Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Fra helvede til himmel på 3 minutter

 
Her kan du høre denne uges udgave af BrøndbyLyds paneldebat.

  • Nanna Møller Karlsen
   11. marts 2024 - Klokken 21:39
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  11. marts 2024 - Klokken 21:39

Det lignede et sent pointtab i Viborg, men Brøndby-holdet viste igen stærk mentalitet og ville det anderledes. På en spillemæssig svær dag på kontoret, kunne de blå/gule tage tre point med hjem fra domkirkebyen.

Panelet tager os igennem kampen, præstationen og meget, meget mere.

Denne uges panel består af Peter Froulund, tidligere branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank og fast fodbolddebattør, Mads Lohse, fast debattør i BrøndbyLyd og målmand på serieniveau, og Anders Norquist, ungdomsudviklingstræner i HIK og tidligere børneudviklingstræner i Brøndby IF, samt fast debattør i BrøndbyLyd. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Boozt

Du kan høre podcasten her eller finde den i din foretrukne podcastapp:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Enig med Peter F og Nanna her, fedt billede i øvrigt.

  En deltager nævner om vinder mentalitet der er kommet til i spiller typer, smitter af på tilskuerne, og skaber en vinder kultur på stadion.

  Jeg er lidt af den opfattelse, at spillere som Rasmussen, Ohi, Vallys, Wass, Kvistgaarden, Rado , og klaiber, skaber vinder mentalitet på banen, til træning og omklædningsrummet

  Korrekt smitter det også af på lægterne, men tror det kun er en lille del af det.
  Enig med Peter F at Thiembe kan gøre det lige så godt som Rasmus L, han nævner at han ikke kan se hvad forskellen er, jeg giver ham ret udover indkøbsprisen og længden der er tilbage på kontrakten, kan have betydning. Tror Kevin sælges til sommer

  Frølund stiller kritisk og sidder ikke kun og jubler, på trods af en sejr. Han påpeger at Jesper igen laver de samme fejl, med Vallys og Klaiber

  Nanna har en fin pointe med, at scorede Ohi ikke, så ville mange være kommet med en kritik af ham, og havde Rasmus ikke lavet den fejl, som kostede målet, så ville han ikke fået kritik. Frølund påpeger korrekt, at det ikke er første gang Rasmus, laver en ret afgørende fejl. Det er de små forskelle, der gør en stor forskel i sidste ende, og viser også klasse, alle kan have dårlig periode men så hæver de niveauet og kommer igen.

  Peter F nævner at der ikke plads til fejl i slutspillet, når vi møder de bedste, så vil vi ryge ind i nederlag, er helt enig, og så kan vi glemme alt om guldet. Ja dejligt med 3 point igen i sidste sekund, der er skabt et vinderhold og det er positivt

  Det man ikke taler om, ikke for tale dem ned. Er den positive effekt som afgange, af spillere som alle er kommet videre, alt godt til dem. Nogen af de spillere, var ikke gode for truppens sammenhold, da de ikke altid viste en god indstilling, det har også en negativ effekt overfor de unge. At der er kommet den udskiftning, tror jeg har lige så stor effekt som de gode vindere der er kommet til holdet. Det har skabt et sammenhold og et hold, hvor alle kæmper for hinanden og nyder hinandens succes, og jubler over andres succes, det er FEDT.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Nicolaj
 • Nicolaj   1 måned(er) siden   

 • Jeg er på igen måde enig med Froulund i hans holdning til Vandlerberghes debut. Det er et kæmpe upgrade, som vi allerede så lidt af i en meget lovende første kamp.
  Nu husker jeg også reaktionen på Suzukis første kamp
  5 enige · 3 god kommentar

 • Enig med Mads Lohse i hans vurdering af forskellen på Lauritsen og Tshiembe. KT lever meget på sin hurtighed og synes jeg gambler derfor frem i banen i tillid til hans hurtighed reder ham, nogle gange ser han direkte nonchalant/doven ud og denne manglende disciplin er jeg gerne foruden på en så central plads. Hvis han kan pille denne uheldige tendens ud af sit spil vil han kunne løfte sit niveau, men har han mentaliteten til det....
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Rasmus Stephansen

   Kevin vinder langt flere luftdueller end Rasmus gør, så der er der også en forskel, de har begge gode ting de bringer med, og mindre gode elementer i spillet, Alves er tydeligt savnet.

  Se 36 flere kommentarer

---

 • Vi sku’ vist ha’ lavet aftalen med Bundgaard, så vi først fik ham fra sommer. Randers ku’ godt ha’ brugt ham i går, så vi stadig havde ligget på førstepladsen… :-)
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Anton Dværg god kommentar FCM fik 3 heldige point :)
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder