Ohi Omoijuanfo og Mathias Kvistgaarden
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Hvor langt kan flyvende Kvistgaarden drive det?

 
Her kan du lytte til denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Ohi Omoijuanfo og Mathias Kvistgaarden
  • Nanna Møller Karlsen
   30. maj 2023 - Klokken 23:27
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  30. maj 2023 - Klokken 23:27

Brøndby IF vandt søndag aften hele 5-1 over FC Nordsjælland. Hvor pegede præstationen hen? Er trebackkæden kommet for at blive? Hvor langt kan Kvistgaarden drive det og bliver han Brøndbys næste store salg? Det og meget mere debatterer vi i denne uges paneldebat.

Panelet består i denne uge af Aske Stentoft, bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen, og Bjørn Elimar, som er U/17-træner i Farum Boldklub. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: 3point.dks venner

Du kan også støtte vores arbejde ved at melde dig ind i 3point.dks venner. Støt med et årligt eller månedligt beløb. Meld dig ind her.

Du kan lytte til denne uges paneldebat lige her eller finde den, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   31. maj 2023   

 • Vallys og Evjen skal begge længere frem og ikke være på central midt. En stolpe ind kamp, hvor nærmest alt går ind, skal man ikke regne med kommer til at ske jævnligt i næste sæson. JS må væk, hvis han tror Vallys skal være central midt. Offensivt kant Kvistgaarden/Wass højre side, Vallys til Venstre og Evjen central og Ohi som central angriber.

  Den offensiv vil klart være god nok til at spille med om guld, de to 8ere og defensiven skal styrkes og så vil det begynde at se rigtig fornuftigt ud. 4-2-3-1 vil være perfekt, det skal bare ikke være med JS.

  Hedlund forlængelsen har vist sig som en klar fejl, Rado skulle heller ikke være forlænget i sin tid.


 • Hvor er det dog en kæmpe fornøjelse at lytte til Bjørn. Tak for at tage ham med, det bibringer virkelig noget til diskussionen med hans fodboldfaglighed. I det hele taget en fantastisk god podcast denne gang.

  Et forslag til fremtiden: kunne man fortsætte i samme spor og tage f.eks. Frederik Birk eller en træner fra Masterclass med ind til de her kampnedtakter? Eller gentage succesen med en sympatisør fra modstanderholdet (evt vægtet med 2 BIF'ere).
  4 enige · 4 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    31. maj 2023   

 • Jeg synes, at I lader Jesper Sørensen slippe for billigt, idet han udtager spillere til bænken, som han konsekvent ikke bruger. Der bør sidde MasterClass på nuværende tidspunkt.
  2 enige · 1 god kommentar

---

 • Ikke enig i at det var så godt med Bjørn
  Han lavede ikke andet end at rose JS og mener han skal have sin tid til at få det hele igang. Han snakkede om at gennemsnitslevealderen på en Superliga-trænere er 11 måneder og at Jesper minimum skal have den tid til at sætte sig ind i tingene
  Vås vås vås
  Vi er Brøndby. Vi vil gerne have en fast spillestil og et fast udtryk. Lige pt spiller vi igen som under Niels, men lange bolde op til angriberne. Vi blev mestre på det, men er det måden vi ser Brøndby på i en 5-3-2
  Derudover ævlede Bjørn om at han godt kunne forstå Oscar ikke blev brugt mere, da man skal passe på ham og at det kan skyldes han kommer for sent til træning osv at han ikke bliver brugt
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder