Foto: Freja Borne ©
PODCAST

Podcast: Er brikkerne faldet på plads for formstærke Brøndby IF?

 
Her kan du høre denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

    • Nanna Møller Karlsen
      19. september 2023 - Klokken 08:05
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    19. september 2023 - Klokken 08:05

Brøndby IF var en mand i overtal, men stordominerede i Aarhus og vandt fortjent 3-0. Det var holdets femte sejr i træk.

Er brikkerne faldet på plads på Brøndby-holdet, som udvikler sig fra kamp til kamp? Hvordan står de blå/gule rustet før søndagens derby?

Denne uges BrøndbyLyd-panel består af Aske Stentoft og Patrick Jensen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Boozt

Du kan lytte til udsendelsen her eller finde den, hvor du foretrækker at høre podcast:

 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Dejlig, dejlig sejr i søndags. Det er på ingen måde givet at man bare kører en sikker 0-3 hjem mod et GF hold på udebane i undertal i 70 min. Det er der kun to hold udover os der havde gjort tror jeg.
    Glasset er igen halvt fyldt. Skøn start på ugen.

    Divkovic skal spille søndag. Det er et naturligt næste skridt i hans udvikling. Det er vel et af de få svar vi mangler før vi endeligt kan dømme ham som god nok til venstre WB. Jeg glæder mig til at se hvordan han håndterer det.
    13 enige · 7 god kommentar
     
    • @Marc Johnson jeg er enig, dog vil jeg lige tilføje, at skulle han have en mindre god præstation, så diskvalificerer det ham altså ikke til fremtidig brug.

      Manden har leveret fornuftigt og stabilt, først med hans afgørende assist i Herning, og efterfølgende i de 3 startpladser han har fået.

      Synes det er vildt, at det virker til at være så stor en opgradering fra Blas. Det vidner jo også bare om, at Blas slet ikke kom med nok produktivitet fra den venstreside.

      Divkovic har vel nærmest skabt flere farlige situationer/assist på 4 kampe end hvad Blas har formået det sidste års tid..
      12 enige · 10 god kommentar

    Se 3 flere kommentarer

  • Jeg har stadigvæk ikke set mere end 45 min god fodbold i en kamp 11 mod 11. Jeg håber dregene er der hvor de skal være, men jeg er ikke sikker... derfor synes jeg det er fint at vi har en kamp mod rotterne, så kan vi da finde ud af hvordan billedet reelt er.
    5 enige · 3 god kommentar

  • Divko er den bedste ikke transfer i laaaaaaaaaaang tid - det sender også et signal til de unge i MC, giv ALDRIG op......!
    1 god kommentar
     
    • @Rasmus Stephansen Alves konkurrerer skarpt med han må jeg sige. Han var også død og begravet iblandt de fleste af os.
      7 enige · 2 god kommentar
     
    • @Rasmus Stephansen - ja der var mange herinde der ville have ham solgt iøvrigt sammen med Alves, endnu en gang godt trænerarbejde.

---

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      19. september 2023   

  • Jeg tænker ikke, at det er Alves som er den heldige, men derimod Jesper Sørensen og alle os andre.

    Mit bud på de 2 næste danske spillere på landsholdsvæggen er netop Alves og Rasmussen.
    2 enige · 1 god kommentar
     
    • @Saesonkort,

      Alves har godt nok hård konkurrence - den tvivler jeg på.

      Jacob Rasmussen, derimod, må friste som venstre stopper i en 343 eller 352
      3 enige · 1 god kommentar
     
    • @Saesonkort - du tænker ikke at JS har haft en finger med i spillet på Alves udvikling eller Divkovic?

    Se 4 flere kommentarer

  • I podcasten stilles spørgsmål ? til hvorfor spiller japaneren og polakken ikke eller de nye er langt fra start 11’eten. Orker næsten ikke en ny Oscar S diskution.Brøndbys reservebænk er bliver meter længere på blot få mdr. Suppen har på bare 2 år skiftet til et andet og højere gear, du får ikke en start plads fordi du træner godt i en uge med mindre du er en prøvet spiller fra bedre ligs, det er som om fordoms dårlige præstationer giver tvangstanker om at vi ikke kan stole på dem der starter inde med den tanke er blevet gjort til skamme, vi har nu suppens bedste forsvar så siger jeg ikke mere end FORZA BRØNDBY
    2 enige · 1 god kommentar
     
    • Solz
    • Solz   19. september 2023   

    • @Rasmus Stephansen - Jeg har ingen holdning til om de nævnte spillere burde have fået spilletid, men du fordrejer i hvert fald paneldeltagernes ord, da ingen af dem nævnte at disse spillere burde have startet inde, tværtimod bliver der talt om, hvorvidt de burde have været skiftet ind.


      Jeg synes helt generelt virkelig der bliver debatteret fint og fornuftigt i BrøndbyLyd. Hvis du vil undgå al skepsis og i øvrigt helt almindelige synspunkter fra paneldeltagere, så anbefaler jeg klubbens egen hjemmeside. Sorry to say.
      4 enige · 3 god kommentar
     
    • del Piero
    • del Piero
      Betalende bruger
        20. september 2023   

    • @Rasmus Stephansen på den ene side er det selvfølgelig ikke optimalt at CV køber en række relativt dyre spillere til at varme bænken.

      Men, der er også noget positivt i at stammen på holdet spiller så godt at vi lidt glemmer de nye spillere. Det kan måske give dem roen til at komme godt ind på holdet. Vi har tidligere set at det har været for stort et pres for nye unge spillere at skulle toppræstere fra dag et på et hold, som ikke fungerede.
      2 enige

  • Hvordan bliver man paneldeltager, hvis overhovedet muligt?

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder