  Er i seriøse omkring Bruus indsats mod Randers? Javel han har et par fine aktioner i 1. halvleg, men ligeledes præsterer han 2-3 indlæg i den halvleg som en serie 7 spiller? Han smider også bolden væk et par gange. I anden halvleg er han decideret håbløs! Han smider 7-8 afleveringer direkte i modstanderens fødder, tør ikke at løbe frem med bolden, hænger i returen og afslutter kampen med verdens mest uprovokerede og teknisk dårlige indlæg…

  I snakker om, at vi som fans skal forventningsafstemme… kunne det tænke sig, at vi bliver så skuffede fordi vi gør spillerne bedre, end de reelt er? I min optik laver fx Bruus generelt 1 god ting og så 3-4 dårlige.

  Det samme med Slimane? Ja han har et tårnhøjt niveau, og har sådan set potentialet til at blive en klassespiller. Men han laver stadigvæk ALT for mange tekniske fejl i en kamp, selvom han også laver gode ting. Det gjorde han også igen i går… Han prøver simpelthen for meget for ofte! Et eksempel på det er i 2. halvleg, hvor han bare skal spille bolden på tværs…
  3 enige
   
  • nannasoph
  • nannasoph
   Administrator
     5. april 2022   

  • @Grevep Hey Grevep. Tak for din feedback. Holdningerne i BrøndbyLyd er jo subjektive, så nu kan jeg blot bringe mine egne - og i øvrigt understrege at det er en svær balance. Vi får både feedback, der går på at vi er for positive og negative hver uge. Det vigtigste for mig er, at det er en debat og at vi får belyst flere forskellige holdninger. Det er ikke meningen, at alle skal være enige.

   Ang. søndagens kamp synes jeg Andreas Bruus spillede en fin halvleg, hvor han ofte lykkedes med at komme ned bag Randers-bagkæden, men en kombination af dårlige løb i feltet og indlæg der ikke var gode nok, gjorde at Brøndby slet ikke fik nok ud af det. Han havde nogle sjuskefejl i afleveringer, men blev også sat under pres med svære afleveringer, og det var generelt en tendens i søndags at vi ikke fik spillet hinanden gode størstedelen af tiden.

   Lige netop det eksempel du nævner med Slimane, hvor han skulle spille den på tværs, nævner jeg da også? Hvor han dribler chancen ihjel. Der er vidst ingen der ser Slimane som en færdig spiller, men han er altså vigtig for det nuværende Brøndby-hold. Selvom han stadig laver fejl.

   Men det er jo personlige holdninger og alle er velkomne til at debattere med. Som sagt er enighed ikke nødvendigvis et succeskriterium for mig.
   3 enige · 3 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

 • Joblar
 • Joblar   5. april 2022   

 • Jeg deler til fulde Henrik Madsens bekymringer, og må bare sige han er en fornøjelse at lytte på.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Godt valg med Michelle i panelet. Hun bød ind med noget nyt, herunder hendes indtryk fra træningerne. Det var et frisk pust, der gav noget til programmet, synes jeg. Hun må meget gerne komme igen.

  Diskussionen synes jeg generelt var fin og på et relativt højt niveau.
  Jeg har det dog stadig lidt stramt med nogle af HMs indspark (vi kan MAX blive nr.4 m.fl.), som virker overdrevede, faktisk ud i det ekstreme, på mig. Mens HM andre gange kommer med nogle ret gennemtænkte, kloge pointer.

---

 • Kan godt lide Nanna forsvare Bruus ja han laver mange indlæg det ikke kommer ind over.

  Men han har en speed som er 2-3 hurtigst af alle spillere i ligaen den speed gør vi kommer til chancer og giver vores offensiv noget ekstra

  Og enig med mange indlæg røg forgæves, men for mig at se var det lige så meget at der ikke følges nok med i feltet der bør komme flere med

  Hvornår har Rado sidst vist noget offensivt, jeg synes han er god bolderober men han kommer ikke med skud nok ude fra og flytter bolden for meget rundt, det stopper spillet.

  Efter Frendrup er solgt er det tydeligt at se hvilken værdi Frendrup bragte.

  Cappis bør få chancen snart
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder