Jesper Sørensen
Foto: Freja Borne ©
PODCAST

Podcast: Efterårsnedtakt med Jesper Sørensen

 
Her kan du høre en podcast med Brøndby-cheftræner Jesper Sørensen.

  • Jesper Sørensen
  • Nanna Møller Karlsen
   14. december 2023 - Klokken 11:32
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  14. december 2023 - Klokken 11:32

Efterårssæsonen er gået på hæld. Brøndby IF overvintrer på en andenplads i Superligaen, men er ude af pokalturneringen.

Cheftræner Jesper Sørensen evaluerer i denne podcast efteråret.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank

Du kan høre podcasten her eller finde den, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • God podcast og JS svarer godt fra sig, men ....

  Jeg var meget kritisk overfor Jesper S i hans første tid, men syntes bestemt her i efteråret, at tingene er blevet bedre og Jesper har været god til at sætte holdet op.

  Vi har her i efterårssæsonen været rigtigt gode i første halvleg, mens i pauserne og når modstanderholdet skifter ud, er JS' ageren ofte blevet udstillet. Jeg er derfor stadig meget kritisk eller rettere skeptisk overfor hans taktiske formåen. For jeg syntes slet ikke han har formået at vinde kampe fra bænken.

  Nu hører jeg så JS tale i denne podcast om blandt andet, pokal kvartfinale kampene mod AGF og at han var rigtig glad for indsatsen i returkampen. Enig vi spillede en god første halvleg hjemme, men må og kan en Brøndby træner stille sig tilfreds med at spille godt, når vi reelt tabte slaget?

  Det er jo AGF som er semifinalen og os som er ude af pokalen. Har han den rigtige attitude og evner til at være Brøndby træner, det mener jeg ikke. I Brøndby kan og skal vi aldrig være tilfredse med bare at deltage, derimod skal vi være skuffede hvergang vi ikke vinder.

  Hvad mener I, har Jesper overbevidst jer, vi ligger jo trods alt nummer 2 i ligaen?
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @ViSkalITopSeks - ja
   
  • Joblar
  • Joblar   14. december 2023   

  • @ViSkalITopSeks det kort svar er nej, jeg mener han mangler alt for meget, vag kommunikativ, alt for konservativ, alt for tøvende i kampene bl.a. omkring udskiftninger, spillemæssigt er jeg langt fra overbevist, ja det har set bedre ud, men havde ærlig talt forventet mere, syntes stadig ikke vi evner at kontrollere kampene og spillet med bolden efterlader stadig meget tilbage at ønske, tror aldrig at det bliver rigtig godt med JS, sorry.
   4 enige

 • LJS
 • LJS
  Betalende bruger
    14. december 2023   

 • Er en af dem der er fint tilfreds med Jesper Sørensen.
  En træner skal bedømmes ud fra det materiale, som han har til rådighed.
  Kvaliteten, i vores startelver, er blevet bedre, men den halter lidt i bredden. Også lidt i denne kontekst at man skal bedømme J. S'S. Taktiske muligheder fra bænken af.
  Er dog også, som mange herinde, lidt kritisk omkring manglende spilletid til de helt unge spillere.
  Men mon ikke det kommer.
  Glæder mig ihvertfald til det næste transfervindue og forårssæsonen.
  God jul til jer alle herinde.
  5 enige · 2 god kommentar

 • Der sidder nogen nesser og påstår, at et hold under os har en meget bedre træner.

  Det er jeg ikke enig i, og lad os nu se, om ikke vi kan holde nessen bag os til og med maj 2024.

  God jul.
  3 enige · 4 god kommentar

---

 • Point snit på 2 i SL er godkendt og positivt, desværre har der været nedadgående kurve til sidst og når man så lytter til denne podcast bliver man mere og mere i tvivl om hvordan han vil ændre dette. Han virker meget famlende og tvivlende. Det er meget tja.. og det kan da godt være agtigt. Der er slet ikke en klar retning og vindermentalitet.

  Om det med det er svært at spille en hel god kamp og hvor svært det kan være efter en god 1. halvleg er bare lagt ude, hvor man da bare savner tiden under AZ. Håbet er Menno som ny træner, da han i den grad står for præcis den måde Brøndby bør gå til kampene på. Han er fantastisk til at få det bedste ud af spillerne og der er kun en vej og det er frem.

  JS flytter ikke holdet til det næste niveau, han virker alt for selvtilfreds.

  Flink fyr men ikke den rette træner desværre.
  4 enige · 2 god kommentar

 • Fedt interview hvor jeg oplever at JS er blevet bedre til at svare konkret på spørgsmålene. Han fremstår mere tillidsvækkende end tidligere. Modsat andre her i tråden synes jeg han virker målrettet og fokuseret, og jeg er på ingen måde i tvivl om at han er den rigtige lige nu.

  Ros til 3point for spørgsmålene. Jeg tror meget af det der blev spurgt til er noget af det der optager folk mest. Vi fik f.eks. gode svar på status på MC, Yeboah og den højre stopperposition.

  Jeg glæder mig i den grad til det interview der kommer med Frederik Birk også. Ikke?
  1 enig

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    14. december 2023   

 • Du gør det godt og elegant Nanna! Det virker tydeligt, at Jesper Sørensen ikke er helt komfortabel i situationen og kommer lidt akavet ud af spørgsmålene fra tid til anden.
   
  • @Saesonkort - kan du komme med eksempler?
   1 enig

  Se 11 flere kommentarer

---

 • Langt bedre af JS end det katastrofale interview i sommers, men han er godt nok ikke overbevisende.

  Jeg kan generelt ikke lide snakken om tabermentalitet, men når Nanna spørger hvad han mener er de bedste kampe efter hans mening, nævner ham nederlaget til FCK, det samlede nederlag til AGF i pokalen, nederlaget til FCN, og sejren over Hvidovre. Mildt sagt en spøjs mentalitet, og muligvis lidt stream-of-conciousness agtigt uden bagtanke. Men det er ikke klassisk stærk kommunikation.

  Men det kan da være at vi skal ændre kampråbet til:

  HVAD KÆMPER VI FOR?

  ET IKKE ALT FOR STORT NEDERLAG!
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Porstmand Per - blive du bare ved med at plukke enkelte udsagn til brug for fortsat JS-bashing. Mærkeligt at så få Brøndby-trænere igennem historien har forstået, at fodboldkampe vindes gennem tv-optræden.
   1 enig

  Se 7 flere kommentarer

 • Jeg har sagt det før og siger det igen - det er nemmere at lave taktiske indgreb på et hold der er bagud i pausen, end et hold der er foran - samtidig er det svære at lave de store taktiske ændringer midt i 2.halvleg, forhold til hvad det er i pausen.

  Og da vi stort set altid er foran til pause, kommer vi oftest ril at være det dårligere stillet hold til 2.halvleg.

  Dette bekræftes også af at de få gange vi har været bagud til pause er vi kommer bedre ud i 2.halvleg.

  Nær det er sagt, skal der selvfølgelig være en form for plan B som holdet er klar på at skifte over til.
  6 enige · 4 god kommentar
   
  • @Detvender Jesper kan jo heller ikke sidde og sige at han mangler den fornødne kvalitet at skifte ind. Det vil jo være et ekstra hak i snuden på F.eks Oscar som i forvejen ikke har gjort meget væsen af sig når han høre skiftet ind.
   4 enige · 4 god kommentar

 • Alt respekt til Jesper, men han har meget forklar mig R.., synes på ingen måder, at manden har rykket holdet på den offensive del, og udviklet vores talenter.

  Vores defensiv har han klart rykket et godt sted hen, men har svært at se fremgang i spillet fremad, dertil begår han tit nogen underlige valg i kampene.

  Han nævner at Ohi skal skånes med sit knæ, man vi fører 3-0 mod bundholdet, møder få dage efter AGF i pokalen, hvis en mand der skal skånes, ville du pille ham ud i starten af anden halvleg, sætte en Oscar ind, nogen mener Oscar ikke har grebet chancen.

  Men de alt for få minutters indhop han får, er ikke nok tid til at spille sig i form, og spille sig varm i en kamp. Giver det en ung mand tillid, at sætte ham ind i en hjemmekamp, med kun 10 minutter igen, hvor dit hold er bagud 4-0 hjemme Næppe.

  Jeg er imponeret over, Jespers måde at få forsvaret sat sammen på, men er på ingen måder imponeret over hans talentarbejde, og taktiske forståelse i kampene, samt udviklingen af vores offensiv.

  Udvikler sig holdet sig ikke i den kommende tid der, og talenterne får mere tid, så mener jeg ikke, at Jesper er rette mand for os efter sommerferien, håber man kigger efter en anden træner så, end CVs gode ven, fra deres fælles FCK tid sammen.

  Da NF var træner var det langt dårligere vilkår, i LANGT DÅRLIGERE end Jesper er blevet budt, spillede vi dårligere offensivt der, det synes jeg faktisk ikke. Mener ikke Jesper har fået rykket os det sted hen vi burde være efter de mange millioner der er brugt.

  I flere kampe er vinden blæst vores vej, derfor ligger vi så godt med, men det bliver ikke ved med at gå, der skal ske udvikling på holdet, de unge skal få langt mere spilletid, det er ikke sådan, at spillere som Rado, Mensah, Ohi mm har brændt banerne af, de tager for mange minutter fra de andre, som burde have fået mere spilletid.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @GARFIELD synes bare du skal sætte dig til at se kampene fra sidste år, og frem til nutiden, hvis du ikke kan se nogen former for forbedringer, specielt offensivt.
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 9 flere kommentarer

---

 • Super interview hvor Nanna kommer godt omkring. Jeg syntes man kan høre at JS er en moderne leder som er reflekterende og ikke bange for at indrømme fejltagelser mens han samtidig er klar på hvad han vil.

  JS og træner teamet har sammen med holdet 2 point/kamp hvilket er mesterskabs gennemsnit, det næstmest scorende hold og et rigtig stærkt forsvar

  Vi går ind til alle kampe med et offensivt udtryk og ønsker at dominere kampen med bolden. Som oftest har vi et velfungerende genpres og presspil.

  Jeg har i mange kampe været fint underholdt, selv om der selvfølgelig har været nedture.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • mimor1
  • mimor1   16. december 2023   

  • @DoctorEnigma lidt ærgeligt at Nanna ikke spørger ind til, om hele den posititve fremgang skyldes at Jesper mod sine ønsker, satte Wass op på midten. I mine øjen viser det den helt store forskel. Men dette kunne Jesper ikke selv se, og kunne virkelig være fedt at høre om det er Frederik Birk eller Retov der fik det trumpfet igennem
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 17 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder