Frederik Alves
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Frederik Alves med blod på tanden

 
Her kan du lytte til et interview med midtstopperen Frederik Alves.

  • Frederik Alves
  • Nanna Møller Karlsen
   30. juni 2023 - Klokken 10:54
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  30. juni 2023 - Klokken 10:54

Frederik Alves spillede mere og mere i sidste sæson. Nu er han mødt ind til pre-season i endnu bedre form og med blod på tanden. Nu skal det store gennembrud i Brøndby IF komme.

Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: 3point.dks venner

Hvis du kan lide udsendelser som disse og gerne vil have flere, så meld dig ind i 3point.dks venner og støt vores arbejde med et årligt eller månedligt beløb: Meld dig ind her.

Du kan lytte til udsendelsen med Frederik Alves her:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Fint interview, interessant at Alves siger at holdet bliver for defensivt med 3 centrale forsvarspillere, kan kun give ham ret. Han foretrækker selv 4 mand i bageste kæde, men kan dog sagtes spiller med 3 centrale også siger han.

  Skaderne har helt sikkert bremset ham, men er stadig meget i tvivl på om han bliver god nok, ser nok helst man henter en spiller på en højere hylde end både Tshiembe og Alves, samt en ny klasse venstre back. Riveros ser bare ikke ud til at slå igennem desværre.

  Alves, Wickström, Riveros og evt. Tshiembe ser jeg gerne man får solgt, så der gives plads til nye kræfter. Seb og Heggheim kunne måske også skifte, men tror potentialet er til meget mere end vi hidtil har set og derfor håber jeg de viser sig frem det kommende halve år, eller må man se på deres positioner også.

  Defensiven har været en kæmpe udfordring i et godt stykke tid også selv med 3 centrale CB, derfor skal niveauet løftes markant, sammen med en til den centrale midt.
   
  • @olemartin.dk

   Er ikke enig med dig, særligt om Kevin Thiembe, som for mig er en af Superligaens bedste på sin plads

   Du vil at med en som har masser af kvalitet.

   Sebastian har ikke helt fået chancen, Heggheim lidt det samme. Så de er svære at vurdere

   Men Kevin T skal ikke sælges ville være et kæmpe selvmål
   2 enige

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @olemartin.dk jeg kan heller ikke være med når du skriver at Tshiembe skal ud. Set over hele sidste sæson, var han nok den meste stabile markspiller i truppen og for mig, var han vel sæsonens spiller ud over Mads Hermansen.
   På hans gode dage er han vel i helt i toppen af forsvarsspillere i SL og så kan han samtidigt noget med en bold, endda også med venstreskøjten.
   Alves syntes jeg klart spillede sig op tilslut på sæsonen og hvis vi spiller med en 3 backkæde må være blandt de 3.
   Derudover er han en fornuftigt erstatning, såfremt der kommer skader eller karantæne til KT eller Lauritsen, hvis det er en 4 backkæde.

   Som jeg ser det skal de 3 forsvarsspillere spilles sammen, så der er klare aftaler, styret af Lauritsen. Så skal de nok lykkes i forsvaret.
   3 enige · 2 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder