Sigurd Rosted og CV
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Gennemgang af transfervinduet med CV

 
Januar-transfervinduet er smækket i. Vi brugte noget af onsdagen på at gennemgå Brøndbys vindue med fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

  • Sigurd Rosted og CV
  • Nanna Møller Karlsen
   1. februar 2023 - Klokken 15:40
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  1. februar 2023 - Klokken 15:40

Transfervinduet for januar 2023 er smækket i. Hvad er status i Brøndby IF? Vi satte os onsdag sammen med fodbolddirektør Carsten V. Jensen for at gennemgå vinduet, hvad der er sket i det og hvad der stadig kan ske på Vestegnen.

Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landbank

Du kan lytte til afsnittet her eller finde det, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    1. februar 2023   

 • Han forsøger flot, Carsten Vagn, men jeg kan simpelthen ikke købe præmissen, at vi mangler endnu en stopper. Jeg kan leve med meget også flerklubsejere og klubnetværk, så længe hver klub har sin egen identitet og mission. Det betyder også, at min røde streg går ved at spille andres talenter varme, at føde andre klubbers succes foran Brøndbys. Det er lige præcis hvad der sker, hvis vi tildeler Frederik Winther spilletid frem for vores egne.
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • @Saesonkort jeg forstår bekymringen, men er det helt utænkeligt at Winther fortsætter hos os efter sommerferien? Indrømmet, jeg har endnu ikke hørt podcasten. Upåagtet kontrakttype så syntes jeg de to nye forsvars-signings ser spændende ud. Vores forsvar var én stor gavebod i store dele af efteråret, så som den brokkerøv jeg normalt er, så føler jeg mig sgu lidt forpligtet til at rose CV for disse to nye tilgange. Vi har brug for at stå stærkere i det forsvar NU og har ikke tid til at vente på at Alves og Heggheim med tiden bliver dygtige nok til at kunne forhindre vores modstandere i at score.
   5 enige · 4 god kommentar
   
  • @Saesonkort
   Tak for den kommentar, nu ved jeg med sikkerhed jeg skal vente nogle dage med høre den.. Magter ikke høre på CVs dårlige undskyldninger. Hvis han ik siger det samme som sidst han var inde så det for det meste bare undskyldninger.
   1 enig
   
  • del Piero
  • del Piero
   Betalende bruger
     1. februar 2023   

  • @Saesonkort Brøndby betaler den fulde løn plus et beløb oveni for at låne Winther frem til sommer, men der er ingen frikøbsklausul og Augsburg ønsker at beholde ham.

   Så værdien for Brøndby ligger, ifølge CV, i det direkte aftryk på banen, hvilket logisk set betyder at han må forventes at få betydeligt med spilletid.

   Så enten må de vurdere at han er så super god at han kan slå Tschiembe af eller også må pointen være at kunne spille ham til venstre i en tre-back kæde.

   Hvis Winther kan hjælpe os i top 6 og måske sågar tæt på medaljer, så er han naturligvis pengene værd.

   Men spiller han og Lauritsen de næste 15 kampe sammen, så falder salgsværdien af Tschiembe, Heggheim og Alves højst sandsynligt ret markant og så står vi med et nyt problem til sommer.

   Sidste mulighed er at CV ved eller tror at der lander et bud på en af de tre andre efter vinduets lukning…

   Men, jeg glæder mig rigtig meget til at se Frederik Winthers niveau når superligaen sparkes i gang!
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer
   
  • @Saesonkort Jeg forstår i udgangspunktet din skepsis. Særligt hvis havde drejet sig om en eller anden tilfældig slovak. Men isoleret set giver FW mening på den måde, at vi har været efter ham fra da han var i Lyngby, og samtidig har en helt frisk relation til vores nye træner.
   3 enige

 • Winther kan spille 6'eren.
   
  • @MOAllen
   Ikke den Winther der spiller i BIF

 • mp80
 • mp80   1. februar 2023   

 • Første gang jeg direkte høre CV sige, at de klubber i GFH netværket høre ind under indefra og ud, de skal åbenbart ses som “egne” spillere, det var ikke sådan det lød da GFH blev præsenteret.

  Er stadig positiv overfor, at klubben er kommet på nye hænder, men er bestemt imponeret over CV og de udtalelser han kommer med. Mener også CV på et tidspunk sige, at man ikke ville hente spillere uden købsoption, dette længe før GFH.
   
  • @mp80 så derfor må han aldrig resten af sit liv hente en spiller uden købsoption

---

 • I min bog gør CV et fremragende stykke arbejde. Kunne ikke tænke mig det anderledes. Jeg tror vi skal vente med at dømme hans arbejde før vi ser outputtet på banen. Ingen af os i dette forum er en del af maskinrummet, og vi har intet andet end vores egne formodninger som grundlag. Vi kan være skeptiske og vi kan stille spørgsmål - og det sidste gør Nanna, og CVs svar giver mening for mig. Truppen er generelt for stor lige nu, men jeg hører ham sige, at der vil blive tyndet yderligere ud. Der er et par køb, som ikke er lykkedes endnu (f.eks Bjørk, Difko). Men nogle gange er rejsen lang og snoet. Såvidt jeg husker hamrede Uhre ikke kasser ind fra dag 1.
  Jeg er måske positiv på grænsen til det naive .. vi får se
  10 enige · 7 god kommentar
   
  • @Blågulhjerteklap Hellere en glad gris end en ultifreds Sokrates
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Blågulhjerteklap Jeg er meget enig. Der er ingen grund til at tro det værste, før vi ved hvordan tingene forløber.
   2 enige

 • Den må Cv squ længere ud på landet med. Der er noget som ikke bliver sagt her ellers beviser han jo bare endnu engang, at han er lidt virkelighedsfjern når det kommer transfer udfordringerne. Jeg kan simpelthen ikke købe den forklaring, at det handler om flere muligheder på stopper positionen. Uden, at kommentere om påstanden omkring Rosteds såkaldte mange kampe, så finder jeg det ufattelig dumt, at vi nu står med 4 midtstoppere til en plads. KT sidder jo klart på den ene plads og vi har lige købt en anden dyrt i Dinamo. Vi må formode det er makkerparret man satser på. Det efterlader nu 4 spiller til pladsen ved siden af KT.

  Ja ja, vi kan ende med at spille med 3 forsvarer. Det tyder træningskampene og det seneste års tids udmeldinger og taktik ikke på er tilfældet. Og, at den ene nye midtstopper er småskadet finder jeg heller ikke som god undskyldning.

  Alt hvad der bliver sagt af CV omkring FW virker jo til, at være en lang undskyldning og dårlig forklaring på, hvorfor han spiller i BIF de næste par måneder.

  Det synes jeg viser meget klart og tydeligt, at man slet ikke tror på Heggheim eller Alves mere. Signalet man sender til dem er, at de ikke skal regne med spilletid. Havde vi holdt os til 4 CB'er ville det i det mindste give en lidt bedre balance.

  Jeg må erkende, at det er hovedrystende at lytte til og jeg har bare tanken, hvad fanden laver manden... Man har i hvert fald haft mere travlt med, at få FW ind og brugt meget lidt arbejde på at tynde ud i klubben. Det lyder på CV som om at man er helt ok med en masse kontrakt udløb og have et hel hold på bænken som få under en håndfuld kampe i en hel halv sæson.

  Det er den eneste plet i et ellers rigtig fornuftigt transfervindue. Det er simpelthen under al kritik, at der ikke er ryddet mere op i truppen og man istedet laver den her mærkelige FW handel til et allerede overbefolket midterforsvar.
  1 enig

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    2. februar 2023   

 • Ved ikke hvor længe der er blevet efterlyst en venstrebenet CB herinde!
  Så bliver der hentet en, og så er det galt!!?

  Han er ung og han er dansk, taler selvfølgelig imod at han kun er lejet, men det vil give os større fleksibilitet i de defensive konstellationer, plus at vores træner kender ham..
  3 enige
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     2. februar 2023   

  • @19Magic64, flexibilitet?! Har du set hans spilletid og fordeling?

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Man ville vel godt kunne ha spurgt ham om han ikke selv syntes det er lidt tonedøvt, hele den nuværende situation taget i betragtning?
  I gør det rigtigt godt, men der mangler dog lidt nosser når det kommer til at spørger ind til de lidt svære spørgsmål sådan helt generalt, i er altså de eneste der har denne platform så nytter det altså ikke kun at ville stryge med hårene. :)
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     2. februar 2023   

  • @Ingen Over Klubben Hvad er tonedøvt? Og hvad skulle de ha' spurgt om?

  Se 3 flere kommentarer

 • labech
 • labech   3. februar 2023   

 • Jeg kan ikke lade være med at synes, at CV håndterer situationen omkring Winther helt forkert.
  For det første synes jeg helt man skulle have ladet være. Ikke fordi jeg er en af modstanderne af GFH, men fordi det netop bærer brænde til bålet mod de folk, der mener at BIF nu risikerer at blive en brik i det store gfh-konglomerat, hvor de store klubber kan sende deres spillere på græs. Jeg vælger at tro på, at man rent faktisk HAR fulgt Winther i noget tid (der var rygter om ham i sidste vindue også) - og man havde hentet ham alligevel, uanset GFH. Men det er sgu for dumt, at give næring til konspirationsteoretikerne her.

  For det andet: Når man nu så vælger at gøre det alligevel. Så vær dog knivskarp i kommunikationen omkring det - at det er af sportslige årsager - og ikke noget med at man udnytter gfh netværket. Han modsiger sig selv. Han siger, at Winther havde flere muligheder men valgte Brøndby. Altså kan det jo ikke være gfh netværket der gjorde udslaget. Lad dog være med at give mulighed for at modstandere af GFH kan fortolke det som om, at det er GFH der sender ham på græs eller lignende...

  For det tredje: Ja -så er der det rent sportslige. Synes heller ikke det giver mening at hente ham, måske på bekostning af spilletid til Tsciembe, Heggheim, Alves og Vraa....
  2 enige · 1 god kommentar

 • Hans
 • Hans   3. februar 2023   

 • Rigeligt med stoppere der skulle hellere lejes 1 måske 2 angribere ud (divkovic/Björk) og købes en angriber med mål i støvlerne det koster 3 mio euro+ en som zan celar i FC Lugano kunne være en mulighed ? men sommervinduet giver nok svar på
  Det og der vil til sommer også være flere spillere som forlader klubben …

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder