Foto: Freja Borne ©
PODCAST

Podcast: En samlet værdiaftale sendes nu til afstemning

 
Her kan du høre tanker og overvejelser fra Lars B. Petersen, formand i Fanafdelingen, og Claus Bjørn Billehøj, fanrepræsentant i Brøndby IFs bestyrelse, om den samlede værdiaftale, som nu sendes til afstemning hos fansene.

  • Nanna Møller Karlsen
   25. maj 2023 - Klokken 11:15
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  25. maj 2023 - Klokken 11:15

Torsdag formiddag trykkede Fanafdelingen og Brøndby IF 'send' på en vigtig nyhed. Parterne er nået til enighed om en samlet værdiaftale, som derfor nu sendes til afstemning hos Fanafdelingens medlemmer.

Vi rykkede hurtigt og fik hevet formanden i Fanafdelingen, Lars B. Petersen, og fanrepræsentanten i Brøndby IFs bestyrelse, Claus Bjørn Billehøj, i studiet til en snak om aftalen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: 3point.dks venner

Hjælp os til fortsat at kunne have fingeren på pulsen og udgive hurtigt, når tingene sker. Meld dig ind i 3point.dks venner og støt vores arbejde med et årligt eller månedligt beløb: https://3point.dk/bliv-medlem 

Du kan høre podcasten her eller hvor du foretrækker at lytte til BrøndbyLyd:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   25. maj 2023   

 • Dejligt med en aftale, havde dog gerne set man var kommet frem til denne aftale uden alt den ballede og stemningsboykot. GFH virker til hele tiden at have ønsket et samarbejde.
  16 enige · 7 god kommentar
   
  • @mp80 Enig. Jeg havde ikke troet på der ville være noget bindende. Om det er så fuldt af huller juridisk, at GHC bare griner lidt i skægget og gør hvad de vil kan jeg ikke vurdere, men jeg vælger den positive vinkel, jeg tog fejl, de blev enige - FEDT. FLOT. Det er vel enestående i verden. Fuld respekt. Nu håbeer jeg så bare at orange ikke igen afløses af pyro og bøder. Keep it clean må være opfordringen til alle... Men vildt.
   3 enige · 2 god kommentar
   
  • @mp80 Sidder lidt med samme følelse. Jeg synes naturligvis det er fedt, at vi er kommet frem til en aftale og forhåbentlig kan få lukket den her. FA skal også have et tak for deres arbejde, selvom jeg ikke har været enig i hele forløbet.
   Synes dog at resultatet bliver oversolgt, da de tre bindende punkter i mine øjne, aldrig var i fare. Dernæst føler jeg ikke, at det er stemningsboykottet der har sikret den her aftale. Det kunne man ligeså godt have opnået, ved at vise de nye ejere hvad det er de har købt og skal værne om. I stedet kan man jo gisne om, at vi ville have været tættere på 4.pladsen uden alt den ballade og selviscenesættelse. Måske et lidt hårdt ord, da jeg også respekterer det grundlæggende arbejde lavet af FA, men synes ikke måden det er gjort på, har favnet den brede fangruppe, selv om det sælges sådan.
   Og som nævnt af andre, så har jeg virkelig manglet at FA også bragte tilgangen til vold og pyro ind i debatten. Det efterlader mig igen med en følelse af, at det her forløb har været for at tilfredsstille de få, frem for de fleste. Ingen navne nævnt.
   Til sidst, uenig eller ej på nogle punkter, så har i arbejdet hårdt, på jeres måde, og resultatet kan de fleste forhåbentlig støtte op om.
   God kamp fremover :)
   8 enige · 7 god kommentar

 • Uanset hvor man står i denne debat, må man have respekt for det arbejde Lars og resten af bestyrelsen har lagt i denne lange proces.

  Tak for jeres indsats.
  6 enige · 2 god kommentar


---

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    25. maj 2023   

 • Jeg elsker det faktum, at de har valgt en model, som en begavet bruger på 3point.dk forslog som den første i artiklen om sammenbruddet i forhandlingerne.
  1 enig · 3 god kommentar
   
  • @Saesonkort Ja, det er lige godt Codans, at Lars og FA's øvrige bestyrelse – til trods for juridisk bistand – skulle bruge lige knap en måned på at finde frem til den nuværende model, når svaret hele tiden har ligget for fødderne af dem i kommentarsporet på en hjemmeside.
   1 enig

 • På tide, nu skal der snart forhandles en hovedsponsor i hus, så det var på tide.

  Det har fyldt for meget, og om man er enig eller uenige med gulerødderne.

  Så kan det kun give respekt t de kæmper for at ville klubben det bedste.

  Nu er det lykkedes, så må vi forvente at man vil kunne se det på søndag en positiv effekt og stemning.

  De fans der fortsat vil møde op i orange sætter sig over klubben.

  Så håber vi ser det søndag, gul og blåt er også flottere.
  1 enig
   
  • @Brøndby if for evigt Håber på gult stadion på mandag, men der er jo nogle der har investeret i orange venindejakker…
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Chuck
 • Chuck   25. maj 2023   

 • Så er det jo surt for Alpha at capo tårnet er optaget. Men så deltager de vel på lige fod med alle andre
  4 enige · 3 god kommentar
   
  • @Chuck Når du siger "på lige fod med alle andre" – mener du så at pifte af holdet undervejs i kampene og forlade stadion før tid til derby, når man er bagud?
   1 god kommentar

---

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    26. maj 2023   

 • Skøn at der nu er en aftale klar, som kan sendes til afstemning. Og jeg tror det er en god løsning.

  Men jeg forstår stadig ikke, om man fra starten har troet på, at man kunne lave én samlet aftale der var juridisk bindende. For det har, for mig vedkommende, lydt meget naivt.
  Nu har man en løsning, hvor det der kan måles bliver bindende, mens det mere umålbare bliver på en hensigtserklæring.
  Har dette været udgangspunktet fra starten? Hvorfor har man så ikke meldt dette ud?
  Jeg synes det har virket lidt amatør-, dagdrømmer- og fantastagtigt, hvis man troede på, at man kunne lave en bindende aftale om såvel målbare som umålbare punkter.
  Men hvis man havde meldt ud fra start, at man arbejde i to spor, et for den bindende aftale og et for hensigtserklæringen, så havde jeg i hvert fald troet mere på deres sag.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder