Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Den store optakt til transfervinduet

 
Her kan du lytte til den seneste paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Nanna Møller Karlsen
   14. juni 2022 - Klokken 08:43
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  14. juni 2022 - Klokken 08:43

Der er så småt begyndt at komme gang i hjulene i transfervinduet, men hvad er det egentlig realistisk kommer til at ske i Brøndby IF? Hvem skal ind og hvem skal ud?

I denne paneldebat tager vi et friskt kig på truppen, bredden, kvaliteten og taler mulige tilgange, afgange samt gyldne årgange på vej.

Panelet består i denne uge af Aske Stentoft, Jonathan Lorenzen og Mads Lohse. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter
Partner: StoreDrenge.dk

Du kan lytte til afsnittet her eller finde det, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

 

BrøndbyLyd · #409 Den store optakt til transfervinduet




Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Betalende bruger
    14. juni 2022   

 • Gruer godt nok for vinduet, tror vi ender med at blive skuffet igen, igen - eneste positive nyhed indtil nu, må være, at rygterne om Tobias Mølgaard ikke holdt vand.
  1 enig

 • Der har været rygter fremme om salg af A. Bruus til Cremonese (nu) i serie A. Men ærlig talt så ser jeg ikke rigtigt at manden har et teknisk niveau der rækker til serie A, ej heller bunden af serie A. Hans første berøringer er ikke gode nok til BIF. Tit er hans første berøring hæmmende for at han bliver fremadrettet i sit spil, hvorfor han af samme grund kommer i problemer og må spille bagud / på tværs, så hvorfor tro på at Cremonese ser et lys i ham..! Men gør de - så må CV. gerne sælge ham. MAxsø tror det bedst han kommer videre, tror han er for tung i et 2 mands forsvar og han er ikke fremtidens mand og han har udløb 2023 - så afsted med ham her i sommer Jeg tror desværre ikke D.W kommer hjem på denne side af WM, han er en for god garderingspiller for Vrsaljko på HB. + A. Madrid har en relativ lille trup på 22 mand og D.W er også en ok garderingspiller på hj.midt, så jeg tror ikke Simone vil sælge ham for en lille transfer, så skal han finden en anden i sommer som skal integreres i truppen osv. men måske A. Madrid alligevel lige før transfervinduet lukker tager en beslutning Wass bliver jo billigere for hver dag der går.....!
  2 enige · 1 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    14. juni 2022   

 • Angående snakken om 22 årlige spiller, så er ikke alting sort eller hvidt. Man kan være andet end et ungt talent til udvikling eller en erfaren performancespiller.
  Jeg ser de 22 årige indkøb, som balance-indkøb. Hvis de kan bidraget til, at niveauet ikke falder nævneværdigt og senere sælges uden nævneværdigt tab, så har CV holdt balancen.
  Det er lidt som en mellemsæson. Hvis vi kan komme igennem med skindet på næsen, så er vi klar til at bygge på derfra.

  Nej Bjørk har ikke været en 1-til-1 erstatning for Uhre.
  Men hvis han i den kommende sæson bare scorer 1/3 af de mål Uhre gjorde og vi kan sælge ham til samme pris vi fik for ham, så synes jeg det er langt fra et flop.

  Det virker som om, at nogle fans kun tænker i absolutter. Enten så udvikler vi, ellers så afvikler vi.
  Men hvad med den bløde mellemvare?
  Nanna er lidt inde på det med Hedlund, hvor Jonathan memer at enten skal han forlænges, eller også skal ham sælges.
  Men hvad med en Hedlund der går tiden ud og overdrager stafetten til en ny, i hans sidste sæson.

  Så fra et økonomisk perspektiv, synes jeg de 22-årige har givet god mening, i vores nuværende situation.
  7 enige · 4 god kommentar
   
  • @Jensen
   Spot on - 100% enig med dig her. Det bliver for sort-hvidt efter min smag i den podcast her.

   Vi kan sagtens lave gode cases på 22-årige. Det er en anden type case end hvis vi køber en 19-årig, men det kan sagtens være fornuftigt alligevel. Det er lidt som om Jonathan Lorenzen m.fl. har skyklapper på og ikke kan se idéen i noget som helt andet end enten helt unge eller 30-årige spillere. Det lyder også som om han gerne vil leje Cappis ud. Det finder jeg også ekstremt ufornuftigt, da han endelig ser ud til at have fundet ind i en rytme på holdet efter et år. Tilsvarende med Björk - skal vi leje ham ud efter bare 4 mdr i klubben, hvor han har været skadet noget af tiden? Det er jo helt godnat.

   Der bliver snakket om i podcasten at Hedlund kan sælges for 10-15 mio. Dette anser jeg også for komplet urealistisk.
   6 enige · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer
   
  • @Jensen enig, der mangler nuancer. Det er åbenlyst at der er flere penge i at sælge en 20 årig fremfor en 25 årig til udlandet, men det betyder altså ikke at man ikke ville have lavet en fin gevinst på eksempelvis Uhre hvis han havde været 24.
   Er desuden efterhånden godt træt af snak om Wass. Misforstå mig ikke, jeg vil elske at have ham i klubben, desværre blev han bare solgt for ca 20 mio, og de penge kommer Atlético aldrig til at sige farvel til selvom de formentlig har indset det ikke var den smarteste handel, og vi smider ikke 10-15 mio for en spiller på 32. I bedste fald får vi mulighed for at leje ham 1/2 år i slutningen af vinduet da Atlético kan have en interesse i at han får spilletid, beholder sin plads på landsholdet, så han beholder lidt af sin værdi ifm. et salg.

---

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    14. juni 2022   

 • Jeg mener personligt, at det vil være hjernedødt at forlænge med Hedlund. Jeg kan sagtens se en god case i at sælge ham for 4+ mio. eller lade ham blive i næste sæson som trupspiller, som så virkelig skal bevise sig for fremtiden. At kalde Hedlund for angriber, assistkonge og andet som rimer på et slutprodukt er en joke - uagtet, at han besidder fart og en plads i omklædningsrummet. Vi skal have en fodermester af en 10’er og en makker til Kvistgaarden i dette transfervindue.
  2 enige

 • ClausM
 • ClausM   15. juni 2022   

 • Måske ham her, 14 mål i 32 kampe i Tyrkiet. https://www.bold.dk/fodbold/danmark/1-division/soenderjyske/haji-wright/ eller en lidt vild, mener at han er transferfri https://www.bold.dk/fodbold/rusland/premier-league/fc-krasnodar/erik-botheim/
   
  • @ClausM Haji Wright ligner en rigtig fin spiller og skal selvfølgelig ikke spille 1. division i næste sæson, men jeg er godt nok ikke vild med den måde han tvang sin udlejning igennem på, det er bare at sætte sig selv meget højere end klubben.
   Botheim er jeg ret sikker på nok skal finde en klub på en noget højere hylde end Brøndby... men selvfølgelig hvis han ikke gør skal han da være mere end velkommen, en spiller der er blevet solgt for 55+ millioner kan vi altid bruge.

  Se 1 flere kommentarer




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder