Foto: Freja Borne ©
PODCAST

Podcast: DERBYSEJR, hævneren Radosevic og Super-Mads

 
Her kan du lytte til denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Nanna Møller Karlsen
   1. maj 2023 - Klokken 23:29
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  1. maj 2023 - Klokken 23:29

Dét var en sejr der lunede i Brøndby IF. Efter en hård uge på flere måder, fik alle blå/gule søndag eftermiddag noget at glæde sig over, da Ohi Omoijuanfo sikrede Brøndby en 1-0-sejr over rivalerne i Parken.

Mads Hermansen (eller Clark Kent?) var Supermand igen og Josip Radosevic fik endnu en gang gravet sig fri af bænken og kæmpet sig tilbage i startopstillingen. Vi taler også om de sammenbrudte forhandlinger mellem Fanafdelingen og klubben / GFH.

Panelet består i denne uge af tidligere professionel fodboldspiller og dansk mester i Brøndby IF, Michael Lumb, bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen, Aske Stentoft, og redaktionschef på B.T., Henrik Madsen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: 3point.dks venner

Vil du også støtte vores arbejde med et månedligt eller årligt beløb? Meld dig ind i vennerne her.

Du kan lytte til podcasten her eller hvor du foretrækker at høre med:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   2. maj 2023   

 • Håber på man går sammen ud og siger det er denne vej vi ønsker at drive klubben. Det lyder meget som man er enig med hvad der står i erklæringen, men er utilfredse med det i bunden som for større virksomheder er standard.

  Scott siger i interviewet GHF meget gerne vil måles på det som står i erklæringen og mødes, så kan ikke se problemet. Det fremlagte er langt hen ad vejen rigtig gode intentioner og en retning de fleste bør kunne bakke op om.
  1 enig

 • Jeg skal ikke gøre mig klog på den her værdiaftale og underskrift kontra ikke underskrift, jeg forstår det derhen at GFH og klubben ikke kan/vil skrive under på noget man klart ikke kan måle på, og som er lidt som varm luft, der er dog også ting i “aftalen” som kan måles f.eks. Klubbens navn, farver osv., kunne man ikke splitte aftale op med underskrift på det der er målbart og så have resten som en erklæring, og som man stadig kan holde klubben op på, dog uden det juridiske aspekt - blot en tanke, for det er godt nok trættende det her for langt de fleste.
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder