Jesper Lindstrøm
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Historien om Brøndby IF: 2010'erne

 
Nu kan du høre sjette afsnit i rækken om Brøndbyernes Idrætsforenings historie. Vi er nået til 2010'erne.

  • Jesper Lindstrøm
  • Nanna Møller Karlsen
   22. februar 2022 - Klokken 15:09
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  22. februar 2022 - Klokken 15:09

Vi har søsat podcastkanalen BrøndbyLyd Historie, hvor man som Brøndby-fan, ung som gammel, kan høre nogle af hovedaktørerne selv fortælle om rejsen fra sammenslutningen mellem Brøndbyøster og Brøndbyvester til det Brøndby IF, vi kender i dag. Brøndbys historie er vigtig at få dokumenteret - og fortalt af de mennesker, der var med til at få det hele til at ske.

Det er nu blevet tid til sjette afsnit i rækken. Afsnittet om 2010erne. Lad det være sagt med det samme, og I ved det godt. Det er et tungt årti. Et årti med nærdødsoplevelser både uden for og inden for kridtstregerne. Men vi slutter afsnittet med at fejre klubbens 11. mesterskab. En smuk afrunding på fortællingen.

I dette afsnit kan du høre fra bl.a. Morten Bruun, Per Bjerregaard, Turbo Bent, Emil Bakkendorff, Mikael Uhre og Jesper Sørensen.

Din vært og fortæller er Simon Kratholm Ankjærgaard. Redaktionen bag består af Nanna Møller Karlsen, Adam Møller Karlsen og Teis Markfoged.

Partnere på serien er VES Advokater og PKF Munkebo Vindelev. Uden dem var det ikke muligt at lave denne serie. Tænk på dem, når du skal bruge en revisor eller en advokat. Begge er vestegnsbaserede virksomheder, der også er partnere i Brøndby IF.

Kan du lide hvad du hører? Du kan støtte vores arbejde med et årligt eller månedligt beløb ved at melde dig ind i 3point.dk's venner

Du kan lytte til afsnittet om 2010erne her:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Det er så fedt med de her! Kæmpe tak for dem :-) Jeg ville dog ønske, at den der mixer episoderne prøvede at smide dem i ørerne med almindelige høretelefoner - gerne på en løbe- eller cykeltur, for indimellem (især når det er Per B., der taler), er det desværre virkelig svært at høre, hvad der blir sagt. Men altså: kæmpe tak! De afsnit er guld værd!
  2 god kommentar
   
  • Teis
  • Teis
   Administrator
     22. februar 2022   

  • @Anton Dværg Tak for dit input - det tager jeg med :)
   1 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    23. februar 2022   

 • Fremragende og et vigtigt projekt for fremtidens Brøndby-generationer.

  Emil Bakkendorff slipper dog alt for billigt. Det historiske fakta er, at han i dagspressen udskammede og smed fællesskabet under bussen og samtidig fralagde sig et hvert ansvar for baneløberne den 28 november mod FCK - og det er helt uhørt for en sikkerhedschef, som simpelthen ikke var sin opgave voksen.

  Emil Bakkedorff røg ud på røv og albuer på denne hændelse, som var den berømte dråbe, som fik glasset til at løbe over.

  Det er derimod befriende, og tjener til Per Bjerregaards ære, at han endelig og så hudløst fortæller om sin fortjente fyring.

 • Helt igennem fantastisk serie. Utrolig inspirerende fortalt.

  I dette afsnit kommer de forskellige perioder i starten af 10'erne helt tilbage til mig. Det er selvfølgelig heller ikke så lang tid siden, men jeg kan tydeligt huske følelsen jeg havde i den periode. F.eks. det der med ikke at kigge i tabellen, fordi det simpelthen ødelagde resten af dagen.

  En mindre detalje: i sæson 18/19 blev vi ikke nr.5, men nr.4.

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder