Brøndbyfans
Foto: Freja Borne ©
PODCAST

Podcast: Gruppeterapi og gruppekram med Tor og Juri

 
Her kan du høre anden udgave af Gruppeterapi med Tor og Juri.

  • Brøndbyfans
  • Nanna Møller Karlsen
   19. maj 2024 - Klokken 22:23
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  19. maj 2024 - Klokken 22:23

Du kender måske allerede Tor Scavenius (ja, ham med løbevideoerne) og Juri Rao (ja, Brøndbys huspoet). Måske gør du ikke, men så kommer du til det.

Nu er Tor og Juri gået sammen i BrøndbyLyd-regi og giver dig Gruppeterapi. BrøndbyLyd udgiver mange podcasts, hvor vi nørder det taktiske, det analytiske og alt det seriøse og alvorlige. Men vi skal huske vores følelser. 

Og det er det, du får i Gruppeterapi. Ikke ret meget taktik. Men masser af følelser, som du helt sikkert vil kunne identificere dig med som Brøndby-fan.

I første omgang forsøger vi med nogle udsendelser sæsonen ud og ser, om det er noget, vi skal fortsætte. 

Det kan lade sig gøre, fordi vi har medlemmer, som støtter vores arbejde gennem 3point.dks venner. Vi tror ikke på betalingsmure, men at vi giver til hinanden. Så hvis du har økonomisk overskud, kan du støtte 3point.dk med et årligt eller månedligt beløb og på den måde være med til at sikre at vi altid kan kaste os ud i nye projekter og holde hånden under programmer uden partnere. Lige nu sender vi en gratis loyal-tshirt til alle nye betalende medlemmer. 

Meld dig ind i 3point.dks venner her

Dette er andet afsnit af Gruppeterapi. Og her er der, som du kan læse, et gruppekram, der også har sneget sig ind. I denne episode handler det blandt andet om jinx og overtro.

Lyt med her eller find afsnittet i din foretrukne podcastafspiller:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Husk endelig at lave en ny udsendelse inden kampen på søndag mod AGF
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder